Pluspunten
snelle levering en een goed product. werkt uitstekend in de auto
Pluspunten
Een nieuw product besteld, maar een reeds gebruikt ontvangen. Beschamend ! Betreft een Mi-band 3
VerbeterpuntenGeen tweedehands producten proberen te verkopen voor nieuwe !!
Beste meneer, Gelukkig hebben wij ondertussen tot een oplossing weten te komen, fijn dat het cijfer aangepast kon worden. Met vriendelijke groet, Rico van den Brink XiaomiProducts
Pluspunten
Beste prijzen die ik kon vinden en assortiment direct leverbaar
Pluspunten
Xiaomi producten voor een prijs die maar een paar euro boven de betere chinese webshops ligt maar dan echt snel in huis. Communicatie is correct en duidelijk
Pluspunten
Prima. Geen opmerkingen. Heb mijn power bank nu een paar dagen. Tot nu toe werkt deze prima. Opsturen ging ook volgens wat er op de site staat.
Pluspunten
Goed product tegen een goede prijs
VerbeterpuntenService zou beter kunnen, vooral bij garantie behandeling
Wij hebben ons pakket nog steeds niet ontvangen via post.nl
Pluspunten
Snelle en goede levering.
Pluspunten
Prijs van het product echt niet te duur. Via mail wordt je goed op de hoogte gehouden over de levering. Snelle levering zoals geadverteerd.
VerbeterpuntenAccessoires wel aan de prijs
Pluspunten
Duidelijke website met goede product omschrijving
Pluspunten
Goede service en communicatie
Pluspunten
Product gekocht, maar bandje paste niet om pols. Poduct werd zonder problemen weer terug genomen.
Pluspunten
Komt zeer betrouwbaar over.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.
Pluspunten
Alles was goed
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Bedrijf belt netjes terug als ze niet aan kunnen nemen. Geeft goede voorlichting, en komt afspraken na.
VerbeterpuntenJullie zouden de levertijd even aan kunnen passen als de gehaalde leverdatum niet haalbaar is. Ook is het telefoonnummer op jullie site niet juist. Er staat een 0 teveel achter 0031.via Google kwam ik aan het juiste telefoonnummer.
Pluspunten
Snelle leverign
VerbeterpuntenGekocht product (BT Oortjes) voldoet niet. Wil het terugsturen maar krijg geen reactie meer op mijn mails. Vervolgens staat ergens op de website dat je oortjes niet terug kunt sturen als ze gebruikt zijn. Hoe kun je ze beoordelen zonder ze te gebruiken?? Dat gaat dus niet! Zal er nooit meer iets kopen!
Pluspunten
Snelle verzending op dezelfde ochtend nog. Communicatie zeer transparant
VerbeterpuntenDe foto's van bepaalde producten zien er niet mooi uit (te lage resolutie).
Pluspunten
Duidelijke communicatie over bestelling, snelle levering, goede prijs
Pluspunten
Snelle levering , prima prijs
Pluspunten
Nadat bleek dat de AirMouse niet werkte werd na mijn melding via email direct toegezegd een nieuwe MX3 op te sturen. En dat gebeurde inderdaad: deze werkte direct perfect.
VerbeterpuntenJammer dat retourzending van een defect apparaat niet werd vergoed. Dat kostte mij toch nog €4,65 portokosten.
Pluspunten
Goedkope producten, erg goede communicatie
VerbeterpuntenNa bijna 3 weken mijn oordoppen pas ontvangen. Voor het geld (12 euro) zijn ze beter dan wat je hier in de winkel krijgt voor hetzelfde geld. Maar mijn voorkeur gaat uit naar oordoppen van de 30-40 euro pricerange.
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.