Pluspunten
Voor de eerst keer dat ik hier bestel geen klachten.
VerbeterpuntenNog geen
Pluspunten
Duidelijke communicatie, snelle levering en een goede prijs i.v.m. GoPro.
Pluspunten
Netjes en keurig verpakt thuis gekregen
Pluspunten
Duidelijke website, goede communicatie na de bestelling
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzing in het Nederlands leveren. Levering duurde langer maar dit lag aan PostNL. Daar was vertraging waar jullie niks aan kunnen doen. Mss wel iets om in de gaten te houden
Pluspunten
Goede klantenservice, werd erg vriendelijk geholpen.
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs kwaliteitverhouding.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke site Levering volgens afspraak
VerbeterpuntenReservebatterij niet verkrijgbaar
Pluspunten
Product is goed aangekomen. 2 dagen later als"verwacht". Product ziet er top uit. Volgende aankoop is krijgt zeker mijn aandacht.
VerbeterpuntenTot nu toe geen
Pluspunten
goede oplossing aangeboden voor vervanging niet leverbaar product. klassewerk!!!
Pluspunten
Top product en goed en snel geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle reactie op uitstaande mail. over produkt nu nog geen oordeel, doet wat moet, bedrijf maakt een eerlijke indruk.
Pluspunten
Zeer goede producten voor een lage prijs.
VerbeterpuntenBij de oordopjes en koptelefoons had ik gehoopt op een aansluiting met een hoek er in, omdat rechte aansluitingen vaak gevoeliger zijn voor breuken.
Pluspunten
Tijdens het transport is de verpakking open gegaan en is er een deel van de zending zoek geraakt. Dit is zonder probleem direct opnieuw opgestuurd door XiaomiProducts. Top!
Pluspunten
Goede prijs gunstige dash cam die scherpe beelden aflevert, ben zeer tevreden met dit product
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke website en vlotte levering, prima verpakt.
Pluspunten
Duidelijk en snel
Pluspunten
duidelijk over levertijden
Verbeterpuntenomschrijving smartphone's wel of niet global version
Pluspunten
Vlotte communicatie, snelle levering en als iets niet helemaal loopt zoals bedoeld wordt het snel opgelost.
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.