Good experience

It's a good experience with the smart watch. But I noticed when I wear it.. my phone make a random calls!!!? If u have answers

• Levertijd

Fijn product werkt goed lekkjer om te dragen om je pols!Heel veel krijg je voor weinig geld~. Bezorging vlug en netjes!

• Levertijd

Snel besteld en snelle levering

Het product werd de volgende dag al bezorgd. Top prestatie.

• Levertijd

Goede service, snelle levering.

Prima geholpen, ook telefonisch.

• Levertijd

Vandaag besteld morgen in huis!!

ik heb een mi band 5 en een scale 2 personenweegschaal gekocht. werken echt top!!

Gewoon zoals t hoort

Snelle levering voor een goed prijsje. Paste ook door de brievenbus er zat alleen een deuk in de doos van het product maar dat kan veroorzaakt zijn door postNL.

• Levertijd

Goed spul een snel geleverd!

Dat dus.

Goed, goedkoop

Goede ervaring, levering was wel iets dag later dan voorzien

• Levertijd

Had mijn horloge snel ontvangen, was er tevreden mee. Goede prijs en alles.

Super product

Xiaomi luchtcompressor gekocht, snelle levering en geweldig apparaat. Fietsband oppompen gaat prima, groot voordeel slaat af als ingestelde druk is bereikt.Top!!

snel

snelle levering. goede bereikbaarheid van de klantenservice

Top kwaliteit en levering

Snelle levering en boven verwachting kwaliteit. Super veel plezier van een goed betaalbare gadget!

Snelle service!

Product zoals omschreven.

Prijs-kwaliteit prima!

Snel, duidelijk, overzichtelijk

• Levertijd

Goed product, snelle levering.

Na op een website de Xiaomi Mi draagbare luchtpomp gezien te hebben leek dit mij ideaal om deze tijdens het fietsen mee te nemen. Deze was toen volgens de website niet op voorraad. Enkele dagen kon deze besteld worden en dus gelijk gedaan. Na de zeer snelle levertijd deze gelijk uitgeprobeerd. Band leeg laten lopen en laten oppompen tot 45psi, wat binnen 3 minuten lukt. Tip: een verloopnippel Hollands ventiel naar autobandventiel aanschaffen (nog geen €3,-) voor meer gemak. Deze zit hier jammer genoeg niet standaard bij.

• Levertijd

Tevreden over de verzending, goed op de hoogte gehouden van waar mijn bestelling was, netjes en goed beschermd ingepakt. Top dus

• Levertijd

Приятно иметь дело с надёжной компанией.

Я сделал несколько заказов и остался очень довольным всем. Рекомендую эту компанию всем. И очень приятно, и даже удивлён, что цены на некоторые товары ниже, чем на Алиэкспрес. Спасибо.

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Prima horloge

Alles functioneer goed alleen op horloge is de voertaal Engelsen dat is jammer

klantvriendelijk

Snel en klantvriendelijk

• Levertijd

Best in price quality ratio

Except for the screen size, which is a bit small (Compare Samsung Gear Fit2), everything is according to the norm. Specially Battery life is amazing.

• Levertijd

Goed verpakt en snel geleverd

Xiaomi Band 5 gekocht. Alles is snel en goed gearriveerd. Ga heb zo snel mogelijk uitproberen.

• Levertijd

Vlotte afhandeling en sneller geleverd dan aangekondigd.

Probleemloos en snel

Overzichtelijke site, goede prijzen en snelle levering. Top

Snelle levering, goed product

Product ziet er goed uit. Vlot geleverd.

• Levertijd

Goede prijs, snelle en nette verzending

Na een lange zoektocht een product gevonden wat ik wilde aanschaffen. Deze webwinkel had het product op voorraad en de prijs was ook nog netjes. De betaling verliep vlot en de mailtjes over betaling en verzenden waren duidelijk en accuraat. Het pakket werd in een bubbelenvelop opgestuurd. Zou niet helemaal mijn keuze zijn, maar het product en de verpakking was onbeschadigd.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld