Geweldige activitracker

De heldere kleurendisplay geeft strakke informatie over een breed scala aan activiteiten.

• Levertijd

Goed contact! Jammer van de dag vertraging in levering

Op de site stond met één werkdag In huis, dit klopte helaas niet maar de dag erna had ik het alsnog binnen. Bedankt voor de snelle reacties op mailtjes!!

Peefect

Heel goede product ik bent heel tevreden

• Levertijd

Vorige week een bestelling gedaan, nadat ik een product bij hun het voordeligst zag staan. Overzichtelijke website en goede prijzen. Nadat ik de bestelling had gedaan kreeg ik goede updates per mail, maar de bestelling bleef 2 dagen op 'wordt verzonden' staan. Daar had ik een kort mailtje over gestuurd, welke snel werd beantwoord en ik de volgende dag mijn bestelling binnen had. Top!

• Levertijd

Weer snel en goedkoop geleverd

Ik heb al een aantal producten bij xiaomiproducts.nl besteld, en elke keer is het goedkoop en wordt het snel geleverd.

• Levertijd

Qua site goed alleen werkt het product niet.

Ik heb de xiaomi repeater 2 besteld. Er stond alleen niet bij voor welke bandbreedte die was. Helaas heb ik niet het juiste WiFi type thuis.

• Levertijd

Goede ervaring. Snelle levering.

Goede ervaring. Snelle levering.

Prima. Supergemakkelijke installatie

Installatie ging vanzelf.... browser opende vanzelf met ssidnaam en pw-wijziging. Ik kan alleen nog niet vinden hoe de kanalen te wijzigen

• Levertijd

Snelle service voor goede prijs

Bestelling snel geleverd, dat terwijl de artikelen niet veel duurder zijn dan zelf inkopen via Alibaba

Opvolger band van Xiaomi mi band 3...zeer goede

Alles goede met die band, alleen maar een ding: meldingen alleen eenmalig tonen, als ze bij zijn, niet langer blijven. Op versie 3, waren ze ook later beschikbaar geweest. Rest voor plus, zeker amoled scherm, waar je mag alles lezen. Even in de zonlicht. Batterij zoals in versie 3: echte werktijd ongeveer 13-14 dagen

• Levertijd

Snelle levering, product zoals omschreven.

Prima webwinkel.

Snelle levertijd, ondanks de corona crisis.

• Levertijd

In zijn algemeen een uitstekend en makkelijk bedienbare fitness tracker, welke mij enorm helpt me fit te houden.

Good price.Fast delivery

Good price.Fast delivery

• Levertijd

Eerste nacht met band om even wennen, nu gewend en fijn om mijn slaapritme te zien en dat geldt ook voor mijn hartslag. Ook de tip dat ik te lang zit neem ik serieus ter harte wanneer dat aangegeven wordt en ik hou trouw mijn passen bij, kortom een fijne aanwinst voor die prijs, wil hem niet meer kwijt! Ook de batterijduur is prima. Ik ben als seniordame fan van jullie en wens jullie dan ook heel veel succes met jullie onderneming. M.vr.gr.

+ Hoge spec,design,prijs,etc - Glas duurzaamheid

• Levertijd

goede webshop, snelle levering, goede producten

zeer tevreden van mijn Xiaomi Purifier Pro, werkt zeer efficiënt, prachtige software.

• Levertijd

Snelle service kwaliteit en goede betaalbare prijzen

• Levertijd

goede service en prima prijs-kwaliteit!

Een powerbank en lader gekocht. De producten werden snel geleverd en ik kreeg snel antwoord op de vragen die ik heb gesteld.

• Levertijd

Topproducten voor een goede prijs

Goede en duidelijke webshop met leuke en betaalbare producten.

• Levertijd

Goed, netjes verpakt en op tijd verzonden

Kreeg het produkt, netjes verpakt en goed verzonden. Prijs en kwaliteit uitstekend voor het geleverde product.

topklasse

2 x beveiliging****era besteld en binnen 1 dag geleverd gekregen. Goede kwaliteit, service en prijs. Aardige ondernemers.

snel

Vandaag besteld, morgen in huis. Complimenten

• Levertijd

Keurig verzorgd. Snelle levering.

Product voldoet volledig aan de verwachting.

• Levertijd

Duidelijke website, prima producten, goedkoop!

Was op zoek naar een betaalbare goede dashcam en kwam via YouTube review video’s op het merk VIOFO uit. Na een selecte van de juiste camera voor mij gezocht naar een webwinkel en uiteraard een scherpe prijs. XiaomiProducts had verreweg de scherpste prijs. Ik was even bang dat dit een mini webwinkel was of een Chinees AliExpress type. Maar nee hoor gewoon Nederlands. Goede eerlijke uitleg op de website en snelle levering 2 dagen (in Corona tijd prima). Factuur geprint bij de levering echt prima allemaal. Ik ben heel erg tevreden.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld