Iedereen wil stofzuigen !!!

Product voldoet voor 100% aan onze behoeften met een hond in huis wordt er dagelijks 2 maal gestofzuigd zonder klagen

correct geleverd.

niets op de levering aan te merken

Zéér tevreden

Voor de eerste keer bestelt, snelle levering zo rond de kerst. Netjes verpakt, prima product.

• Levertijd

Snelle en prima levering, fijne Dashcam

De Viofo A119 V3 is een geweldige dashcam met een zeer grote opslag capaciteit en beeldkwaliteit.

Bestelling en verscheping prima

Goed op de hoogte gehouden via mail over status bestelling/zending. Moet product nog proberen maar zou hier zo weer bestellen.

• Levertijd

Snel geleverd en ziet er goed uit

Powerbank van goede kwaliteit ontvangen.

Supermakkelijk

Installatie met iPhone verliep soepel. Batterij was nog geladen tot 60%. Leuke keus uit grote variatie aan displays. Scherp beeld, ondanks klein formaat.

• Levertijd

een zeer goede ervaring ga zoo door

is voor herhaling vatbaar

Het werkt prima.

Snelle levering en een goed horloge. Ook de app werkt prima. Echt een aanrader.

Goede service, snelle levering

Dé webshop voor Xiaomi producten!

Super service

Super service. Had een android box gekocht die niet voldeed. ik kon hem gelijk in ruilen voor een mi box deze werkt perfect! snelle service bij bestellingen een paar uur later al je spullen kunnen halen.

Perfecte levering

Band besteld en er wordt aangegeven dat het de volgende dag bij het afhaalpunt van postnl is. Dit is de eerste keer dat ik meemaak dat een belofte waarheid is. Het product is prima, moet alleen nog uitzoeken hoe ik de Nederlandse taal op de band krijgt.

Heel tevreden

Mijn mi band 4 is super en hij werd de volgende dag geleverd.

• Levertijd

Prettig en professioneel contact en goede apparatuur

Ik was bij mijn 1e bestelling een item vergeten. Daarover contact gehad met klantenservice. Is keurig opgelost. Ik heb de roidmi 3s en een powerbank besteld. Beide werken goed.

Goede kwaliteit

Goede producten voor een goede prijs

• Levertijd

Duidelijke website en snelle levering!

Heb al verschillende keren producten gekocht via XiaomiProducts. Erg fijn dat je gewoon garantie krijgt over de producten, i.t.t. zelf bestellen vanuit China en geen invoerrechten hoeft te betalen.

Goede en snelle service

Goed en snelle levering.

Geweldig tot nog toe

Eerste ervaring met Xiaomi products en waarschijnlijk niet de laatste, snelle levering alleen zou het misschien leuk zijn als geste naar de klant om de verzend kosten vanaf een bepaald bedrag gratis te maken wat andere webshops ook doen maakt het voor de klant aantrekkelijker.

• Levertijd

Product op de afgesproken tijd geleverd

Goede en snelle levering.

Uitstekende levering

Zeer snel en op tijd geleverd!

• Levertijd

Duidelijke site, producten en snelle levering

Aanbeveling

Martin

gewicht is mooi. werkt perfect 100% Big plus voor snelle verzending. 👍👍👍

• Levertijd

Mooi design en gewoon een goed product

Draadloos opladen werkt erg makkelijk en gaat heel snel.

• Levertijd

Goede levering snel en goed zeer tevreden

• Levertijd

Netjes op tijd verzonden en verpakt!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld