Pluspunten
Zeer snelle levering, het product was goed verpakt. Zeer aan te bevelen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Top product en snelle levering! Ook snelle reactie op vragen!
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke communicatie over mijn order. Product gecontroleerd met de security code en dit klopte. Prima webshop!
VerbeterpuntenHet 'is verzonden' mailtje kwam voor de 'jouw order is klaar voor verzending' mailtje. Hier zat 15 minuten tussen maar dit is heel minor :)
Pluspunten
Een topaanrader.
Pluspunten
Prima prijs. Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Om 11.30 uur een powerbank besteld en direct een bevestiging ontvangen Om 11.47 een berichtje dat het product verzonden was Volgende dag in huis! Zegt dit voldoende. Voor mij een dikke 10!
Pluspunten
Product goed omschreven. Sjcam sj8 plus. Goede communicatie over bestelling en levering. Zeer snel geleverd, volgende dag product thuis. Action cam nog niet goed kunnen testen, maar ziet er goed uit.
Pluspunten
Xoaomi Band 2 en 3 zijn de beste trackers op de markt lange batterijduur en accuraat qua hartritme
Pluspunten
Ik kende de webshop niet, maar makkelijk met bestellen, behulpzame medewerkers en volgens mij gewoon betrouwbaar. Levering was er binnen 2 dagen.
Verzendkosten en retourneren moet gratis zijn
Pluspunten
Snel en duidelijke communicatie over de bestelling via email.Kan de kwaliteit van dit product nog niet beoordelen daar ik deze net in mijn bezit heb.
Pluspunten
Na een kritieke beoordeling van mij, heeft het bedrijf zelf contact met mij opgenomen en passende oplossing aangeboden. De geleverde 2 producten ben ik positief over.
VerbeterpuntenKwaliteitscontrole in het proces van de producten naar consumenten toe.
Pluspunten
Prima: alles zoals je op basis van hun beloftes op de website mag verwachten.
Pluspunten
Prima snelle levering en uiteraard het juiste product.
Pluspunten
Snelle levertijden; Goede prijzen (wanneer je niet wilt wachten);
VerbeterpunteniDeal werkte niet en moest daarom met PayPal betalen. Dit kost nog weer extra (ben hier zelf niet achteraan geweest).
Pluspunten
Ze doen wat ze beloven. Ik heb al meerdere collega's doorgestuurd en die zijn net als ik, erg tevreden. In de toekomst zal ik het bedrijf blijven aanbevelen.
VerbeterpuntenGaat goed zo. Niks mis mee en tot op heden geen reden voor verbetering.
Pluspunten
Mi-box supersnel geleverd, prima apparaat, nu met Android-TV is mijn iets oudere LG smart tv weer helemaal up-to-date
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.