Pluspunten
Had gezien de lage prijs niet extreem veel vertrouwen maar het is echt een geweldig product met goede geluidskwaliteit. Ook de levering was vlot dus ik heb niks te klagen..
na niet op voorraad melding pas nieuwe leverdatum na verschillende mailtjes.Dus sneller communiceren!
Pluspunten
Product was snel geleverd voor een snelle prijs.
Pluspunten
fijne website en heel snel geleverd
Pluspunten
Snelle service, goed product. Geen basgeluiden helaas.
Pluspunten
In theorie levert XiaomiProducts goede producten voor een redelijke prijs, en zijn ze voor zover ik weet de enige winkel in Nederland waar je sommige Ciaomi producten kunt krijgen.
Verbeterpunten[aanpassing 19-12-2018] Na het plaatsen van deze review heb ik uiteindelijk toch mijn geld teruggekregen, dus heb ik mijn beoordeling wat positiever aangepast. Toch blijf ik bij een negatieve ervaring. Dat er eens wat mis kan gaan of een product defect kan zijn is vervelend, maar begrijpelijk. Dat je vervolgens een maand bezig bent om je geld terug te krijgen (om nog maar niet te spreken over een vervangende telefoon) is voor mij niet aanvaardbaar en de manier waarop mijn probleem is behandeld komt absoluut niet professioneel over. [oorspronkelijke review] Compleet onbetrouwbaar bedrijf met een beledigend slechte klantenservice. Bijna een maand geleden heb ik een telefoon gekocht, maar toen ik hem eenmaal thuis had bleek hij het niet te doen. Ik heb gelijk contact opgenomen met de "klantenservice" van XiaomiProducts. Toen heb ik eerst twee weken heen en weer moeten mailen met de voordat ze eenmaal overtuigd waren dat ik inderdaad een kapotte telefoon had gekregen (en kreeg eerst nog he advies om maar naar Bol.com te gaan - volslagen belachelijk om mensen met legitieme klachten naar je concurrent te sturen!). Toen ik de telefoon eenmaal teruggestuurd had, stopte de communicatie compleet. Het lijkt erop mij even lekker 400 euro door de neus is geboord!
27 keer gebeld om te vragen hoe ik de H 96 pro plus aan de praat te krijgen maar dat is niet gelukt en dus terug gestuurd maar nog niets van gehoord
Beste meneer, Wij hebben u verschillende malen gecontacteerd. De retournering is verwerkt en het geld is teruggestort. Hopelijk is het probleem hiermee opgelost. Met vriendelijke groet, XiaomiProducts
Pluspunten
snelle levering en goede communicatie , bedankt
Pluspunten
Correcte afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Duidelijke uitleg. Correcte prijs en heel snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering snel antwoord van de klantenservice prijzen laag
VerbeterpuntenZorg ervoor dat het product, niet als gebruikt overkomt bij de koper.
Pluspunten
Alles helder en duidelijk en simpel en betaalbaar.
VerbeterpuntenDe SInterklaas drukte vertraagde de levering
Pluspunten
Fijne communicatie
VerbeterpuntenEerder doorgeven als een bestelling vertraagd is
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.