Pluspunten
Schitterende ervaring. Product heel snel geleverd. Prijs kwaliteit mooi product. Communicatie verliep ook zeer vlot!
VerbeterpuntenNederlands was pas aanwezig na update van het toestel. Misschien zou het interessant zijn om ook hoesjes (origineel van xiaomi) te voorzien in het aanbod.
Pluspunten
Snel het juiste product geleverd
VerbeterpuntenVerzendkosten en toeslag voor PayPal betalingen.
Pluspunten
Zeer snelle en goede service. Goede prijs-kwaliteit verhouding!
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
De levering was zoals men dat beloofde. Ik had een probleem met het inloggen en stuurde daar een bericht over en ze stuurde meteen een bericht terug. De powerbank was zoals beloofd, nette site en helemaal top.
Misschien is het mogelijk om ook producten, die er logischerwijs bij horen er ook geleverd kunnen worden, want dan hoeven we niet naar een ander bedrijf zoeken. Dit is een tip.
Pluspunten
eerste aankoop, alles correct
Heb jullie gevonden via bol.com,en na het bezoeken van jullie site bleek dat het artikel daar goedkoper werd aangeboden als bij bol.com,iets wat ik wel begrijp,maar heb ook contact gehad met jullie,had een vraag die jullie absoluut netjes en snel beantwoord hebben,maar had het leuk gevonden als dat ook vermeld was geweest in het antwoord op mijn vraag(dat ik dus goedkoper uit was bij jullie eigen site). Verder snelle service en een mooi product voor een zeker mooie prijs.
Pluspunten
Super product, snel geleverd, zeer tevreden!
Pluspunten
Snelle reactie
Zorgen voor nederlanse gebruiksaanwijzing
Pluspunten
Bestelproces en levering waren duidelijk en correct. Betrouwbaarheid is pas na meerdere ervaringen vast te stellen, vandaar voor nu 8/10
VerbeterpuntenVerbetering website door kleurkeuze expliciet te maken voor Xiaomi Amazfit BIP product.
Pluspunten
Snelle levering, inhoud klopte precies.
Pluspunten
Snelle communicatie igv problemen
VerbeterpuntenGeen chat. Geen tel helpdesk
Pluspunten
Eigen producten tegen de scherpste prijs en op tijd geleverd.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding!
VerbeterpuntenOpeningstijden duidelijk maken op de website en of Google Maps
Pluspunten
Correcte afhandeling van wat besteld was , ook na een klein adresprobleempje dat volledig mijn eigen fout was . Mijn dochtertje was in de wolken dat het bestelde op tijd was want ze zat met een streefdatum voor het item . Dus dor zo voort ! Mvg
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.