Pluspunten
Super geregeld bij Xiaomiproducts. Plezierig dat met ideal betaald kan worden en dat de levering al de volgende dag was. Handig dat ik ook kon kiezen voor levering via een afleverpunt. Top.
VerbeterpuntenZorg dat de site tweakers.net jullie producten meeneemt bij de prijsvergelijkingen in de pricewatch.
Pluspunten
mband 3 mooi product en scherpe prijs. Vooral batterijduur is positief
Pluspunten
Een zeer kwaliteitsvolle drone gekocht voor een heel scherpe prijs , communicatie, levertijd en dergelijke echt top
Pluspunten
Makkelijke webshop. Snel geleverd (van NL naar BE). Betere prijs dan andere websites dat hetzelfde product aanbieden
VerbeterpuntenKosten van online betalen.
Pluspunten
Snel voor een goede prijs.
Pluspunten
Goedkoop voor originele Xiaomi producten.
VerbeterpuntenOnduidelijke/ontbrekende instructies bij de keuze "Vooruitbetalen via bankoverschrijving". Moest zoeken naar overschrijvingsgegevens, die ik uiteindelijk in de factuur gevonden heb. Ik mijn account stond een knop "Nu betalen", maar dat bracht mij terug naar alle andere opties om te betalen, behalve met bankoverschrijving... Na de overschrijving had men de betaling over het hoofd gezien, tot ik zelf terug contact opgenomen had na 5 dagen... Jammer.
Pluspunten
Keurig geleverd wat besteld is. 1 onderdeel ontbrak maar werd volgens afspraak keurig nageleverd.
VerbeterpuntenBestelling controleren voor verzending.
Pluspunten
Eerste keer dat ik iets besteld heb bij deze webshop. Duidelijke communicatie middels mail, goeie prijs voor het product, snelle levering van het product, overzichtelijke webshop. Tevreden klant.
Pluspunten
De Prijs, en de producten van Xiaomi ( ik gebruik ze al jaren en nog nooit is er iets stuk gegaan, het grootste voordeel is de software, ze blijven het verbeteren, en het is geweldig om die voortgang mee te maken via je producten.
VerbeterpuntenTe hoge verzendkosten, betere communicatie over de verzenddatum na het betalen. Het Xiaomi aanbod is beperkt. Het verkopen van reserveonderdelen van Xiaomi producten. Bijv, navulling voor de muggen apparaten, onderdelen voor robotstofzuiger, uitbreidingen voor het alarmsysteem, ect
Pluspunten
Een product bleek niet voorradig. Zonder er om gevraagd te hebben ben ik geïnformeerd dat het product er weer was. Dat vind ik attent.
VerbeterpuntenGeen. Het enige vervelende punt is dat de verpakking tamelijk beschadigd was bij aankomst. Ik weet nog niet of de kwetsbare inhoud hierdoor schade heeft opgelopen.
Pluspunten
Pluspunten
Prima kwaliteit,faire prijs en snelle verzending. Wat wil een mens nog meer :)
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima service, klantgericht en kundig !
Pluspunten
Er was een fout in het verzenden gekomen. Toch wel binnen een week binnen maar ja.
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.