Pluspunten
Snelle levering. Via BOL.COM bij XiaomiProducts gekomen en gezien dat direct bestellen bij XiomiProducts goedkoper is.
Pluspunten
Uitstekende communicatie. Snelle levering en een product dat waar maakt met hetgeen het belooft.
Pluspunten
Geweldig product,netjes verpakt prima kwaliteit voor deze prijs
VerbeterpuntenNederlandse gebruiksaanwijzing
Pluspunten
Goedkoop, bezorgd binnen 1 dag. Super!
Pluspunten
Nette website, prima prijzen
VerbeterpuntenWanneer optie 'afhalen' wordt aangeboden dan moet daar beter over worden gecommuniceerd. Ik kreeg geen melding dat het kon worden opgehaald en ophaaltijden waren ook onduidelijk. Dat bleef ook onduidelijk nadat ik er contact over had gezocht/had gebeld. Ik kon het beste maar een half uurtje van tevoren bellen om zeker te zijn dat ik het kon ophalen. Tip: Hanteer vaste openingstijden voor het ophalen en communiceer deze.
Pluspunten
Zeer snelle levering ,zoals beloofd op de website
Pluspunten
Product uiteindelijk geleverd
VerbeterpuntenAdvertentie: "voor 15:00 besteld, volgende dag geleverd". Realiteit: 2 dagen later geleverd. Geen notificatie wanneer product gestuurd wordt. Ze waren ook duurder dan Amazon. Ik heb gekozen omdat ze op voorraad hadden. Volgende keer weer Amazon.
Pluspunten
Zeer snelle levering, competieve prijs, zeker een aanrader
Pluspunten
Slechts een keer iets besteld, kwam de volgende dag binnen, betaalbaar, goed communicatie...
VerbeterpuntenEen van de items was niet stevig verpakt waardoor deze verpakking was ingedrukt. Het item was onbeschadigd maar dit had genakkelijk kunnen gebeuren..
Pluspunten
Eerste bestelling bij jullie, helemaal goed. En de QCY QCY QY19 bluetooth oordopjes zijn geweldig. Top product voor een prima prijsje. Thanks!
VerbeterpuntenHouen zo :-)
Pluspunten
Snel, unieke producten, goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
Na een kleine hapering in de levering,uitmuntend aktie van dit bedrijf. Waarvoor dank. Prachtig opgelost.
Pluspunten
Geweldige hulp voor info en installatie via email.
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.