Perfekt, Lieferzeit und Ware

Einfache Bestellabwicklung, guter Preis, schnelle Lieferung und original Ware.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel goede service, correcte en snelle levering

• Levertijd

Alles snel en correct geleverd.

Alles top.

Snel

snel en goed

ik kan jullie iedereen aanbevelen en dat Al ik doen ook.

Mooi produkt aan 1 degelijke prijs

Mooi produkt aan 1 degelijke prijs! Onze dochter gaat er veel plezier aan beleven. Geleverd met xtra gratis binnen- en buitenband!! Heb het ergens anders 100€ duurder gezien. Op 3 dagen geleverd!!!

• Levertijd

Snelle levering en goede prijs.

Goede prijs kwaliteit En snelle levering Veel succes.

• Levertijd

Zeer goede prijs en zeer snelle levering!

• Levertijd

Snel en blij met product

Product snel geleverd en ben er heel blij mee!!

• Levertijd N.v.t.

full pleasure !

ich bin sehr zufrieden mit meinem Einkauf in Ihrem online-shop, die Informationen zum Produkt waren sehr gut, Preis- und Leistungsverhältnis des Produktes (Materialgüte, Einstellmöglichkeiten, Handhabung etc.) sind super, Bezahlung und Versand waren einfach zu handhaben mit freundlichen Grüßen

Все прекрасно )

"Я приобрел фитнес-браслет [бренд и модель] в интернет-магазине, и мой опыт покупки был впечатляющим. Сайт был удобным и интуитивно понятным, а процесс заказа прост и быстр. Доставка была оперативной, и товар был надежно упакован. Сам фитнес-браслет оправдал мои ожидания. Он отлично выполняет свои функции, включая отслеживание активности, сна и уведомления с моего смартфона. Качество изготовления впечатлило меня, и он безупречно работает. Цена была разумной, и я чувствую, что получил отличное соотношение цены и качества. В целом, я очень доволен своей покупкой и рекомендую этот интернет-магазин другим покупателям." Это всего лишь общий шаблон, и вы можете адаптировать его в зависимости от ваших конкретных впечатлений и опыта покупки.

• Вы бы порекомендовали нас? Yes

Ich bin über den gesamten Verlauf mit Techpunt sehr zufrieden gewesen und absolut empfehlendswert.

Von Anfang bis Ende sehr zufrieden und kann Techpunt nur weiterempfehlen. Weiter so.

excellent service

very easy to use site , received item on time , very good price and worked prefectly

Bestellung nie bei mir angekommen

Leider ist das bestellte Produkt trotz Bezahlung per Vorkasse nicht bei mir angekommen. Es wird auch keine Aussage darüber getätigt, ob das Produkt erneut an mich versendet wird. Schade.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein
  • k.A.
  • k.A.

Did not got what i ordered

I ordered mudguard for xiaomi 365 pro but i got mudguard fir xiaomi 365 pro2

• Would you recommend us? No

As expected

Xiomi pen arrived fast and in a perfect condition. Also, as a non-owner of a pin card, I am glad that Techpunt accepted my Ukrainian MasterCard.

Goed gedaan

Product is goed aangekomen, geen beschadiging en ben blij. Bedank en ik wens voor jullie een goede succes.

Super Preis-Leistungsverhältnis

Einfache Bestellung.Schneller Versand. Alles super immer wieder gern

Keurig

Mijn bestelling kwam niet binnen via post.nl. Heb een mailtje gestuurd naar techpunt. Kreeg snel antwoord en de volgende dag was mijn bestelling binnen

• Levertijd N.v.t.

Niets mis mee.

Super snelle levering.

Ik ben blij met de verlichting welke ik heb besteld. Goede kwaliteit tegen een mooie prijs en een super snelle levering. Top van Techpunt!!

Zeer snelle levering. Fantastisch produkt

super produit au bon prix et rapide

super produit au bon prix et rapide

Heldere communicatie en snel in huis

De levering is prima gegaan. De smartklok/wekker is mooi en handzaam Werkt goed, was snel geïnstalleerd. Ook fijn dat je radio kan luisteren via tune-in! Al met al dus helemaal top!

Rapidité, efficacité...

Une commande réalisée vers 18h et arrivée le lendemain matin, produit tel que je l'attendais, à recommander...

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld