airdots niet meer in gebruik, slechte verbinden vallen vaak uit
Beste meneer/mevrouw, Vervelend om te horen dat uw ervaring met XiaomiProducts niet is bevallen. Wij zouden graag met u samen tot een oplossing komen. Via dit bericht willen wij u vragen om te mailen naar: [email protected], om zo samen tot een gepaste oplossing te komen voor uw probleem. Wij hopen dat uw ervaring met XiaomiProducts hierdoor verbeterd en wij zien u dan ook graag terug voor een volgende keer! Met vriendelijke groet, Afdeling Klantenservice XiaomiProducts
3 x iets gevraagd en een onduidelijk antwoord gehad op mijn vraag van het product dat niet goed werkte. op een duur had ik het gewoon opgegeven en ik dacht bij me eigen laat ook maar zitten. ik heb ik allemaal geen zin in.
Everything as expected
Product was niet op voorraad maar prima op de hoogte gehouden en toch nog vlug geleverd
Heb mijn bestelling keurig ontvangen, met klantenservice kontakt gehad en tot alle tevredenheid afgehandeld
Sneller geleverd dan aangegeven. Hebben ervaring met mi band 1,2,3. Bij een oude band is het display helaas donker geworden. Deze is alleen te zien op de app. Hebben er veel plezier van.
De oortjes werken uitstekend
Doen wat ze beloven!
Prima...
Originele beoordeling
Heel Breekbaar als je hem van je camera af wil halen. Ze maten zijn niet het zelfde als de maten die bij de camera zelf gebruikt zijn. Zo zijn de gaatjes te klein voor het vastmaken van de camera aan het water ding. Zo kan je ook alleen je camera in de Niet waterdichte hoes op je hoofd band en romp vand bevestigen. Dus voor de wintersport is het niet ideaal als je niet continue een nieuwe camera wil halen. Het gele dingetje voor het blijven drijven werkte helaas ook niet, camera ligt ergens in zee op de bodem..
Camera besteld en blijkt een gebruikt product te zijn. Na mail en aantal keren bellen uiteindelijk oplossing om het product te retourneren en nieuwe te verkrijgen, echter blijkt deze dan uitverkocht te zijn. Na wat heen en weer mail uiteindelijk de tip om hem bij bol.com te bestellen (waar ze partner zijn). Uiteindelijk het product nog op tijd in huis voor pakjesavond. Uiteindelijk wel goede communicatie en tevreden met product, maar het kostte wel wat moeite (maar uiteindelijk doen ze wel wat ze zeggen).
Prima en snelle service. Keurige informatie over de levering stap voor stap. Prijs is ook prima.
Ik had al meerdere telefoons en horloges gekocht van Xiaomi. Het merk staat voor goede kwaliteit, goed design en een zeer scherpe prijs.
Mi oortjes besteld. De oortjes zouden vanaf 28/11 leverbaar zijn. Helaas zou dit later worden en kreeg ik netjes een mail met de optie om te wachten of de bestelling te annuleren. Omdat het een cadeautje was en de nieuwe leverdag te laat zou zijn heb ik de bestelling geannuleerd. Dit ging heel makkelijk en vlot. Binnen enkele dagen stond het betaalde bedrag ook weer op mijn rekening. Jammer dat het product niet geleverd is, maar dat was onmacht. Top hoe het verder afgehandeld is.
Gewoon een goede website. Ik had wat vragen en ben keurig geholpen.
1e ervaring met dit bedrijf. Lijkt betrouwbaar.
Binnen enkele dagen in huis.
Snelle levering. Toen er iets fout leek met de gimbal werd er snel en adequaat gereageerd op mijn email.
Ik was erg huiverig want binnen 2 dagen was ik 3x het contact met mijn smartphone kwijt. Ik had het nog niet gezegd of het kwam goed en het is niet meer verbroken. Ik heb de smartwatch gekocht om mijn smartphone te voelen overgaan. Ik ben slechthorend vandaar!
De leidingen titel dekt alles. Ik ben een erg tevreden klant en blij met het bestelde product.
Tevreden. Was backorder maar werd keurig op de hoogte gehouden en werd snel nageleverd zoals aangegeven was per e-mail.
Doet nog meer dan ik verwachtte.
Vel betere verbinding met NAS nu.
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.