Goed product en makkelijk te installeren.

Installatie gong vrij vlot, degelijke camera echt waar voor je geld. Fijne webshop en zeer vriendelijk geholpen in Barneveld

Wat laat aangekomen.

Mooi product, voldoet aan mijn wensen.

Uitstekend !

Goede webwinkel en producten snel geleverd. Zal deze zeker aanbevelen mocht je Xiaomi producten willen aanschaffen.

Goedkoop, snel

Snelle service ondanks drukte. Goedkoper dan concurrentie.

• Levertijd

Zeer Positief over deze website,en producten.

Bestellen ging makkelijk, levering ging ook lekker vlot. Enige minpuntje wat ik heb, is dat de mobiel in een verzend envelop is verzonden. Beter in een doosje verzenden, is toch steviger en de kans op beschadigingen is een stuk kleiner. Mobiel werkt op moment uitstekend. Mijn dochter is er blij mee. garantie service kan ik nog niet beoordelen. Hopen dat ik het niet nodig hebt.

• Levertijd

Ik kreeg advies van mijn zwager om een Xiaomi redmi7 te nemen en ik heb er nog geen moment spijt van gehad!! Ik daarentegen heb mijn buren geadviseerd om ook een Xiaomi te kopen want zij vonden het van mij een mooi telefoontje dus zij hebben er nu ook 2 in omloop en het bevalt prima! En recent heb ik voor mijn dochter's verj. ook een redmi8 aangeschaft. Het is voor zover ik het kan beoordelen een goeie telefoon voor een redelijke prijs. Ik merk eigenlijk geen verschil tussen een Xiaomi of een Samsung.

• Levertijd

Duidelijke webshop! Ondanks deze periode was de levering al best snel.

Prima telefoon

Great value for paid price

Prima service!

Goede website, goede service. Een dagje later geleverd dan op de website vermeld staat (voor 15:00 uur besteld, morgen in huis) maar dat was voor mij geen probleem. Product prima verpakt ontvangen.

• Levertijd

Goeie prijs-kwaliteit, correcte en goede klantenservice

De producten zijn goede prijs - kwaliteit en er is een ruim aanbod binnen het merk. Er was een probleem in de stock (mede door covid-19). Aanvankelijk kreeg ik daar geen bericht rond, maar na zelf contact te hebben genomen was er een snel antwoord, werden oplossingen aangeboden met finaal een mooie korting! Top service!

Correct geleverd

Ook tijdens het Coronavirus wordt er correct geleverd, vertraagd maar deze was op voorhand correct aangegeven. Ook na telefonisch contact over het gebruik een duidelijk en vlot antwoord.

Helemaal top!!

Chris

Keep this level of professionalism!

Product is volgens omschrijving

Goed product en prijs kwaliteit verhouding is goed

Prima webshop, goede winkelervaring

Overzichtelijke website. Snelle afhandeling. En bij vragen duidelijk en uitgebreid antwoord. Top! Levertijd wat lang maar dat kwam door postnl.

• Levertijd

Snelle levering en fantastische prijs-kwaliteit verhouding!

Mijn Xiaomi mi band 4 was binnen 1,5 dag bij mij thuis geleverd! Met verzendkosten erbij was ik nog goedkoper uit dan bij andere webshops! Fijn product en super snelle levering!

Mooie en betaalbare oordopjes

Mooie en betaalbare oordopjes gekocht snel in huis en het geld meer dan waard.

• Levertijd

Compacte, heldere, eenvoudige dashcam!

Een makkelijke dashcam, simpel te bevestigen en daarna binnen 10 minuten geïnstalleerd! En wij zijn digitaal niet super handig.

• Levertijd

Niets op aan te merken! Goede service en communicatie!

Good

Good product and good service. Sry i dont knows dutch good.

• Levertijd

Goede prijs maar trage levering

Dashcam besteld. Goede prijs maar trage levering. Op zondag besteld, maar pas op woensdag bij TNT aangeleverd en op donderdag geleverd. Maar omdat ze gewoon de laagste prijs van NL en zelfs EU hebben, kan ik ze toch wrl aanbevelen.

• Levertijd

Goede aankoop ,ook prijs heel tevreden Een aanrader ,ook voor de afhandeling en versturen Ook snelle antwoord op mail,

Mijn 2e Xiaomi

De eerst is / was een redmi 4a..tot nu toe goed zn plicht gedaan.. Helaas paar keer gevallen en schermpje nu zeer slecht.. Hopelijk de 7 is ook zo goed.. Wat zeker nog beter kan is de SAR stralingswaarde, die zijn bij veel modellen nog te hoog...

Geweldige activitracker

De heldere kleurendisplay geeft strakke informatie over een breed scala aan activiteiten.

• Levertijd

Goed contact! Jammer van de dag vertraging in levering

Op de site stond met één werkdag In huis, dit klopte helaas niet maar de dag erna had ik het alsnog binnen. Bedankt voor de snelle reacties op mailtjes!!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld