Snel en goed

Snel en goed alles zoals het moet

Bon rapport qualité prix

Le produit reçu est conforme à la description et fonctionne comme prévue seul commentaire attention aux promesse de livraison...dans mon cas 6 jours...

Snel geregeld

Eerste keer dat ik bij jullie wat bestelde en dat ging prima!

FAST DELIVERY. UNEXPECTED. VERY HAPPY. WILL SHOP AGAIN

Fast delivery. Unexpected. Very Happy. Will shop again.

Einfach klasse

Die Lieferung erfolgte in Rekordzeit, obwohl der Laden außerhalb Deutschlands ansässig war. Vielen Dank

Goede service, mooi product

Snelle reacties, goede service en mooi product ontvangen

Helm besteld

Helm besteld en werd netjes afgeleverd bij een PostNL automaat. Mooie prijs.

• Levertijd

Duidelijke webshop en snelle levering

Positieve eerste ervaring

• Prijs N.v.t.

Good

Snel en goed geleverd

der Controller fur Pro 2 ist für Deutschland nicht erlaubt

Ich habe bei Tech Point ein Controller gekauft , Vorsicht dieser Controller ist für Deutschland nicht erlaubt der Roller fährt jetzt 30Km schnell und in deutschland darf ein E-Scooter nicht schneller fahren als 20Km ....es wird in kein einzigen Satz erwähnt ihn der Beschreibung das die Hochsgeschwindikeit des contoller bei 30Km ist. Die Firma Tech Point müsste das eigentlich wissen als spezialist von ersatzteile für Xiaomi E-Sscooter für die Eu. Schade, da ich diese Firma sehr schätze und ich schon einige Teile gekauft habe und immer zufrieden war.......

Prima webshop.

Het bestelde product werd keurig de dag na bestelling geleverd én had de beste prijs die ik kon vinden. Ga zeker nog eens bij deze webshop bestellen.

• Levertijd

La carte mère correspond exactement à mon modèle de trottinette.

Sur le site il n'y a aucune ambiguïté sur les cartes mères. Livraison rapide. Carte installée depuis 24 heures RAS. On verra avec le temps.

Good value and speedy delivery

My order was placed and the relevant confirmations came to me quickly. My order itself was delivered in such a short time. I was pleased that it was delivered by a parcel service as our postal service don't take the same care of anything they have to deliver. I know this from experience. Keep up the good work.

excellent service. very happy

excellent service. Good product; speedy delivery

Goede website, goede prijs en perfecte levering. Enige commentaar: erg grote verpakking; had de helft kleiner gekund.

Perfekt, Lieferzeit und Ware

Einfache Bestellabwicklung, guter Preis, schnelle Lieferung und original Ware.

Heel goede service, correcte en snelle levering

• Levertijd

Alles snel en correct geleverd.

Alles top.

Snel

snel en goed

ik kan jullie iedereen aanbevelen en dat Al ik doen ook.

Mooi produkt aan 1 degelijke prijs

Mooi produkt aan 1 degelijke prijs! Onze dochter gaat er veel plezier aan beleven. Geleverd met xtra gratis binnen- en buitenband!! Heb het ergens anders 100€ duurder gezien. Op 3 dagen geleverd!!!

• Levertijd

Snelle levering en goede prijs.

Goede prijs kwaliteit En snelle levering Veel succes.

• Levertijd

Zeer goede prijs en zeer snelle levering!

• Levertijd

Snel en blij met product

Product snel geleverd en ben er heel blij mee!!

• Levertijd N.v.t.

full pleasure !

ich bin sehr zufrieden mit meinem Einkauf in Ihrem online-shop, die Informationen zum Produkt waren sehr gut, Preis- und Leistungsverhältnis des Produktes (Materialgüte, Einstellmöglichkeiten, Handhabung etc.) sind super, Bezahlung und Versand waren einfach zu handhaben mit freundlichen Grüßen

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld