Beste Rico en Berend, Ik ben zeer tevreden over jullie product de X 96 mini. Zeer vlotte levering binnen 24 uur ondanks de Coronacrisis. Precies wat ik zocht, heel gemakkelijk aan te sluiten en navigeert goed over de Apps.
Bestellen gaat vlug en gemakkelijk. Alle stappen zijn duidelijk. Bij eventuele probleempjes of vragen krijg je snel en duidelijk antwoord. Zo had ik een probleem met een drone maar de termijn voor retourneren was inmiddels verstreken. Er werd mij een andere door mij gewenste drone aangeboden met een aanmerkelijke korting. De bestelling van de nieuwe drone met de kortingscode ging vlot. De kortingscode werkte perfect. Ik vind dit een prima webwinkel/site. De mannen van den Brink doen echt alles in het belang van de klant. Zeer aan te bevelen.
Prijs kwaliteit in orde, vlugge levering.
Handige camera dashcampro. Eenvoudige installatie en in gebruik.
Een MI wifi extender besteld bij deze winkel. Bezorging was gratis en het product was meteen de volgende dag in huis, keurig verpakt in een bubbeltjes envelop.
Binnen de afgesproken tijd. Verder wil ik eraan toevoegen dat het ruilen van het produkt ook zonder problemen is gegaan. Via track en trace het pakket kunnen volgen.
Al meermaals artikelen naar volle tevredenheid bij besteld. Afgezien van het feit dat de kwaliteit van de Xiaomi producten goed is, ben ik betreft deze winkel ook zeer te spreken over de prijs, de duidelijke informatie op de website en snelle en goede verzending. Zodra er weer een interessant product beschikbaar is bestel ik het graag weer bij xiaomiproducts.
De administratieve afhandeling kan beter, verder een prima bedrijf.
XiaomiProducts levert goede, kwalitatieve producten voor een zeer scherpe prijs. Raad dit bedrijf zeker aan!
I ordered a Xiaomi mi Box TV S to connect on my LG OLED. I am very satisfied with this product. Very reactive over my WiFi connection. No lags. The interface is very intuitive. Because of the COVID crisis, my order has been a bit delayed but the customer service has been very efficient to provide me with clear explanations. Very satisfied of this purchase and thanks to xiaomi Profucts.
Makkelijk bestelsysteem. Step was wel later binnen dan de volgens de website beloofde 24 uur, maar dat kan ook anders in deze situatie.
Ik bestelde door korona tijd, dat was druk veel druk op post, maar ik het ontvangen na 3 werkdagen, het is super.
Snelheid van levering viel wat tegen maar dat had meer met post nl te maken dan met XiaomiProducts volgens mij. Verder geen enkele punten van kritiek.
Prima prijzen, vlotte service
Via fora op zoek gegaan naar in-earbuds. Leuke gevonden met goede prijs/kwaliteit verhouding. Deze gevonden op XiaomiProducts tegen een leuke prijs! Bestellen en afhandeling ging zoals afspraak. Je word gked op de hoogte gehouden! Ondanks vertraging bij Postnl, meerdere status mails ontvangen van de afzender. Top!
Erg prettige ervaring met deze webshop. Product was binnen een dag geleverd en keurig verpakt. Bij uitpakken bleek echter dat het om een verouderd versie van het bestelde product ging. Uitvoerig contact met de klantenservice gehad die steeds binnen een aantal uur reageerde. Product retour mogen versturen waarna het bedrag + de retourkosten netjes weder teruggeboekt. Zeker een aanrader en zou er in de toekomst zeker weer bestellen.
Het was de eerste keer dat ik een product van Xiaomi kocht, en daar ben ik blij mee. En ik zal zeker meer Xiaomi-producten kopen. De kwaliteit van de producten is erg goed en de prijs is ook goed.
Uitstekend producten en levering.
Prima informatievoorziening op website en goede service/levering. Op tijd in brievenbus. Minpuntje: de prijzen die genoemd worden, zijn zonder BTW en dus pas bij afrekening zichtbaar.
De sensoren zijn klein. Materiaal is zeer netjes en installatie (met Homey) werkt zonder problemen. Alleen de watersensor werd in de homey app nog niet herkend. Qua kwaliteit beter dan een zwave multisensor die ik eerder had en qua prijs ongeëvenaard.
Makkelijke site, goede webshop, snelle reacties en levering
Volrubber Anti-lek buitenband voor Xiaomi M365 Step
Product ziet er goed uit, aanvankelijk aan het stoeien geweest met de app, maar lag misschien meer aan mezelf.
Installatie gong vrij vlot, degelijke camera echt waar voor je geld. Fijne webshop en zeer vriendelijk geholpen in Barneveld
Mooi product, voldoet aan mijn wensen.
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.