Prima product, goede prijs en snelle bezorging!

Bestelling dag na bestelling zeer goed verpakt geleverd.

• Klantenservice N.v.t.
  • Levertijd

Mooi product voor prima prijs

Mijn nieuwe 2023 tablet was in pre order. Gelukkig binnen de gestelde tijd werd het tablet afgeleverd. Mooi product voor een erg lage prijs.

• Levertijd

Prima, had dit niet verwacht.

Ik was wat sceptisch, maar ik had duidelijk mijn zinnen gezet op de bestelde (uitgebreide) Xiaomi tablet. Omdat deze lastig elders te verkrijgen was, toch maar bij Techpunt.nl besteld. De afhandeling van de bestelling valt mij 100% mee. Hopelijk blijft deze service zo indien ik die onverhoopt nodig mocht hebben.

Unfassbar schnelle Zustellung trotz Weihnachtsgeschäft

Unkomplizierte Bestellung, pünktliche Lieferung, gute E-Mailkommunikation

Oplichters

Ik zal jullie nooit aanraden aan iemand.en ik ga nooit iets meer bestelen van jullie. Ik voel mee opgelicht en jullie zorgen voor geen oplossing

Article conforme aux descriptifs et livraison très rapide

Article conforme aux descriptifs et livraison très rapide

Topwinkel

Top en snelle verzending

• Levertijd

Ik had een bestelling geplaast en dacht dat ik het niet goed gedaan had en plaatste dezelfde bestelling nog een keer. Snel kwam ik erachter dat ik een fout gemaakt had. Gelijk gebeld en ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en kreeg ik horen dat de tweede bestelling teruggedraaid werd. Ook werd er gezegd dat de bestelling dezelfde dag verzonden zou gaan worden. En de volgende dag werd mijn bestelling netjes geleverd. Top!!!

Snel en vriendelijk

Bestellen ging gemakkelijk en het werd inderdaad snel geleverd. Antwoord op mijn vraag kwam ook snel. Kortom, ik ben tevreden over Techpunt.

• Levertijd

Nice experience, everything in order

I found the store via Google, they have a nice catalog and the site works well. The delivery was fast and I'm happy overall.

Rücksendung ist sehr kompliziert

Nicht gute Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

prima produkt en prijs

snel geleverd produkt tegen goede prijs en nooit problemen bij techpunt. we zijn er blij mee

• Levertijd

Très bon rapport qualité-prix avec livraison très rapide

Excellent

ARNAQUE

ATTENTION SE SITE EST UNE GROSSE ARNAQUE VOUS COMMANDEZ ET NE RECEVEZ JAMAIS LE PRODUIT J'AI DENNONCE LE SITE AUX AUTORITE COMPETENTE ..

• Levertijd

Goede prijs-/kwaliteitverhouding. Goed product. Snelle levering.

Absolute Zufriedenheit

Ich habe für meinen Roborock eine „neue“ Ladestation bestellt. Diese funktioniert einwandfrei.

Enchanté

Rapide, J étais étonné d avoir déjà le lendemain la tablette. Je recommanderai sur se cite. Merci Bonnes fêtes

Alles gut soweit..

Ware wird erst nach vollständiger Bezahlung bearbeitet. Was durchaus in Ordnung ist. Lieferungsdauer ist auch ok.

Snelle levering, eenvoudig bestelproces

Goed werkende webshop. Ik had mijn aankoop zeer snel in huis

Transaction parfaite

Livraison confirmée et rapide. Bonne information

Snelle service goede prijzen

Snelle levering van mijn Pad 6 goede prijs

• Klantenservice N.v.t.

Bonne

Grand choix de produits Délai de livraison impeccable Produit bien emballé Par contre : frais de livraison exorbitants et refacturation de frais sur certains paiements, pas très commerçant Suivi de colis dans une langue que je ne comprends pas et questionnaire actuel aussi Bonne fête de fin d’année

Alles super

Einfache Bestellung, schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

veľmi veľmi dobré ceny, popis tovaru, expresná expdícia

Google pomohol nájsť tento e-shop s najnižšími cenami na trhu. Objednávka prebehla štandardne a expedícia do dvoch dní. Držím palce aby sa darilo a vydržali priaznivé ceny a sortiment sa rozšíril

• Doporučili byste nás? Ano

Anthonie Fokkerstraat 59 C