Prima product en heel snel geleverd

Ik zocht een goede en betaalbare dashcam voor mijn auto en heb bij Xiaomi besteld. Hoewel na 15:00 uur besteld ontving ik hem tot mijn verassing toch de volgende dag. Super! En de dashcam werkt eveneens super! Kortom, ik ben zeer tevreden.

• Levertijd

Ik ben zeer goed geholpen, ook al was er in de Corona tijd niet alles op voorraad

Zeer snelle reactie op mijn bericht

Fijne in ears

Dit zijn mijn eerste in ears. Op aanraden van een collega aangeschaft en nog geen spijt van. Xiaomi heeft snelle levering en goed contact.

• Levertijd

Top produkt ,prijs kwaliteit heel goed ,ik ben zeer tevreden.

Mijn ervaring is dat ik de smartfoon heel snel heb ontvangen. Dat de xiaomi smart foon heel gebruiksvriendelijk is. En een heel uitgebreid pakket met mogelijkheden heeft. Ik ben er zeer tevreden over. mvg. Lutgarde

• Levertijd

Top product en snelle levering

Yeelight lampen aangeschaft. Makkelijke installatie top product..

• Levertijd

Lots of power but too big, thick and heavy

I bought the Xiaomi Mi Powerbank 3 20000mAh, design looks cool but I did a dumb thing and didnt check how thick it was as I had a powerbank from another brand where it was less thick like 7mm instead of the 17mm of the Xiaomi Mi Powerbank 3, and it is much heavier than competing products. While the price range is nearly the same. The parcel was posted in an envelop with bubbles to protect it, this can be improved by posting it in a real box and who knows what can happen to a parcel

• Levertijd N.v.t.

Super ervaring

De website is zeer duidelijk en "to the point". En vergelijking van de prijzen met andere sites heeft me ook kunnen overtuigen. Maar ook veel beter dan alle andere Xiaomi verkoper op vlak van shipping: 2 dagen. Conclusie: jullie zien me zeker terug voor meer. Gr., Olivier

• Levertijd

Oortjes werken goed. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding

de mi band 4 is nog beter dan de mi band 3

ik heb alle mi bandjes gehad en ze worden steeds beter. De 4 was echt weer mooier en ook leuker dan de vorige. En dat voor een habbekrats! Gaaf!

• Levertijd

Goede ervaring, netjes geholpen.

Helaas door corona duurde het wat langer. Wel jammer dat mijn bestelling niet compleet was. Daardoor duurde het allemaal een stuk langer. Wel prima geholpen. Dus dat maakt het weer goed.

Scherpe prijs

Scherpe prijs, reageert snel op eMail vragen. Alleen levering iets vertraagd, maar oorzaak bleek corona virus te zijn

• Levertijd

Goed product voor een aantrekkelijke prijs! Vlot geleverd.

Prima webshop

Prima webshop en scherpe prijzen t.o.v. Aliexpress e.d. Daar is het nog goedkoper, maar met veel langere levertijden en gedoe met garantie. Dit is echt een voordeel. Ik vind het dan ook net even jammer dan niet het hele eco-systeem van Xiaomi (Mija, Aqara, Humai etc.) te koop is voor domotica. Ik ben bezig mijn hele huis 'smart' te maken (Home Assistant) en met de sensors, switches van Xiaomi is dat betaalbaar, snel en mooi design.

Waar voor je geld

Goeie kwaliteit, ik was altijd de apple earpods gewend, toch deze uitgeprobeerd en ik ben erg tevreden! Bediening is simpel en opladen gaat ook makkelijk.

• Levertijd

Top! Kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Xiaomi maakt mooie goede kwaliteitsproducten tegen een zeer scherpe prijs/kwaliteitsverhouding. Waarom meer betalen, dan nodig is. Ik ben ook zeer tevreden over Xiaomiproducts.nl. Wel zou ik graag een groter assortiment van producten willen zien. En meer op voorraad.Ze maken bijna alles. Ga zo door, en mijn huis zal straks vol staan met deze fantastische producten.

Top product, top levering

1 dag later geleverd maar gezien de Carona crisis helemaal top! Erg blij met mijn Redmi note! Zeer mooi toestel voor fantastische prijs.

Goed product en snel bezorgd

Goed product en snel bezorgd

• Levertijd

Snel en adequaat. Scherpe prijzen!

Goede service en scherpe prijzen. Bij vragen heel snel antwoord. Erg goed

snelle levering, top product

Wij hebben de stofzuiger, op zondag besteld en hadden deze dinsdagochtend in huis. Zijn er heel blij mee: met de service en met het product!

• Levertijd

Goed product. Snelle levering.

Goede en betrouwbare webshop. Snelle levering. Goede verpakking. Kwaliteitvol product. Echte aanrader.

Snelle service!

Het bandje van mijn Xiaomi MiBand 3 was kapot gegaan. Gelukkig kon ik losse bandjes bestellen bij XiaomiProducts. Ondanks de perikelen rondom Corona waren de nieuwe bandjes de volgende dag al in huis. Door middel van een mailtje en een folder bij het pakket, was het duidelijk hoe ik de klantenservice kon bereiken. Super!

Uitstekend !

Luchtreiniger van Xiaomi besteld, werd prompt de volgende dag afgeleverd.

Goede prijs kwaliteit!

Ik kocht zowel de Xiaomi Smart Scale 2 en de Xiaomi Mi Band 4 Europese Versie. Zowel van de producten als van de service heel tevreden. - Je kon betalen met bank contact. - Binnen de 24u geleverd aan huis. - Producten gemakkelijk installeerbaar en direct connecteerbaar met de app. - Hoewel de metingen niet perfect zijn, is het een ideale manier om alles gemakkelijk te monitoren en tracken via de app. Prijs kwaliteit dus zeer sterk. Nog even aan toe te voegen: bij de Xiaomi Smart Scale 2 zitten geen batterijen. 4 AAA batterijen nog te kopen.

Helemaal top!

Helemaal top!

• Levertijd

Ik heb en mi 9 se,had altijd appel maar de Xiaomi is echt super fijn raad het echt aan kwa prijs/kwaliteit is het zeker veel beter dan appel,super fijn smartphone.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld