Goede prijs, snel geleverd

Smartwatch gekocht voor een hele mooie prijs (laagste wat ik kon vinden). Product werd de volgende dag al geleverd, terwijl het erop leek dat het wellicht na het weekend pas bezorgd zou worden.

• Levertijd

Gut

Kommunikation gut Ware pünktlich da und gut verpackt

Snelle levering makkelijk geïnstalleerd

Goed product

Toplevering

's avonds besteld, de volgende dag geleverd. Wat op zich niet nodig was, zo snel. Maar alles is vlot verlopen

• Levertijd

2x netten waren er niet bij!

2 x ronde netten waren er niet bijgeleverd Helaas

• Levertijd N.v.t.

Sehr Kompetent und kooperativ bei Reklamation! Schäden passieren oft beim Versand. Gute Reaktion!

Ihr macht einen super Eindruck! Schöne Ware und Zipper Tüten mit Firmenlogo etc. Aber in meinem Fall war eine längliche Platine gebrochen gewesen. Meines Erachtens durch falsche Postverpackung. Da sollte mehr Stabilisierung her für empfindliche Bauteile. Nach Reklamation habt Ihr aber sehr Kulant reagiert und nochmal Ersatz sofort losgeschickt. Vielen Dank dafür!

Great

Amazing price, a very customer-oriented company. Although DPD delivery is not great, the delivery was stuck from Friday till Tuesday at one point, had to contact the customer support for clarification.

Site sympa, retour mail très rapide site sérieux

J'attends toujours ma commande mais cela ne dépend pas du site, juste le transport, suis impatient

• N/A

Vragen werden snel beantwoord, bestelling werd snel verstuurd.

Slechte levering

Veel te lange leveringstijden, ik had in januari een SmartSpeaker besteld die pas in april ( waarschijnlijk ) geleverd kon worden. Daarom een vervangend product gekozen. Ik ben teleurgesteld in techpunt .nl

• Prijs N.v.t.

Sehr Guter Service

Sehr Guter Service

Geweldig!

Snelle levering precies volgens afspraak. Blij met mijn tablet en dat ook nog voor de laagste prijs.

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

...hat alles sehr gut funtioniert

vor allem hat mir die Geschwindigkeit, von der getätigten Bestellung bis zur Übergabe an den Paketdienst gefallen. Auch die Gesamtlieferzeit, bis ich das Produkt in Händen halten konnte, finde ich ok. Das Produkt selbst kann ich natürlich so jetzt noch nicht bewerten ............... G.

Schnelle Lieferung, guter Bestellservice

Ware kam prompt und war gut verpackt. Kontaktaufnahme per E-Mail war reibungslos und auch die unkomplizierte Retoure, da das bestellte Gerät leider nicht kompatibel war.

Meerdere bestelling gedaan, tot nu toe altijd goed verlopen.

Meerdere bestelling gedaan, tot nu toe altijd goed verlopen. Vandaag besteld, morgen al in huis klopt niet (nooit eigenlijk). Wel fijn, gelijk de keuze voor een ophaalpunt en werkt goed. Al zou DPD (pakketvervoerder meer & betere info kunne/moeten verstrekken).

• Levertijd

verbeter de bezorging via postNL

Helaas is mijn bestelling door een onbekende persoon afgehaald bij post.nl en heb ik dus nog niets ontvangen. Dit moet echt beter. Bewijs dat je de persoon bent door wie het pakket besteld is. Groeten, Bert Damink

xiaomi tv 50

Guter Laden, sehr schnelle Lieferung, guter Preis

Wat vragen omtrent werking

De smartphone die ik kocht is mooi van design, maar de stappenteller is waardeloos. In vergelijking met andere tellers die wij in huis hebben lever hij steeds heel afwijkende waarden. Soms vermindert het aantal stappen ook plotseling.

Vlugge levering

Niks onvangen

Het is 4 dagen later en ik heb nogsteeds niks ontvangen

Snel geregeld

Netjes verpakt in een passende dikke envelop en niet in een veel te grote half lege doos. En da ook nog zeer snel geleverd. Top

Unkomplizierte Kaufabwicklung

Übersichtliche Website mit klarer schlanker Struktur, als Gast bestellbar, unkomplizierter und klar struktuierter Bestellprozess, viele Bezahloptionen, schnelle Übergabe an den Logistiker/Transporteur mit Trackingcode

Zoals het hoort

Kundige vakmensen die een probleem niet uit de weg gaan en netjes hun afspraken nakomen.

Zeer correct. Beste prijs,

Anthonie Fokkerstraat 59 C