Vlot en eenvoudig besteld

Goede prijs en makkelijk te gebruiken dashcam

• Levertijd

Het is een fijn product en op de site staat een duidelijke, maar eerlijke omschrijving van het product. Ik ben erg tevreden over Xiaomi en het horloge is zeker een aan te raden product.

• Levertijd

Prijs/kwaliteit verhouding is werkelijkwaar fantastisch. Ik heb deze oortjes gekocht om mee te kunnen sporten en daarvoor hebben ze een goed bereik nodig. Dat is bij deze oortjes zeker het geval. Na 20 meter afstand van mijn telefoon hoorde ik de muziek nog steeds!

Zoals beloofd

Zoals beloofd, snelle levering ... Top!

• Levertijd

Prima levering van prima product

Website is duidelijk. Product geselecteerd en met iDeal betaald. Alles ging prima en goed. Zelf had ik niet goed gelezen, maar bij bestellen na 15:00 wordt het niet meer de volgende werkdag afgeleverd. Dit had extra benadrukt mogen worden in het bestelproces. Desondanks zeer prettige aankoopervaring gehad. Fijn dat XiaomiProducts producten van Xiaomi vanuit Nederland verkopen.

• Levertijd

Product is snel verzonden, goed verpakt en goed aangekomen en werkt naar zeer grote tevredenheid.

Na eerdere ervaringen met Xiaomi producten ( o.a.Xiaomi MI TV box) had ik geen enkele twijfel over de aanschaf van Xiaomi 70mai dashcam. Ik was mij goed bewust van de specificaties en de prijs. In het verleden vond ik de prijs voor een dashcam vaak te hoog voor wat ik in gedachten had, en in het lagere prijssegment had ik grote twijfels over de kwaliteit. De 70mai is perfect voor mij. Ik ben geen dashcam-youtube, ik wil gewoon iets wat goed registreerd bij mogelijke ongelukken. Zeer tevreden over de inbouw, installeren, en het gebruik (automatisch). Top, helemaal een fit voor mij qua kwaliteit(top) en prijs(budget). Veel kwaliteit zonder een hoge prijs. Makkelijk dat ik het in Nederland kon bestellen en snel in huis had. Ik zal hier vaker kijken Xiaomi producten, vooral voor domotica.

• Levertijd

Goede webshop met uitstekend personeek,

Ik had een grote partij Mi Band's 4 nodig. Xiaomiproducts had een scherpe prijs en uitstekende leveringsvoorwaarden.

• Levertijd

Dikke prima, niets op aan te merken

Bestellen en levering zijn soepel verlopen.

• Levertijd

Hele sneller levering en duidelijke voorwaarden prima overzichtelijke website

• Levertijd

goed en snel geleverd. ruimere verzend tijden zou mooi meegenomen zijn.

Alles goed gegaan.

Duidelijke communicatie. Product snel ontvangen.

• Levertijd

Snelle verzending en goede service bij vragen.

Xiaomi Product

zeer snelle levering, goederen zoals beschreven, zeer goede prijs! Aanraden!

• Levertijd

Al diverse keren besteld hier en gewoon goede service zoals je mag verwachten van een webshop.

Beste service sinds tijden

De beloften die gedaan worden op de webshop, worden nageleefd. Producten zijn van goede kwaliteit en de klantenservice is ook behulpzaam.

Uitmuntend!

Erg positief.

1e aankoop

Voor eerste keer een doorbel besteld. Snelle levering en prima produkt voor een concurrende prijs.

• Levertijd

Wat ik al als titel heb snelle levering zeker waar. Had het binnen 48 uur binnen. Snelle reactie op vragen door de klanten service en eerlijke prijs voor de producten! Zeker een aanradee

• Levertijd

goed product en goede service

Ik was op zoek naar een android tv. In eerste instantie een goedkopere geleverd, na testen was ik niet tevreden. Ik heb deze retour gestuurd en binnen een week was het geld teruggestort. Daarma de Xiaomi mi besteld waar ik zeer tevreden mee ben

• Levertijd

Erg snel geleverd, daar kan China niet tegen op!

Ik was op zoek naar een nieuwe stofzuiger, en tsja, daar kan ik niet een maand op wachten om dezelfde uit China te laten komen (laat staan alle douane heffingen en dergelijke). XiaomiProducts heeft dat allemaal al geregeld, en de voorraad in NL staan, dus vlot geleverd. Hiernaast heb je ook recht op de wettelijke garantie, wat je bij een bestelling uit China wel kan vergeten :-) Zeer tevreden!!

zeer goed !!!

had eerst wat pakket gemist. zeer behulpzaam. snelle reactie.

• Levertijd

Fantastisch, snelle levering, duidelijke website.

Op zoek naar een smartwatch en gevonden bij Xiaomi. Op de website van XiaomiProducts absoluut het goedkoopst. Erg duidelijke website en gemakkelijk te bestellen. Ook de levering was gewoon snel zoals verwacht word van een Nederlandse website.

• Levertijd

Fantastisch goed voor een correcte prijs

Onlangs een Amazfit Bip gekocht, en is zeer goed en doet wat hij moet doen. Dit voor een correcte prijs en lange duur batterij, na ongeveer 20 dagen is batterij op 30% Moet niet onderdoen voor de merkproducten die hartstikke duur zijn in verhouding tot Amazfit Bip

Zeer prettige service

Ik heb nu twee producten besteld bij deze webshop. Door een fout van mijn kant ging er iets mis met de eerste bestelling. De persoonlijke communicatie met de medewerkers die daar op volgde was attent, snel en persoonlijk. Goede service voor en achteraf!

Goed en snel geregeld, blij met mijn Redmi Note 8

Volgende keer kom ik weer terug.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld