Pluspunten
goede website, correcte bantwoording van vragen, goede communicatie, vlotte levering.
Pluspunten
Scherp geprijst, uitgebreid assortiment (incl accessoires), snelle levering, goed verpakt. Al met al een zeer positieve ervaring!
VerbeterpuntenIk vind het prettig(er) om direct een bevestigingsmail van een bestelling via internet te ontvangen. Nu kreeg ik pas een eerste bericht toen het pakketje al onderweg was. Het pakketje werd drie dagen eerder dan de door mij gewenste en aangegeven leverdatum bezorgd.
Pluspunten
Gebeld met vragen, erg vriendelijk te woord gestaan. Zending in 2dg binnen.
Pluspunten
Snelle en correcte levering!
Pluspunten
Prima service, snelle levering
Pluspunten
Snelle levering Correcte opvolging en goede communicatie Prima prijs/kwaliteit Originele producten
VerbeterpuntenBetaling via PayPal is meerprijs.
Pluspunten
Snelle levering en goede prijzen
Pluspunten
Super cheap
Pluspunten
Volgens afspraak geleverd
VerbeterpuntenIk kon de app niet activeren via de mail en heb dit uiteindelijk via het telefoonnummer moeten doen . De app werkte daarna prima
Pluspunten
Snelle levering! Duidelijke afhandeling na je bestelling
Pluspunten
Snelle levering, en snel en duidelijk antwoord op vragen.
VerbeterpuntenEr stond niet bij het product wat ik bestelde dat er alleen een Amerikaanse stekker bij zat. Ik heb hierover gemaild met de helpdesk en kreeg als voorstel dat ze een verloopstuk/adapter gedeeltelijk wilden vergoeden als ik die nog zou gaan kopen. Goede oplossing dus!
Pluspunten
Snelle levering, keurig afgehandeld.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle reacties op mails. Pakketje snel verzonden Over kwaliteit/duurzaamheid kan ik nog niets zeggen. Mi Band is een cadeautje dat nog gegeven moet worden.
Pluspunten
Duidelijke informatie over de producten.
VerbeterpuntenBij het bandje zouden geen verzendkosten worden berekend. Dat was wel het geval De bezorging zou de dag na de bestelling zijn maar het kwam een dag later.
Pluspunten
Communicatie is vriendelijk en persoonlijk, en de handelsnelheid is prima in orde! Ga zo door!
VerbeterpuntenDubbelcheck jullie pakketten voor versturen. Nu is het via een 2e bestelling prima opgelost, maar het is zonde en vaak voor klanten zeer onplezierig als ze een incomplete bestelling ontvangen (en dus achter hun andere artikelen aan moeten). Verder: 1 mailtje aan gewaagd en nalevering is zonder problemen gerealiseerd. Dus prima service verder. Snelheid/levertijd op 8 sterren komt puur door de bezorgdienst (DHL). Een 2e bestelling via PostNL mogen ontvangen, en dit pakket is op de eerstmogelijke werkdag al direct aangekomen.
Anthonie Fokkerstraat 59 C
3772 MP Barneveld
Wij zijn Rico en Berend van den Brink, twee ondernemende broers die nu het zesde jaar van Techpunt (het vorige XiaomiProducts), QCY Nederland en VIOFO Benelux in gaan. Al die tijd zetten wij ons in om de nieuwste en kwalitatief hoogste producten in de markt te zetten. Wij zijn er trots op om dit vrijwel altijd tegen de laagste prijs te kunnen doen! Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en onze producten verder van dichtbij te bekijken.