Niet tevreden

X96 mini schijnt snel te zijn en genoeg opslag te hebben maar in werkelijkheid ben ik zelf niet helemaal tevreden, liep heel vaak vast, haperde, ging van zelf opstarten, heel raar, niet eerder meegemaakt. Mijn oude MXPRO kastje was qua snelheid veel minder dan x96 mini maar werkte veel beter en had nooit problemen ermee.

• Levertijd

snelle levering met goede opvolging bij fout

Oortjes en batterij besteld en deze waren de volgende dag afgeleverd. Helaas was de batterij niet de bestelde en betaalde capaciteit. Dit is ook door hun bevestigd. De opvolging om dit te corrigeren daar kan menig bedrijf wat van leren. Tijdens schrijven van deze beoordeling wordt de juiste batterij geleverd. Alles bij elkaar nog geen 2 dagen. Ga zo door. Trouwens Xiaomi producten zijn mooi en stevig. Niet goedkoop gevoel. BTW de oortjes zijn perfect. Xiaomi Redmi Airdots. Heerlijk geluid en geen pijnlijk gevoel in het oor. Reageren goed met mijn Samsung Note 10+

• Levertijd

Zeer tevreden van service en product.

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

Boven verwachting goed!

Ik was op zoek naar Bluetooth oortjes en kwam via Google uit bij deze van Xiaomi. De bezorging was erg snel en werd netjes op de hoogte gehouden met een track en trace code. Oortjes zelf zijn echt heel goed, komen in een mooi ooberg/oplaaddoosje.

• Levertijd

Wederom goede service. Eenvoudig bestellen en voeg levering.

Goede ervaring

Prima service, snel geleverd. Goed product.

Super service en producten

Snel, goed en prima service. Een aanrader!

Snel en goed

Goed en betrouwbaar

• Levertijd

Goed geprijsd en snel geleverd.

Goed geprijsd en snel geleverd

good product

super product for perfect price

• Levertijd

goed product werkt prima nvidea look alike

ik heb alles kunnen doen met de apparaat en werkt na uitstekend .

Goede en snelle levering

Het is ff wennen dat de terug toets aan de andere kant zit. Maar de telefoon werkt gewoon perfect.

• Levertijd

Snelle service, goed product.

Mijn Product werkt uitstekend. Ik vond de levertijd lang, maar hij was perfect op tijd!

• Levertijd

van aankoop tot aflevering.... niets op aan te merken

De XIAOMI Mijla 360 graden beveiliging****era voor totaal E 45,00 voldoet prima aan al mijn verwachtingen.

• Levertijd

Beste toestel in goede prijs

Beste toestel in goede prijs. Perfecte kontact met klantservice.

• Levertijd

Goede prijs-kwaliteitverhouding en goede service.

prima verzorgd

goede ervaring aan overgehouden

• Levertijd

Voor mijn Mi box4s had ik een noname usb ethernet adapter gekocht.Deze kon direct in de prullenbak omdat hij maar 6 mb download gaf!De Xiaomi usb ethernet adapter geeft de volle 60 mb van mijn internet!En snelle verzending!

Topproduct

Kon het product vlot bestellen, meteen betaald en na 3 dagen nog geen bevetigingsmail ontvangen. Dan zelf maar eens contact opgenomen en ze hebben meteen excuses aangeboden en product meteen verzonden. Ik ben zeer tevreden met hoe het verlopen is.

• Levertijd

Levering was niet correct.

Er was maar een lamp van de bestelling van twee lampen geleverd. Maar naar een mailtje werd de tweede lamp alsnog geleverd.

• Levertijd

Gewoon een leuk product voor een leuke prijs,snel bezorgd en werkt super,zal jullie zeker aanbevelen

Product voldoet ruimschoots aan de verwachting

Uitstekende snelle service

Snel geleverd. Goede communicatie.

excellent product!

Ik heb mijn nieuwe mobiel erg snel ontvangen nadat mijn oude mobiel gevallen was met een gebroken scherm. Ik had dus snel eentje nodig, ik ben erg blij met de aankoop en de snelle verwerking. Het mobiel is precies wat ik nodig had, erg responsive screen, en grote batterij die lang meegaan. Het kwam met een snelle lader wat soms erg handig is

• Levertijd

Net nieuw het is nog even wennen. Installeren verliep niet vlekkeloos.

Jammer dat er geen beschrijving bij zit voor het installeren. Alleen downloaden is niet voldoende. De gemiddelde Nederlander heeft meer info nodig. Als dit proces beter wordt weet ik zeker dat u meer producten gaat verkopen. Ik zal het nu niet aanbevelen, hoewel een aantal onderdelen wel goed zijn.

Uitstekend!

Mini android tv box x96 is een prima oplossing en in ieder geval stukken goedkoper dan een 2e horizon box.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld