Bereikbaar, snel in reageren, scherpe prijzen, kwaliteitsproducten

Van te voren contact gehad omdat ik een aantal vragen had over een Android TV box. Hierop heeft Berend mij snel en duidelijk te woord gestaan. Uiteindelijk besloten om de x96 max te bestellen samen met de wireless keyboard. Zaterdag besteld, dinsdag in huis. Zorgvuldig verpakt in goed verpakkingsmateriaal. Uiteindelijk de rest was plug and play and enjoy! Voorheen heb ik gebruik gemaakt van Xiaomi MiUI besturingssysteem voor android telefoons en weet dat Xiaomi prima producten levert met hoge kwaliteit! Ga zo door.

Goedkoop. Prima bedrijf. Zondag besteld, maandag afgehaald. Aan te raden

• Levertijd

Polecam ta firmę szybka wysyłka i wszystko ok

• Poleciłbyś nas? Tak

Vlotte en snelle levering

Elke bestelling opnieuw zeer snel en foutloos afgehandeld! Zou graag wat meer Xiaomi producten willen beginnen zien en accessoires van Nillkin voor Xiaomi en RedMi.

• Levertijd

Pakketje nog niet geleverd na vijf dagen

Pakketje eerst wat later ontvangen dan ik had verwacht omdat ik via briefpost had besteld. Doosje was niet helemaal mooi aangekomen dus als dat belangrijk is zou ik wel pakketverzending kiezen. Erg goed geholpen door de klantenservice, dus zeker tevreden over deze webshop.

• Levertijd

Prima oortjes werken goed. Snel geleverd.

De draadloze oortjes werken goed. Zeer snel geleverd en goed afgehaald.

Goed en snel.

Ik kan er verder niet veel over zeggen. Duidelijke site, snel bezorgd. Gewoon tevreden.

Good quality

Nice web shop and fast shipping

Wou dat alle webshops zo goed zijn

Goede site,simpel en duidelijk. Horloge besteld, betaald. Daarna afspraak via de mail gemaakt om het op te halen. Bij aankomst super vriendelijk ontvangen. Super.

Voldoet aan mijn verwachtingen

Blij met mijn Smart Band 4, zit ook heel prettig om de pols. Het uithalen van de fitnesstracker om deze op te kunnen laden, gaat een beetje moeizaam.

Aanrader!

Bestelling ging makkelijk, snelle levering, keurig verpakt. Product werkt naar wens. Aanrader!

Zeer snelle, verzorgde verzending

Amper 3 dagen na mijn bestelling heb ik de weegschaal al ontvangen. Ik werd ook op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling. Ik kocht hier ook al de MI band 4 en was ook toen heel tevreden over het verloop en de communicatie. Top!

• Levertijd

Mooie camera . Het is een aanrader voor iedereen die er een wil kopen . Super mooi beeld en reageerd heel snel en neemt alles heel helder op . Top.

Perfecte service

Na aanschaf van een mi box ben ik zeer tevreden, over zowel de service als het product!

• Levertijd

Snelle levering goede klantenservice.

Duidelijke website goede prijzen . Makkelijk te bereiken klantenservice .

• Levertijd

Super ervaring. Goed product voor een goede prijs.

Snel makkelijk en goed

Snelle levering. Goed verpakt en goede qualiteit

Helemaal top

Ik heb 2 mediaspelers besteld en deze werden de volgende dag geleverd. Ook rechtstreeks contact (telefonisch) om de mogelijkheden te bespreken en advies is mogelijk. Prima partij om zaken mee te doen dus!

Nice and fast delivery!

Good products with high-quality specifications at fair prices.

Mi Band 4

Prima! Echt snelle verzending

Laagste prijs MIBOX4

Overzichtelijke website, Laagste prijs MIBOX4 , snelle levering.

Netjes en snel geleverd

Overzichtelijke site en bestelprocedure. Product snel en netjes verpakt geleverd.

• Levertijd

alles zoals het zou moeten

prima product voir zijn prijs gebruiksvriendelijk zowel in installatie als gebruik zelf

• Levertijd

Snelle levering van prima product

Vandaag besteld morgen in huis. Beter kan het niet.

• Levertijd

Snel en goed communicatie !

Betaald en al heel snel een berichtje gehad dat het pakje klaar was voor verzending (inclusief tracking nummer). Volgende dag pakje verzonden.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld