Leuk apparaat!

Tevreden over het apparaat. Alle apps werken prima. Behalve Spotify, afspelen van muziek hapert nog al. Zijn hier meer klachten over? Of zou dit aan mijn xiaomi kunnen liggen? Internet verbinding is snel genoeg, daar ligt het dus niet aan, bovendien de andere apps werken wel prima.

Gewoon goed verlopen

• Levertijd

Prima product voor scherpe prijs

Bevalt mij erg.

Goede service!

Ik ben woonachtig in Hongarije, mijn phone werd zonder probleem verstuurd. Goede service en een zeer goede ervaring inmiddels met mijn MI 9T.

• Levertijd

Vriendelijke correcte afhandeling bij leveringen/o retouren.

Na een foutlopende levering uiteindelijk alles goed ontvangen! Zou wel graag bericht hebben als het ( tijdelijk) niet te leveren product weer voorradig is,

Gewoon goed

Ik hoef niet meer bij AliExpress te bestellen

• Levertijd

Goed product voor een lage prijs

Voor zover ik het kan beoordelen is de tracker nauwkeurig in het stappen tellen. De hartslagmeting laat nog wel eens een steekje vallen. De slaapfunctie werkt m.i. naar behoren. Als ik een berichtje krijg op mijn smartphone dan trilt de tracker en geeft het berichtje duidelijk weer. De tracker hoeft slechts eens in de twee a drie weken opgeladen te worden. Kortom, ik ben behoorlijk tevreden.

• Levertijd

Snel en goede prijs kwaliteit

Zeer snelle levering. Smiddags besteld, volgende dag al in huis. Dashcam besteld, met overduidelijk een goede prijs kwaliteit verhouding. Goede webshop

• Levertijd

Snelle levering maar verkeerd product

Xiaomi Aqara gateway EU versie besteld maar kreeg toch de Chinese versie. Beetje misleidend maar wel vriendelijke klantenservice en uiteindelijk toch de Chinese variant gehouden.

• Levertijd

Zeer mooi product met fantastische batterij

Doet perfect wat ik ervan verwacht en een beetje meer. Leuk dat je zelf de watchface (hoe de klok eruit ziet) kan instellen en dat ik muziek kan besturen (volgende, vorige en volume). Workouts start je nu vanuit de band... Telefoon blijft in de broekzak. En de batterij gaat dagen mee zonder herladen

• Levertijd

Top product, snelle correcte levering.

Super toestel met veel mogelijkheden en mega lange batterijprestaties.

• Levertijd

Snelle verzending en goed product

De volgende dag had ik mijn mi-band 4 al binnen, dus snelle levering. De mi-band 4 bevalt ook heel goed. Accu gaat een dag of 20 mee en je kunt zelf de watchface instellen die je bevalt. Alleen de app van xiaomi kost veel energie van de smartphone.

Snel bezorgd.

Snel bezorgd. Product in goed orde aangekomen. Product voldoet aan de verwachting.

Superservice!

Tweemaal iets besteld en je hebt het supersnel thuis. Ik had een vraag gesteld via de mail en daarop kreeg ik ook snel antwoord.

Top geweldig

Pas geleden kwam ik erachter dat je xiaomi producten ook in Nederland kan bestellen. Dit heb ik verschillende keren gedaan. Het bestellen gaat makkelijk en snelle levering. Ga zo door.

Koop Netjes afgehandeld.

koop is netjes en snel verwerkt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop vd bestelling.

Zoals het hoort

Snelle en eenvoudige afhandeling van mijn bestellingen. Product voor een goede prijs gekocht

• Levertijd

Goed product - snel geleverd voor een degelijke prijs

Heb m'n miband 4 sneller gekregen dan aangekondigd. Kwaliteit van product is goed. Hoef m'n horloge maar 1 keer per 2 weken meer op te laden ipv elke dag.

• Levertijd

Goed product voor een redelijke prijs

Goede productenselectie in de webshop voor redelijke prijzen. Website is duidelijk en overzichtelijk. Bestelling werd op tijd vezonden. Geen ervaring met de klantenservice.

Topp

Goed product goede service

• Levertijd

Snelle levering, erg trage afhandeling retouren.

Snelle levering van de producten. Het retour is volgens de klantenservice niet aangekomen terwijl de Track & Trace aangeeft dat dit wel het geval is.

• Levertijd

Gisteren besteld, vandaag via PostNL geleverd. En een goedkopere prijs dan elders.

• Levertijd

Artikel besteld en het werd op de beloofde dag geleverd.

Doorverkoper, geen handige webwinkel

Ik heb 2 producten gekocht bij XiaomiProducts. Bestellen gaat makelijk en de producten worden snel thuisbezorgd. dat is dus super. Bij de tweede bestelling bleek het product niet te werken, vanaf dat moment ging het allemaal best onhandig voor een webshop. eerst kreeg ik een mail met check instructies die ik al gedaan heb en in mijn eerste email heb vermeld, daarna werd ik gevraagd om het product terug te sturen met de mededeling dat die deze gechekt zal worden en "Zodra er hier meer bekend over is hoor je meer van ons". vooral dat laatste is niet fijn van een webshop. Als ik iets terug moet sturen wil ik direct een nieuwe ontvangen en niet moeten wachten totdat er meer bekend is. uiteindelijk kreeg ik een vervangend product met dit duurde toch te lang voor een webshop. Jammer. Update: Onlangs kreeg ik een mail van het bedrijf met het verzoek om deze beoordeling te verwijderen. Zeer onwenselijk. “ Graag vragen wij nog eenmaal uw aandacht voor uw beoordeling over XiaomiProducts op Kiyoh Het cijfer staat momenteel namelijk op een 5, terwijl ons totaalgemiddelde een 9,1 is. Dit totaalgemiddelde is voor ons erg belangrijk, aangezien deze beslist welke verkoper er als eerste wordt genoemd bij een product. Het zou ons daarom erg kunnen helpen als u akkoord kunt gaan met de verwijdering van de beoordeling?”

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld