Top webwinkel met snelle verzending

We hebben hier een Xiaomi powerbank en een Mi tv box besteld. Beide waren super snel in huis, degelijk verpakt en voor een mooie prijs. Ga zo door!

Leuke winkel

Leuke winkel met goede producten. Ook contact met klantenservice verloopt snel en soepel!

• Levertijd

Prima contact en snelle uitvoering !

1e ervaring. Dik tevreden. perfecte webshop !

• Levertijd

Niks geen problemen mee gehad. Snelle levering en product is zoals beschreven. Prijs is vergeleken met dergelijke concurrentie prima. Xiaomi weer top gedaan bedankt

prima product en snel geleverd

prima product en snel geleverd

Good

Mobile is good however customer service could be developed. Bit more polite

Bestelling volgende dag binnen

Track & trace via e-mail. Goed geïnformeerd over de tijd van ontvangst. Alles tip top! Ik ben echt tevreden

Snelle levering. Uiterst tevreden

Perfect!

Van website tot bezorging en incl product zelf in een woord geweldig!

• Levertijd

Prima, levering zoals afgesproken de volgende dag

Na een slechte ervaring bij een concullega bij XiaomiProducts besteld en alles volgens afspraak en binnen de aangegeven levertijd geleverd gekregen. Gewoon TOP

Snel en goed bezorgd

Levering volgens afspraak

• Levertijd

Fm zender de volgende dag geleverd en werkt perfect!

Goede webshop, snelle levering en goed product.

Simpel en snel

Goed product, app snap ik geen bal van maar komt wel een keer.

Geweldig!

Het was de eerste keer dat ik bij jullie on line iets bestelde. Bestelling alsook de levering zijn vlekkeloos verlopen. Weer een tevreden klant erbij.

Goeie en snelle levering

Snelle service en levering. Zeer tevreden over de Xiaomi producten. Bij vragen krijg je heel snel reactie. Ik ga hier zeker weer bestellen

Kan niet beter.

Smartwatch meteen de tweede werkdag geleverd op afgesproken adres. Prijs was concurrerend met die van onze Chinese vrienden voor deze Europese uitvoering. Op deze manier geen lange wachttijden en eventuele onderschepping voor invoer belasting door douane. Installatie eenvoudig met Mi App op iPhone 7. Taal op watch is Engels zonder verdere apps te hoeven installeren. Communicatie met leverancier was precies zoals het hoort.

Gewoon goed!

Duidelijke website en goede producten voor een prima prijs! Snelle levering en goede communicatie.

precies wat ik zocht !

Het is niet prijzig en voldoet aan mijn wensen !

• Levertijd

Snelle levering en netjes verpakt

Dit is mijn 2e MI nu de MI 4 ook voor mijn vrouw we zijn steeds nieuwe dingen aan het ontdekken en zo blijf je op de hoogte van je stappen hartslag enz. Vr Gr B Roest

• Levertijd

Goed en betrouwbaar bedrijf doen ook wat ze beloven

Bij dit voor mij een onbekend bedrijf een Eken deurbel besteld die ik de volgende dag al binnen had helemaal geweldig. Ik kan dit bedrijf dan ook iedereen aanraden.

Snel en goed

Prima webshop. Love xiaomi en snel leverbaar. Prijs ook prima en zonder importrisico

Prijs/kwaliteit de beste

Kwalitatieve electro tegen een scherpe prijs, zonder lange wachttijden of gevaar voor inklaar kosten. Vlotte klantendienst - had binnen de 24u antwoord op mijn vraag. Aanrader!

• Levertijd

Rap geleverd,goede communicatie via track and tracé. Produkt goed ingepakt

• Prijs N.v.t.

Zeer goede after sales

Mijn vorige Xiaomi tv box S starte niet meer goed op binnen de garantietermijn van 2 jaar. Teruggestuurd en direct het aankoopbedrag teruggestort gekregen. Dezelfde dag nog een nieuwe besteld want het is echt een heel fijne tv box. Complimenten heren ga zo door.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld