Super Shop

Schnelle Lieferung, immer informiert über Lieferung usw. Schnelle Abwicklung, alle Bezahlsysteme vorhanden, TOP, Dank u Wel

Alles prima en vlot

Website goed bruikbaar, assortiment naar wens, bestellen eenvoudig en levering vlot

• Levertijd

Snelle levering aan goedkope prijs

Ik ben tevreden met de snelle levering van het pakket. De verpakking was wel opengescheurd, maar de inhoud was intact en zonder schade. Desondanks tevreden met het product en de service.

• Levertijd

Al jaren vaste tevreden klant

Goede website en goede service

• Levertijd

Bestelling geplaatst en die was netjes geleverd de volgende dag, niks om aan te merken, gewoon goed.

Snel in huis

Bestellen en de volgende dag in huis, super geregeld. Volgende keer zeker weer er bestellen

Delivered next day

Fast efficient service

Lekker snel

Geen idee hoe de service verder is, maar ik bestelde in de avond en de volgende dag had ik m'n tablet al. Was netjes verpakt en alles werkte perfect

Filtres purificateur

Parfait Site agréable et prix très bas Merci

Schneller Versand, gut Verpackt

Alles Bestens

Correct snelle levering.

Dag na de bestelling geleverd ,zoals op de website staat.

Fast service

Product was delivered super fast and a very good price. Very happy!

Excellent

Excellent product and arrived on time too.

Kwaliteit en snel geleverd.

Gemakkelijk bestellen en zeer snel geleverd. Alles zoals aangegeven. Mooie kwaliteit. Al vaker met plezier besteld.

Hinreichend schnelle Lieferung, Produkt sehr gut

Die Xiaomi Mi Computer Monitor Light Bar kann ich uneingeschränkt empfehlen. Sehr gutes Preis/Leistung-Verhältnis

goede service

snelle service bij verkeerde artikelen. Snelle levering.

Doen wat ze beloven

• Levertijd

En uitstekende ( accurate) communicatie. Leuke gadget trouwens en de bak zou misschien ietsjes groter kunnen zijn. Maar mega tevreden

• Levertijd

Perfecte service, snelle levering, geweldig product.

Shoppen zoals het hoort!

Zeer positief

Sehr guter Preis und schnelle Lieferung

Perfekter Ablauf

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer snelle en makkelijke bestelling/levering!

Heb al redelijk wat ervaring met Xiaomi tech. Een dit zijn zeer hoogwaardige artikelen voor een zachte prijs. Thumbs up!

• Levertijd

De bestelling werd heel snel en netjes afgeleverd. Helaas heb ik het apparaat niet zelf kunnen uitproberen, omdat het een cadeautje is. Maar heb alle vertrouwen. Er is geen contact met de klantenservice geweest.

Perfekter Bestell- und Liefermodus

Sehr einfache Bestellform, schnelle und pünktliche Lieferung.

snel en goed geleerd

goede prijs en makkelijk te vinden

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld