artikel op voorraad en snel geleverd

Op vrijdag om 17 uur besteld. De volgende ochtend al in huis.

Goede en snelle levering

Ik kan hun aanbevelen overzicht op de site is goed, voldoende foto's van de artikelen, makkelijk bestellen, snelle levering

Dashcam

De goederen kwamen snel aan. Na het testen werkt alles prima. Dashcam is geweldig. Hartelijk dank.

• Levertijd

Super spullen geleverd op vakantiepark.

Ivm lekken band super anti lek banden geleverd en de vakantie kon gewoon verder gaan.

• Levertijd

Geen beeld van videodeurbel.

Ik ben de "wekker "verbonden met google home met een Nest deurbel. Deze verbinding werkt nog alleen maar met geluid, maar ik kan niet zien wie er aan de deur staat. Dat zou wel moeten. De foto map krijg ik ook niet uit google. De wekker werkt goed. de opdrachten aan OKE GOOGLE werken ook goed. Graag advies!!!

• Levertijd

Günstiger Preis und schneller Versand.

Günstiger Preis und schnell geliefert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Versprechen der kurzen Lieferzeit ist gelogen

Ich habe meine Bestellen am Mittwoch aufgegeben und sie ist immer noch nicht da. Ich bin sehr enttäuscht, da ich es dringend brauche.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Sehr guter Preis schnelle Lieferung Tip top

Sehr guter Preis schnelle Lieferung Tip top

Prima bedrijf

Correcte levering met afhaal mogelijkheid

• Levertijd

Perfect! Eenvoud te bestellen. Supersnel geleverd!

Aangenaam

• Levertijd

S avonds besteld volgende dag al thuis. Goed verpakt en alles compleet

Tres bon

great

Very quick service.. ordered Monday had it Thursday

Helder hoe bestellen en snelle goede service

Zie bovenstaand

• Levertijd

Snelle en goede service, ben helemaal tevreden.

5 stars, excellent

Very fast. I bought it at night, the order was shipped in the morning. Thank you!

Godd quality products and fast delivery

Got a mi smartbang 8 bracelet at a good price and it arrived pretty quick at my door...

Super fast service

Very pleased with the service. Item was sent out asap and delivered as fast as possible. Would recom

Goede kwaliteit

• Levertijd

Good prices and delivery time

Competitive prices, no headaches in any moment, easy to order and delivery time was fast.

• Levertijd

Heb voor het eerst hier besteld. Zeer tevreden erover.. pakketje snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van hoelaat e.d Ik zou zeker nog een keer bestellen hier!

Snel, duidelijk, simpelweg goed

Niks op aan te merken. Duidelijke website, snelle levering, aanbiedingen zijn goed. Standaard prijzen ook concurrerend.

• Levertijd

Produit conform, livraison en 72 heures.

Fiable, rien à signaler

• N/A

Gerne wieder

Versand-Verpackung zu einfach

Leider waren die Artikel in einer weichen Polstertüte verpackt. Diese war bei Anlieferung an zwei Stellen geöffnet.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld