Uitstekend geholpen

Door een ongelukje was de borstel van de stofzuiger beschadigd. Binnen een paar dagen een nieuwe binnen. Prima geholpen. Goede service.

prima product en dito levering

De MiBand 4 werkt precies zoals op de website vermeld. De uitleg is uitstekend en goed te volgen. Doe zo voort

Duidelijke site met prima levering van goede spullen.

Directe levering na bestelling. Camera is precies wat er op de site wordt aangegeven. Prijs is super. Ik heb er veel plezier mee

Levering uitstekend, product matig

Voornamelijk positieve ervaringen met Xiaomi producten (waaronder huidige Mi 8), maar de Roidmi 3S stelt me toch wat teleur. Ik blijf ruis houden, heb al een héleboel frequenties geprobeerd. Het werkt, maar niet zoals ik hoopte. Product was wel binnen 24 uur binnen. Chapeau.

Goed en snel

Goed en snel geleverd door de shop past door de brievenbus dus je hoeft er niet voor thuis te zijn!! Super

Goede producten, snelle levering.

Goede producten, snelle levering.

Uitstekende snelle levering

SUPER WEBWINKEL

IK HEB EEN BANDJE GEKOCHT VOOR DE MI BAND 4, GING ZONDER PROBLEMEN. GOEDE KLANTENSERVICE BINNEN 1 DAG IN HUIS VETTE 10!!

Alles prima👍🏻

Een Xiaomi MI tv box S besteld met een USB naar ethernet kabel. Alles prima en snel geleverd. De box werkt super! Veel beter dan mijn Chromecast. Zeer tevreden!

mooie produkten, niet duur, snelle service

ruim assortiment, goede prijzen en een stuk sneller in huis dan AliExpress :-) Mooie bundeldeals ook!

prima product en snelle levering

mi band 4 is een uitstekend product en zeer betaalbaar

Uitstekend.

Uitstekend.

Top en snel

Mooi horloge en alles werkt! Om 15:00 besteld de volgende dag in huis!

Prima service, prima product!?

Product werkt zoals aangekondigd

Verzending naar België duurde 2 dagen. Product en afhandeling niets op aan te merken. Ik zal hier opnieuw bestellen.

SUPER

Definitely don't hesitate if you want to buy something !!! TOP service

Heldere site, blij dat ik Xiaomi producten nu ook in een NL webshop kan bestellen IPV lange wachttijd AliExpress. Order is vlot verwerkt en snel en netjes geleverd. Dikke duim omhoog voor deze ondernemer, hoop hier zeker nog vaker wat te bestellen.

Alles goed voor elkaar! Zeker niet twijfelen als je wat wil kopen!!!

SUPER-DE-LUXE service !!!

Niet zeker of het te vertrouwen is ? Niet twijfelen !!!! TOP service !

Snel, maar door brievenbus terwijl het een breekbaar product is

De levering was heel snel, via track&trace te volgen. Pakketje werd vervolgens door brievenbus geduwd, terwijl het een breekbaar product is zonder genoeg demping in de verpakking. Zonde. Verder tevreden.

Snelle levering, product zoals verwacht!

Levering was snel. Het product was zoals omschreven. Zeer tevreden

Prima !

Ging zeer vlot , zeer tevreden

Great service!

Great service and a great product!

Super snelle levering, zelfs op zaterdag. Top

Perfecte product. Snelle levering. Aanrader

Anthonie Fokkerstraat 59 C