Goeie prijs en snelle levering...

De titel zegt alles.. Zelfs een kortingscode omdat twee afzonderlijke orders samengevoegd zijn in 1 order 😉

Prima service!

Vlotte service en behandeling van mijn bestelling!

Leuke productrange!

Reeds meerdere malen hier een bestelling gedaan, snel en betrouwbaar. Leuke communicatie.

Alles werkt prima.

Alles werkt prima. Account aanmaken ging fout bij bepaalde e-mail adressen.

• Levertijd

Snelle levering, duidelijke informatie voorziening over verzending en goede producten

• Levertijd

Duidelijke website, goede prijs, snel verzonden

Ik was ook blij dat ik een postnl afgifte punt kon kiezen

Gewoon zoals het hoort!

Goedkoop, levert zoals het hoord. Zeer tevreden!

Geweldig product

Snelle en goede levering. De mi band 4 werkt erg fijn en kan veel voor dit bedrag. Ik heb het gekocht om uit te zoeken of een smartwatch iets voor mij is en dit is een goede eerste stap.

Service was goed

Ben tevreden helaas kan ik me airdots niet in het engels

Prima product

Geen nederlandse beschrijving, ben uurtje doende geweest Om e.e.a. voor elkaar te krijgen Alles draait en geeft prima beeld op de gsm

Top winkel

Fijne webshop. Meerdere betaal opties. Goede communicatie en snelle verzending. Wat wil je nog meer.

Geweldige router, snelle verzending

Erg blij met de router, hoewel ik hem op 5g had gezet heeft hij toch een groot en goed bereik. Installeren was zo gepiept, bijbehorende app is zeer handig!

• Levertijd

Prijstechnisch een perfecte koop met een bijzonder goed geluid i.v.t. de prijs

• Levertijd

Heel goede service, snelle levering

Goede producten die ze leveren, snelle levering en goede service. Mensen op klantenservice heel vriendelijk.

• Levertijd

Snelle levering, goed product.

Goede kwaliteit!!

• Levertijd

precies wat een webshop moet doen

Ze hebben me mooi op de hoogte gehouden van de verzending en alles was mooi in orde. Geen ervaring met hun support of medewerkers

• Levertijd

Zeer goede en snelle service

De tijd tussen bestelling, betaling en levering was vrij kort.

• Levertijd

Perfecte levering van goed product

Top product

1 review 2 minuten geleden Heb de dashcam nu een paar dagen in gebruik, hij was trouwens snel geleverd en het lijkt me een heel degelijk apparaat voor weinig geld .. heb er nu overdag en s’avonds mee gereden en de beelden (die makkelijk via de app terug te kijken zijn ) zijn echt van super kwaliteit! -Keuze voor audio opname , -Gemakkelijk beelden terug te kijken via de app - mooi vorm gegeven -uitstekende prijs kwaliteit verhouding - wel een klein schermpje, maar dat stoort niet , meer dan de instellingen goed zetten en de WiFi aanzetten doe je er ook niet mee .

• Levertijd

Goed, maar communicatie laat te wensen over.

Tv is prima, niets mis mee. Maar communiceren is een ramp helaas.

Perfecte afhandeling!!

Vlotte bestelling,keurig op tijd geleverd.

uittesten

Ik heb sinds enige tijd de miband4 in gebruik. Het mooie van deze band is dat je het trilsignaal zelf kunt aanpassen en ook verschillende trilsignalen voor diverse toepassingen gebruiken. Het kleurenscherm is ook mooi en je kunt dit uitbreiden met mooie achtergronden.

Goede levering

Goede levering. Wel duur tov buitenlandse sites

• Levertijd

Perfecte service met een snelle levering

Top artikel!

Anthonie Fokkerstraat 59 C