Snelle levering, goede service en een betrouwbare webshop – ik ben zeer tevreden over mijn aankoop b

Mijn eerste bestelling bij TechPunt is heel soepel verlopen. De communicatie was duidelijk, de levering snel en het product voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Je merkt dat ze klanttevredenheid echt belangrijk vinden. Voor een nieuwe webshop doen ze het echt uitstekend! Zeker een aanrader – ik bestel hier graag weer. Bedankt TechPunt!

• Levertijd

Snelle afhandeling perfeckte service en goed product Ik ben heel tevrede

• Levertijd

Snelle levering en goede communicatie

Alles prima naar wens verlopen na plaatsen order. Meteen bevestiging gekregen na plaatsen order en zodra het pakket werd verstuurd bericht gekregen met track en trace, binnen drie dagen in huis.

• Prijs N.v.t.

Perfecte levering, geen service

Ik heb een plantsensor gekocht en de bestelling en levering ging ontzettend soepel. Helaas kreeg ik het device niet werkend dus heb ik per mail gevraagd of ik een gebruikersfout maak of dat het device defect is. Na een week geen antwoord en telefonisch onbereikbaar. Dit device gaat dan ook retour, wel jammer van de kosten die ik waarschijnlijk zal moeten gaan maken.

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

Schnelle Lieferung, verkaufen die neuesten Produkte

Zum Glück habe ich den Tipp für die Xiaomi MiFlower Max Sensoren im Internet gefunden - in Deutschland sind die noch gar nicht zu finden. Ideal für große Draußen-Pflanzen!

Xiaomi immer aktuell und günstig, auch Zubehör

... und sollte ich mal vergessen, direkt zu techpunt zu gehen, dann führt mich die Google Suche trotzdem dort hin. Luftreiniger, Filter, Trolley und das sonstige Xiaomi Universum. Alles da

• k.A.

Prijs kwaliteit goed, doe het niet voor de levertijd

Kan er kort over zijn. Dit is een winkel die adverteert met 'volgende dag in huis', maar dat kun je vertalen als 'misschien de volgende dag, misschien ook niet'. Daar kan ik persoonlijk niet zo tegen.

• Levertijd

Bestelling (robotstofzuiger met dweil) kwam, lekker snel. De prijs was mooi laag en er waren goede webshop reviews. Het enige minpuntje kwam van postnl. Die zetten het hier voor je deur en vertrekken dan meteen. Doen ze altijd. Gelukkig was ik thuis. Daar kan deze webshop niets aan doen. Volgende keer dhl kiezen.

Bestelling online airfryer service 10 op 10

Super snel geleverd zeer goede communicatie en het product wat is gekozen is perfect

perfect

snelle levering, mooie producten!

Xiaomi Ladekabel bestellt bin zufrieden

Ich hab einen Xiaomi Ladekabel bestellt für meinen E-Scooter das Ladekabel kam sehr schnell an die Abwicklung war unkompliziert und es handelt sich um Original Produkt.

Altijd snel en keurig

Erg fijne website en keurige snelle service

“I'm not a robot”

I received an email on July 16th saying my order was on its way, but I still haven’t received anything. I contacted customer support, but the tracking link they sent doesn’t work properly — it just keeps asking me to prove I’m not a robot, and no matter how many times I try, it never moves forward. This has been a frustrating experience.

• Would you recommend us? No

Zoals ze aangeven voor 20:00 besteld de volgende in huis maken ze ook waar. Geen ervaringen met de klantenservice nodig gehad.

Nicht nochmal

Nicht nochmal

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • k.A.

Super gedaan, snel en goed

Super gedaan, snelle levering en goed materiaal

• Levertijd

Snel geleverd, goed product.

• Levertijd

Snelle en goede service en goede producten

De producten van Techpunt zijn van goede kwaliteit en hebben vaak net dat beetje extra's wat normaal gesproken bij een duurder product verwacht.

Zeer snel n correct.

Goede en betrouwbare firma.

• Levertijd

Gut, schnell und gerne wieder.

Hab das 90 Watt Ladegerät für mein neues Xaomi bestellt. Der Preis hier war unschlagbar! Hab es bestellt und drei Tage danach war es bei mir.

Prima.

Snel geleverd in prima staat.

Top bedrijf

E-step besteld en binnen 16 uur thuisbezorgd. Vriendelijke medewerker en goede service!

• Levertijd

Goede prijs, doet wat ze zeggen

Via internet Techpunt gevonden. Een product besteld wat duidelijk goedkoper was dan bij een ander. Snel in huis.

Xiaomi box v3

Prima levering en snelle communicatie

Mooi spul

Hele fijne ventilator, gaat echt lang op de accu ook.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld