Erg snel geleverd

Mail met vraag over wanneer product weer leverbaar zou zijn, binnen 1,5 uur antwoord met uitleg en advies voor alternatief. Ander type sjcam besteld. Dag later op postnl punt. Perfect. Voor die prijs hoef je het zeker niet in china te bestellen met het risico op extra invoerrechten. Ben zeer tevreden.

Goede service, snelle levering

Ik stuurde een mailtje om te vragen of een product weer snel op voorraad zou komen en kreeg binnen twee uur al antwoord. Vervolgens het product besteld en kreeg het de volgende dag zonder problemen snel binnen. Fijn ook dat de pakketten klein zijn en er geen onnodig verpakkingsmateriaal wordt gebruikt. Ik kom hier zeker terug!

Snelle levering, goede serice

Producten werden volgende werkdag bezorgd. Producten werken prima en vraag via email werd binnen een paar uur beantwoord.

Super snel

Snelle levering en netjes verpakt!!

Snel en goed

In de avond bestelt en anderhalve dag later werd mijn bestelling geleverd. Na drie dagen met de Mi Band 4 "gespeeld" te hebben, kan ik zeggen dat deze absoluut mijn verwachtingen heeft waargemaakt. De batterijduur is goed en de nauwkeurigheid van de stappenteller en de slaapfunctie ook. Erg goede prijs-kwaliteitverhouding, voor zover ik natuurlijk nu kan beoordelen. De website staat nu in mijn favoriete bladwijzers.

Goede en snelle service

De service was goed, snel en de prijs scherp. Helaas heb ik me alleen verkeken op het horloge dat ik besteld heb. Helaas berekend deze niet het calorie verbruik van je lichaam in ruststand en had ik verwacht dat er meer opties op zaten. Echter mag ik vanwege de prijs niet klagen.

Snelle en zeer correcte levering!

Toevallig deze site tegengekomen al surfend en de powerbank van xiaomi besteld. Heel tevreden over de afhandeling en van de powerbank. Over prijs en kwaliteit ben ik heel tevreden!

Snelle levering.

Prima product. Batterijduur is uitstekend, helder oled schermpje. 2 puntjes voor verbetering vatbaar: Meer apps in play store voor wijzerplaten. Scherm aan tijd is zeer kort. Instelling hiervoor kan ik niet vinden in de MI app.

Zeer snelle levering en een mooie kwaliteit.

super

snelle levering goede kwaliteit

Goede service zou 5 zijn maar post nl verknoeid

Post nl 3 agenda te laat met leveren track tracé niet correct

Gisteren besteld en vandaag meteen al mee aan de slag.

Ik heb hier een headset met ruisonderdrukking voor usb-c gekocht. Ik heb een moto g7 power. Het werkt. Het geluid laat echter wel te wensen over. Ik wou ook de 3.5 jack kopen. Maar die was niet op voorraad. Die heb ik ergens anders besteld, en veel goedkoper. In reviews vergeleken komt de 3.5 jack er beter uit. Ik ben er wel heel blij mee.

Doen wat wordt beloofd

Fijn, xiaomi producten niet uit china halen, maar gewoon via nederlandse site bestellen. Eerlijke prijs en betrouwbaar.

goed aanbod, aantrekkelijke prijs, zonder problemen tot aan huis

goed aanbod, aantrekkelijke prijs, probleemloze bestelling en levering. Verbeterpunt: handleiding

Very good qualiti fit band,works very well!

De bestelling snel (= de volgende dag) en in goede orde ontvangen!

Goede eerste ervaring met het bestellen op de website. Alles is duidelijk aangegeven en de bestelling 'klik' je er zo doorheen. Het product was goed verpakt. De bestelling was op zondag gedaan en het bestelde kwam dinsdag aan. Kom hier zeker terug.

Goede en snelle levering

De nieuwe Mi Band 4 is binnen een dag geleverd zonder problemen. Product voldoet ook prima.

Aan te bevelen.

Accuraat, snel, prijstechnisch erg goed, up to date. Goede webshop en vrij simpel de bestelling te doen en af te ronden. Wel jammer dat er een behoorlijke vergoeding wordt gevraagd voor betalen via PayPal. Maar heb nu zoveel vertrouwen dat ik voortaan via ideaal betaal.

Prima product en gezonden volgen afspraak.

Snelle levering, goede ervaring.

Heel goede 20.000 mAh powerbank snel en probleemloos geleverd.

Laadt mijn ioutdoorx smartphone zeer snel(2.15 uur bij 15%) op. Dit is dezelfde tijd als de telefoon met zijn eigen lader via een stopocontact wordt opgeladen. Met de fastcharger van de ioutdoorx werd de powerbank de eerste keer in ongeveer 5.30 uur volledig opgeladen. De powerbank was bij levering niet helemaal leeg, maar de laadtijd is met deze lader behoorlijk kort. Nu twee keer de telefoon er mee opgeladen en drie van de vier led indicators branden nog. Ik verwacht mijn ioutdoorx (3400 mAh) er 5 keer mee te kunnen opladen. Mooi product en licht van gewicht voor een powerbank met een capaciteit van 20.000 mAh. Net en strak vormgegeven. Voelt degelijk aan. Een topproduct voor een zeer scherpe prijs. Na bestellen wordt je netjes via email geïnformeerd over het verloop van het leveringsproces. Dat verloopt vlot en zonder haperingen. Goede webwinkel.

Persoonlijke service en snelle levering

Ik heb een RoidMi F8 gekocht en ben er blij mee! Zuigkracht is goed en het LED lampje is ook super handig. De opvangbak mocht iets groter.

Pluspunten

Reageert snel op vragen en eerlijke afhandeling!

• Prijs
  • Kwaliteit
  • Communicatie
  • Snelheid/Levertijd
  • Betrouwbaarheid

Pluspunten

Erg snelle levering. Goed gecommuniceerd op de mail wat de status is. Was huiverig maar ben erg tevreden! Zou hier snel weer bestellen mocht dit nodig zijn.

Meer Xiaomi producten voor de M365 step....

• Prijs
  • Kwaliteit