Super product voor een mooie prijs

Het horloge werkt prima. Zeer mooi en helder scherm. Gemakkelijk te bedienen, en een zeer scherpe prijs.

Super en snel

Snelle en goede levering. Producten hebben een goede prijs en werken perfect!

• Levertijd

super snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhoudingen

het product was op voorraad snel geleverd , werkt aanbehoren goede prijs kwaliteit verhouding

Correct

Klantenservice in orde!

• Levertijd

Online besteld, gekozen voor gratis ophalen, 1 kort telefoontje en 'n half uur later was ik een blije eigenaar...

Fijne weegschaal

Fijne weegschaal die goed connectie maakt met mijn telefoon. Meet veel gegevens. Enige minpunt vind ik dat de weegschaal verbonden moet zijn met je mobiele telefoon om de gegevens te registreren. Het zou handig zijn dat wanneer je op de weegschaal staat de gegevens opgeslagen worden en wanneer je deze verbindt met je smartphone dat ze dan overgezet worden.

• Levertijd

Snelle levering, Engels product beschrijving erbij. Goede producten.

Net wat ik nodig had!

Geen problemen met de connectiviteit. Werkt prima. De app houd alles netjes bij en is overzichtelijk. Prima hulp om uw planten beter te leren kennen.

• Levertijd

Zeer prettige en goede service

de drone, die ik kocht werkte na de firmware update die ik uitvoerde niet meer. Rico en Berend hebben er zelf direct ook alles aan gedaan om het euvel te verhelpen. toen hun dat helaas ook niet lukte, kreeg ik zonder morren of moeilijk doen, direct mijn geld terug.

geweldig

goed product , alles zeer snel en netjes verlopen.

Correct!

Bij XiaomiProducts twee robotstofzuigers besteld. Levering snel en probleemloos. Eigenlijk zoals het zou moeten, maar helaas lijkt het bij andere verkopers tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend. Juist daarom erg blij met de heren van XiaomiProducts uit Barneveld.

• Levertijd

Snelle levering en prima product

Xiaomi band 4 werkt prima!

Goede producten, goede dienstverlening

Goede dienstverlening als er nog vragen zijn over de producten. Kwaliteit producten is prima.

• Levertijd

De beste prijs en een snelle service dus ik ben tevreden.

Ik bestel niet heel vaak wat op internet en ben altijd erg op mijn hoede. Ik heb het product dan ook opgehaald bij het bedrijf en kort kennis gemaakt. Ik bespaarde mij hierdoor de verzendkosten en heb voor de volgende keer het vertrouwen dat het goed zit. Ik zou als ik de ondernemers was een Nederlandse naam kiezen maar ja dat is hun keuze.

• Levertijd

Product doet wat het belooft...binnen 1 minuut gebruiksklaar!

Voldoet aan omschrijving

• Levertijd

Snelle levering. Netjes volgens afspraak.... Super fijne telefoon.

Bestelling Xiaomi Mi Band 4 Europese Versie

Top bedrijf die doen wat ze beloven , scherp geprijsd en snelle levering. Wordt ook netjes op de hoogte gehouden door een bericht per e-mail.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Mooie telefoon, handig in gebruik, goede kwaliteit en de batterij gaat heel lang mee.

• Levertijd

Prima collectie Xiaomi producten voor redelijke prijs

Goede service en een helder verhaal. Produkten zijn prima

• Levertijd

Het was duidelijk, goedkoop, en zoals altijd snel

super

Waar voor je geld, precies gekeverd zoals besteld en binnen 1 dag geleverd. Product ziet er goed uit en gemakkelijk te installeren. Tot nu toe geen klachten

Duidelijkheid

Super snel, geen wachtende telefoonlijnen, prima uitleg van producten met duidelijke taal en enthousiaste medewerkers en het komen afhalen zonder afspraak was ook goed👍had binnen een uur de producten thuis aangesloten nadat ik op de site de producten had bekeken.

Super service!

Bij het openen van mijn pakketje miste ik een product, met de klantenservice gebeld en die waren erg behulpzaam. De volgende dag is het product alsnog opgestuurd

• Levertijd

I love this smart watch!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld