Gute Ware, Alles verlief reibungslos

Alles ok

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
  • k.A.

Pakket werd snel geleverd en is in goede staat aangekomen

• Levertijd

Heel snelle levering van prettig werkende smartwatch voor een heel schappelijke prijs.

Zie hierboven

• Levertijd

Sneller leveren kan niet.

Goede prijs en snelle levering.

degelijk en snel

beantwoord aan wat ik zocht en snel geleverd

Uitstekend winkel

• Levertijd

5 days have passed and the tablet has still not been delivered.

I don’t know what to write to you.. On December 28, I ordered a tablet from you, but it hasn’t been delivered yet. And it’s not known whether it will be delivered. No one is contacting me and there is no tablet!!! The website said that order a tablet today and tomorrow you will have it! But this is not true! There is no tablet on January 1st!! I am very disappointed.. I hope they will still deliver it. Or at least return the money.

• Would you recommend us? No

Kwaliteit ok

Prijs kwaliteit zeker ok. Snelle levering

Goede producten en levering

Producten zijn top en super snel geleverd.

Snel en betrouwbaar.

Levert originele Mi producten. In dit geval Mi band 7. Snel verzonden goed verpakt en prima te volgen. Gewoon snel en betrouwbaar adres.

Belofte waargemaakt

Binnen 24 uur kon ik mijn smartwatch halen. Ziet er schitterend uit en ik denk dat het weinig moeite zal kosten om alle functies te gebruiken.

Originele armband

Excellent

Fast in sending the order, the product arrived in excellent condition and their communication at every stage was accurate and informative. If they could changed the DPD shipping company, it would be the best for me. The DPD is the slowest courier company in Europe and with many problems. I know it for good!

Übersichtlich und schnell

Gut wäre es wenn man zu einem bestimmten Produkt auch Fragen stellen könnte auf der jeweiligen Seite.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles perfect na bestelling

Via internet besteld en alles is keurig afgehandeld en daar hou ik van.

Fijn en aangenaam...

Snel en goed afgehandeld. Produkt goed, zoals aangegeven...

supersnel verzonden, goed verpakt

Alles was snel verzonden en goed verpakt

Uitstekende service en levering

• Levertijd

Erg scherpe prijs en vlotte levering

Met de Xiaomi redmiPad krijg je een dergelijke tablet voor weinig geld, bij techpunt.nl vond ik die voor de scherpste prijs. Betaling en levering liepen erg vlot.

• Levertijd

Direct verzonden met duidelijke tracking!

Zeer tevreden, goede prijs en snel geleverd!

Supersnel

In het kerstweekend besteld en op de eerste dag daarna al bezorgd.

• Levertijd

In een woord geweldig bedrijf...

2de kerstdag een tablet met pen besteld en volgende dag gewoon al in huis een dikke 10 voor jullie!!!!!!

Supersnel

Voldoet aan alles

• Levertijd

*Je suis entièrement satisfait à 100% du service, après avoir passé la commande dans votre magasin dans les 48h qui suivent j'ai déjà reçu la marchandise. Vous avez un nouveau client dans l'avenir pour plus d'autres achats. Merci beaucoup !!!!*

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd