Pluspunten
Prima producten, prijs en vooral afspraak nakomen. Perfect volgens het beloofde verzonden. Dikke aanrader.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
Snelle levering en communicatie!
Nederlandstalige handleiding bij MI Band 3 ontbreekt
Pluspunten
Bij vragen krijg je snel een reactie.
VerbeterpuntenVoorraad op de website. Vaak staat er nog voorradig, terwijl achteraf dit niet het geval is.
Handleiding in het nederlands zou bij het product mogen zitten
Pluspunten
Een zeer goed en adequate klantenservice en daarbij zeer klantvriendelijk. Top.
Pluspunten
Snel geleverd, zonder problemen
VerbeterpuntenVerzendkosten waren wel erg hoog.
Pluspunten
Telefonisch advies was prima! Bij geen gehoor werd ik zelfs netjes terug gebeld!
Pluspunten
Veel kleine categorieën. Makkelijk kiezen. Interface. Share-bar onderin mobiele weergave. Wel tip: verkleinen tot één button in de hoek met pop up bij click.
VerbeterpuntenSnellere reactie tijd bij e-mails. Sommige artikelen niet op voorraad. Zoals weegschalen. Dit zou ik niet op de webshop tonen. Alleen voorraadgestuurd aanbieden. Sport & action cam beter categorizeren. Is wildgroei aan sortiment maar geen duidelijke filters of indeling waar consument keuze op kan maken. Screenprotectors, casings, opladers en selfie sticks voor mobieltjes in sortiment nemen. Zo houd je omzet bij je ivm consumentenvoordeel. Zo heeft consument geen extra verzendkosten via andere website. En dan wel knappe handel, mag best meer dan 8-15€ kosten. Niet te scherp anders geen dekking ivm retouren en reclamaties. Mogelijk samenwerking met een smartphone accessoires retailer om vanuit hun voorraad te verkopen. Oortjes en koptelefoons onder één noemer categoriseren. Namelijk zelfde functies alleen andere gebruikersomgeving. Tv box omnoemen naar Media box / video. Led projector hier aanbieden. Mi band 1 uit sortiment nemen. Fitness trackers categorie generieker maken: fitness. Daar naast de horloges ook de weegschaal aanbieden en andere fitness devices. Misschien zelfs kortingspakket drie artikelen samen met 5-7% korting om gemiddelde besteding te verhogen. Led projector en in sortiment nemen. Let op één of twee goede met juiste P/Q verhouding. Geen wildgroei. Bijvoorbeeld Volgorde van categoriën menu A B testen! Merken categorie verwijderen. Merken relatief onbekend in NL en totaal geen navigable interface als je er op klikt.
Pluspunten
Speedy delivery and good prices - cheaper than buying direct from china. Very happy!
Pluspunten
duidelijke info op de site Snelle levering
Pluspunten
Geen problemen ondervonden bij het bestellen en het leveren van het product. Goede prijs in vergelijking met andere aanbieders.
VerbeterpuntenMogelijk een Nederlandse handleiding bijvoegen, of via de site deze aanbieden.
Pluspunten
kwalitatief goede powerbank voor een aantrekkelijke prijs
Verbeterpuntenverwachte levering (binnen 1 werkdag) niet nagekomen. 7 dagen na plaatsing bestelling is bestelling nog altijd niet bezorgd.
Beste klant, Bedankt voor uw review. Bij ons is bekend dat de powerbank toch is bezorgd. Kunt u dit bevestigen? Kunt u contact met ons opnemen via [email protected] om het toch tot een goed einde te brengen? Met vriendelijke groet, Rico van den Brink - XiaomiProducts
Zorgen voor Nederlandstalige handleiding
Pluspunten
Zeer snel geleverd, en makkelijk contact en hele goede aftersail. Gewoon een prima bedrijf
VerbeterpuntenIk heb geen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle levering, goede track&tracé en goede communocatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenGeen vermelding van chinese voertaal van gekochte apparatuur (of Nederlandse vertaling beschikbaar)
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.