Goed product en snelle levering.

Voor mij nooit meer een Samsung voor minder geld een beter product.

• Levertijd

Prettig contact en goede service

Vorig jaar een horloge gekocht waar ik wat ondersteuning bij nodig had, geen probleem, Dit jaar een mediaspeler gekocht die niet voldeed en omgeruild voor een andere die wel goed werkt op mijn tv, ook wederom geen probleem.

• Levertijd

Prima en snelle levering.

• Levertijd

Snelle levering voor een mooie prijs

Goede levering en snel

Keurig op tijd ontvangen. Ook goed verpakt

• Levertijd

Had niet gedacht dat de levering zo snel zou zijn product stemt ook aan de beschrijving

Super geregeld

• Levertijd

Makkelijk besteld en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd

• Levertijd

Great product, amazing prices and fast delivery

Great product, amazing prices and fast delivery. I will totally come back for more!

• Levertijd

Prima webshop met goede prijzen

Klein smetje is dat we het product direct hebben opgehaald in Barneveld, maar na een half jaar nog mails krijgen of we het product willen op komen halen. Na korte mailwisseling gelijk prima opgelost.

• Levertijd

Beste prijs, eenvoudig besteld en snel geleverd!!!

Geen betere prijs gevonden voor een Mi Home 360° camera dan bij XiaomiProducts Nederland. Zelfs een extra korting bij aankoop van 2 camera's gekregen. De producten werden snel geleverd op het afgesproken moment en konden gevolgd worden via de track en trace.

• Levertijd

Erg snelle levering, product prima

Prima levering van goed product.

Prima webshop

Al meerdere producten van Xiaomi in huis gehaald maar meestal vanuit China geimporteerd. Soms komt dus nog een onbekend bedrag aan importbelasting bij. Als je bij Xiaomiproducts koopt weet je precies wat je moet betalen.

• Levertijd

2 jaar garantie en perfecte afhandeling. Fijn dat dit nu kan in Nederland.

Uitstekende site, 2 jaar garantie en perfecte afhandeling.

Snelle en correcte levering

Ik heb bluetooth oordoppen gekocht. Ze kwamen op tijd netjes verpakt aan. En ze werken ook nog super.

Simpel, snel en soepel

Twee nieuwe bandjes voor de Miband 3. Ouder model maar kun je gewoon nabestellen voor een scherpe prijs en 's morgens in huis. Die witte staat haar ook erg goed.

• Levertijd

Geweldig product voor een lage prijs!

Ik heb de Mi Smart Band 4 besteld bij Xiaomi voor een lage prijs en de kwaliteit van het product is geweldig. De bezorging verliep ook goed en snel. Zeker een aanrader!

Snel en duidelijk geholpen

Heb m'n bestelling snel ontvangen. Er was direct na afrekenen wat onduidelijk in de mail of de bestelling naar afhaalpunt ging of toch naar mij, maar kreeg al snel mail terug op mijn vraag daarop en dat maakte het allemaal duidelijk.

• Levertijd

Geleverd zoals afgesproken met Nederlandse gebruiksaanwijzing!

• Levertijd

Snelle levering, paste netjes in de brievenbus

Goedkoper dan andere sites met daarbij een snelle levering. Zeer tevreden!

Alles goed!

Top! Snel ontvangen, goed verpakt, goed product!

• Levertijd

Een goede prijs voor een Xiaomi Mi band 4, Korting bij een bestelling van 2 banden

• Levertijd

Goed product, prettig kontakt. Zeer aanbevolen.

Telefoon prima. Communictie over ophalen ter plaatse was netjes en snel.

• Levertijd

Ik kon hetzelfde product (Mi band 4) elders goedkoper vinden door de hoge leveringskosten. Maar vermits ik 2 stuks besteld heb kwam de prijs overeen.

Super good product 👌🏼

In 2018 i bought my very 1st xiomi mi power bank & still working good. Just last wk i got a new one so happy i am with Xiomi mi powerbanks 👌🏼 It’s very reliable 👌🏼

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld