Value for money

My queries were promptly answered and I got a good value for money product. The delivery was within a day, as promised.

Goede snelle levering en matige productkennis.

Wil een smart home opzetten. Op de site stond de gateway verkeerd omschreven. Hij zou geschikt zijn voor alle child devices omdat hij via de Chinese server zou werken. Dit is niet het geval. Gelukkig is dit nu aangepast. Zelf adviseer ik de EU gateway alleen als gebruik zoals nu beschreven op de site voldoende is voor u.

Xiaomi Mi Band 5 z'n geld waard

De Mi Band 5 heeft een mooi schermpje waarop je de tijd ook bij daglicht (niet in de volle zon) kunt aflezen. Je kunt ook de achtergronden van het scherm verwisselen. De accu heeft na 5 dagen nog meer dan 60% capaciteit. Een bijzondere positief verschil met een ander bandje. Er zijn veel meer mogelijkheden dan ik verwacht had, alarm, timer, stopwatch, weerbericht, afstandsbediening (foto, geluid) van de mobiel en nog veel meer. Ik ontdek steeds nog weer nieuwe mogelijkheden. Ik had niet verwacht dat dit bandje zoveel zou kunnen, het is die €40 echt wel waard. Beslist geen spijt! Als bij een update ook de bloeddruk nog opgenomen kon worden, dan was het voor mij perfect!

• Levertijd

Goed product voor een goede prijs.

Producten waren snel geleverd, goed ingepakt en voldoet aan de omschrijving op de site. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van het verloop van mijn order.

• Levertijd

Xiaomo weegschaal ; alles naar volle tevredenheid

Alles loopt gewoon helemaal soepel. Bestellen is simpel, de juiste informatie per maill en vriendelijk personeel bij het magazijn waar ik het ophaalde.

• Levertijd

Snel geleverd, grotere teksten, helder scherm en veel makkelijker opladen. 1 klein minpuntje, staat op de site dat hij in nederlands is, helaas is dat nog niet zo.

Alles OK verlopen

• Levertijd

Goed producten en zo als beloofd snelle levering

Duidelijke omschrijving bij de producten, goede kwaliteit prijsverhouding. En zoals beloofd de volgende dag geleverd.

• Levertijd

snel en correct geleverd.

Mijn bestelling werd keurig op tijd de volgende dag geleverd. De Xiaomi fitband 5 werkt uitstekend.

Product snel geleverd

Mi band 5 besteld, ontvangen op de dag na release. Opnieuw een prima uitgebreide activity tracker, met tevens stresslevel-meter en cyclustracker, een kalmerende ademhalingsfunctie.

Xiaomi Mi Band 5 Europese Versie

De app geïnstalleerd op mijn telefoon. Zeer gebruikersvriendelijk ik ben er blij mee.

• Levertijd

De mi band 5 is geweldig. Topkwaliteit voor een zeer schappelijke prijs.

In plaats van de meebestelde gekleurde bandjes ontvingen we zwarte. Gebeld en de volgende ochtend kwamen de gekleurde bandjes alsnog. Prima service!

• Levertijd

Snel bezorgd en werkt goed

Snel bezorgd en goed werkend product

• Levertijd

Goede communicatie en en persoonlijk contact met de klantenservice.

Zeer vlotte levering

Handig om de producten van xiaomi snel geleverd te krijgen

• Levertijd

Snelle levering en net zo goedkoop als aliexpress

• Levertijd

Heel goed, verzending was super snel. Bestelde om 14.15 en kreeg om 15.00 al bericht dat hij verzonden was. De volgende dag netjes in huis.

Topservice en topkwaliteit!

Zeer vlot alles kunnen bestellen en geleverd! Goed verpakt en de producten zijn van topkwaliteit. Bij mijn volgende aankoop bestel ik zeker en vast nog eens bij jullie :-)

Zeer snelle levertijd

De prijs kwaliteit vewrhouding is goed. Jammer dat er geen Nederlandse taalkeuze mogelijk is voor de Mi band 5

Top in gebruik!

Heb ervaring met de Xiaomi Redmi note 7 smartphone. Top in gebruik. Recent een smartband S5 en een composite-weegschaal gekocht. Samen met de app Mi-fit een mooie cockpit voor sportresultaten en gezondheidsdata. De app geeft via de weegschaal veel aanvullende info. Ben er content mee. Ik wacht nog op de leverbaarheid van Xiaomi smart tv 65 inch. Die wil ik heel graag hebben. Succes jullie!

Syma x5hw fpv

Everything is good and delivery so fast.

• Levertijd

Snelle levering en duidelijke communicatie

Niet bekend met de producten van xiaomi en ook niet met de webshop. Het bestellen van de xiaomi 5 verliep goed. Duidelijk en snelle communicatie. De band nu pas 5 dagen in gebruik en tot op heden geen negatieve ervaring hiermee

• Levertijd

snelle service! Super blij met mi band 5!

Prima met een smetje

Snelle en prima levering. Nederlandse taal in tegenstelling tot vermeld op website (nog) niet beschikbaar voor Europese versie van de MiBand 5.

• Levertijd

Snelle en correcte afhandeling van mijn order.

Goede prijs, snelle levering. Geen enkel negatief punt te noemen.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld