Top shop

Heb een Xiaomi band 4 bestelt was super snel binnen en top verpakt. Deze winkel is een aanrader. Mij zien ze hier nog eens

Snelle en goede levering

In eerste instantie 1 manco op de levering. Maar werd meteen netjes en snel hersteld. SUPER

Bestelling gelopen zoals verwacht

De beschrijving van mijn besteld product [Amazfit GTR] is matig op uw site. Ik twijfel dan ook of dit de juiste keuze is geweest voor mij.

Positief

Er staan te veel apps voorbeelden op, die niet gebruikt worden en ik vindt niet hoe ik ze kan verwijderen. Voor de rest heel tevreden van de prijs kwaliteit verhouding

Alles vlot verlopen.

Zeer snelle levering.

Top bedrijf.

Goede prijs en levering volgens afspraak.

• Levertijd

Een bezorg probleem van PostNL hebben ze uitermate correct en snel opgepakt en gewoon een nieuwe verzending geeffectueerd. Verder is is het een uitstekend product voor een goede prijs.

• Levertijd

Top, snel en eenvoudig Xiaomi producten bestellen

Niet meer lang wachten op producten vanuit China en dat tegen redelijk dezelfde prijzen als wanneer je daarvandaan besteld. Top dat deze winkel er is!

Schitterend

Schitterend product goed verpakt voor transport en op tijd geleverd.Meer hoeft dat niet te zijn

Ben blij rmee

Perfect voor binnnen .... k werk in de ziggodome en kom ermee overal snel bij.

• Levertijd

Bijna perfecte Bluetooth oortjes, ik ben enorm tevreden

Ik ben enorm tevreden met de geluidskwaliteit van de AirDots en hoe ze in mijn oren passen, en goed blijven zitten. Alleen krijg ik ze moeilijk uit het doosje, daar moet je lange nagels voor hebben. En de Bluetooth verbinding met mijn Chromebook valt regelmatig even weg en komt een paar seconden later vanzelf weer terug. Dat ligt misschien aan mijn Chromebook, hoewel hij dit niet doet met andere Bluetooth apparaten. Met mijn Motorola Android telefoon heb ik dit probleem niet, alleen heb ik daarmee op kantoor wel eens het gevoel dat ze gevoelig zijn voor storing of interferentie van andere apparaten. Toch ben ik enorm tevreden gezien de lage prijs. Want hiervoor had ik dure Apple Airpods en die vielen steeds uit mijn oren, dat was enorm irritant. Deze zijn niet perfect maar bevallen toch veel beter, voor veel minder geld.

• Levertijd

Foute levering snel geld terug

Helaas was het gevraagde product niet op voorraad en werd een ander per abuis opgestuurd. Snel geld teug gekregen en pakket terug gestuurd.

Super tevreden

Heb in ear mi gekocht, ze zijn geweldig....top

• Levertijd

Super snelle levering! Prijs versus product is top.

• Levertijd

Prima service en goed product

Zeer snelle levering en de horloge doet wat hij doen moet. Zeer goed. Alleen glas is wat krasgevoelig, Na de eerste dag al een fikse kras op het glas en weten niet hoe die daar op is gekomen.

Goed.

Ik heb het product zelf opgehaald, maar alles lag klaar en zo te zien zijn die jongens goed bezig.

• Levertijd

Snelle bezorging. Product precies watvik besteld heb.

Super product

Snelle levering van een mooi product. Makkelijk te gebruiken en werk goed.

• Levertijd

Vandaag besteld, morgen geleverd klopt.

Helemaal tevreden

• Levertijd

Top service ze waren wat vergeten bij de verzending te doen 2 dagen later keurig ontvangen

Gewoon een top bedrijf , snelle en keurige afhandeling een 10 plus

• Levertijd

Fijn product, precies wat ik ervan verwacht heb.

Fijn product, precies wat ik ervan verwacht heb.

gewoonweg ok

snel en correct

Super!!!!

Topproduct tegen prima prijs

Bestelling werd op tijd geleverd en product tegen deze prijs is super

Goede slimme weegschaal

Meet alle belangrijke percentages die belangrijk zijn. Ook visceraal vet. Ben er tevreden over!

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld