Nazorg is moeizaam

Ik heb een drone gekocht maar die blijkt niet helemaal goed te werken. Dit aangemeld bij XiaomoProducts. Er is mij gevraagd om dingen te testen / filmen zodat de leverancier een analyse kan maken of mijn klacht terecht is en het eventueel te verhelpen. Dit is voor mij een unieke situatie, als ik wat koop en het werkt niet goed dan zorgt de leverancier ervoor dat ik een wel werkend product krijgt. Daarbij komt nog de verzendkosten die ik voor mijn rekening moet nemen, al met al wordt het een dure koop...

Helemaal oke

Levering was oké, prijs in orde

helder en toegankelijk

Een ontdekking , mede door de consumentenbond.

Handig toestel

Is een fijn toestel om te dragen, klein maar handig. Je voelt het bijna niet om de pols zitten

• Levertijd

Order bevestigd met alle details, 3 mail over transport, met telkens een update, 1 dag levertermijn. Beter kan het niet.

• Levertijd

Fair price for an excellent service

Ordered 3 set of yeelight, the price was the best I could find here in the netherlands and was delivered the next day! Super Happy recomanded

Top winkel!

Mijn bestelling was 's volgende dags geleverd. Producten zijn top qwaliteit! Toffe online winkel!

• Levertijd

Snelle levering, weinig moeite, laatste prijs

Erg snel geleverd, het was de laatste prijs die ik kon vinden en het was weinig moeite

Prijs/kwaliteit on point!!

Ik had al eerder een gsm had gekocht van Xiaomi en was behoorlijk onder de indruk van de kwaliteit van dit toestel. Bij de zoektocht naar een slimme weegschaal kwam ik weer bij Xiaomi uit. Na wat reviews te hebben gezien en gelezen dit product besteld en ik werd weer niet teleurgesteld. Mooi product, geeft veel informatie en dat voor een derde van de prijs van concurerende weegschalen!!

• Levertijd

Geleverd zoals beloofd, vandaag besteld, morgen in huis.

Na enige zoekwerk, toch besloten om hier te bestellen en dat was geen teleurstelling.

snel verzonden, goede klantenservice

2 keer er iets besteld, ging allebei snel en probleemloos. Eerste keer had ik nog een vraag die makkelijk en snel telefonisch werd behandeld.

snelle service

Top! Snelle levering binnen 24u in België. Goede prijs

Goede prijs en snelle levering.

Super goed product!

Tot nu toe een super goed product.

• Levertijd

Product en levering naar verwachting

Product voelt en ziet er kwalitatief goed uit. Prijs concurrerend.

heel goed

snel.

• Levertijd

Prima, goedkoper dan andere site

Was naar horloge aan het zoeken en op deze site was deze het goedkoopste.

• Levertijd

Snelle verzending en goede producten

2 dashcams besteld en werken top!! Bedankt en tot de volgende keer.

Top bedrijf

Snelle levering en perfecte service geleverd door Xiaomiproducts. Ik heb er al diverse bestellingen gedaan met elke keer dezelfde ervaring.

Aardige en behulpzame mensen

Had eerder een MXQ pro maar deze werkte niet naar mijn wensen, kon deze gelijk omruilen voor een mi. Topservice

Snelle levering en track and trace

Snelle levering en track and trace

• Levertijd

Product als omschreven en uitstekende prijs voor het product. Snelle verzending en netjes verpakt.

Tevreden

Vlotte levering en goed product.

• Levertijd

Duidelijke info op website en snelle levering

De informatie op de website is duidelijk. Kon op basis van die gegevens prima een keuze maken. En daar bovenop was de snelle levering geweldig. Erg tevreden.

Xiaomi redmi 8

Perfect! Snel, op tijd, hoge kwaliteit

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld