Pluspunten
Duidelijke webshop en communicatie, snel geleverd!
Pluspunten
Scherpe prijs/snelle levering, top !
Pluspunten
Ben er vriendelijk en snel behandeld, mede door prettig contact met directie.
VerbeterpuntenMisschien beter om DIRECT een Nederlandse beschrijving bij product te voegen!
Pluspunten
Vlotte afhandeling vragen, vlotte verzending, prima ervaring.
VerbeterpuntenAanbod uitbreiden met smarttelefoon accessoires? (Die op aangeboden telefoons passen, moet nu voor een hoesje naar een ander)
Pluspunten
Snelle correcte levering, product voor de laagste prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en goede prijs. Snel antwoord op vragen.
Miss een goede gebruikt handleiding
Pluspunten
Prijs is best goed, website is goed overzichtelijk.
VerbeterpuntenComicatie moet iet beter, ook het verzend moet beter want ik kreeg geen track en trace code. 1 uur voor bezorging.....
Pluspunten
Zeer snelle reactie op vraag per email. Prima prijzen en zeer snelle levering. Helemaal goed.
Pluspunten
Ik had 2x de Xiaomi MiBand3 besteld, helaas werd er maar 1 geleverd, na contact opgenomen te hebben het het bedrijf ben ik super snel en goed behandeld en had ik de volgende dag het product alsnog in huis.
Pluspunten
Goedkoper dan de concurrent, snelle levering! Top!
Pluspunten
Super snel geleverd! Op een specifieke vraag m.b.t. mijn bestelling kreeg ik binnen een uur een reactie. Al met al heel tevreden!
Pluspunten
Snelle sevice...doen wat ze zeggen. Voor mij een top bedrijf
Pluspunten
Prima webshop, met scherpe prijzen en snelle levering. Komt beloftes na! Een aanrader, zal hier zeker vaker kopen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
mooie artikelen en prijs
Verbeterpuntenproduct aangeschaft wat eerst voorradig was en pas enkele dagen later krijg ik, nav een mail van me, een reactie terug dat het toestel niet voorradig is en een vergelijkbaar toestel is direct tientallen euro's duurder.
Beste, Vervelend om te horen! Wij hadden inderdaad het oude toestel niet op voorraad. Echter hebben wij u wel een nieuw toestel kunnen aanbieden met een fikse korting. Hierdoor had u een nieuw toestel kunnen hebben tegen een zeer voordelige prijs. Met vriendelijke groet, Rico van den Brink XiaomiProducts
Pluspunten
goed product snelle levering redelijke prijs
Verbeterpuntenuitgebreider gebruiksaanwijzing
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.