Toller Shop,ich bin sehr zufrieden.

Ich habe lange nach einem Shop wie TechPunt gesucht. Die Ware ist spitze, die Kommunikation mit dem Kundendienst ist reibungslos, und der Versand ist sehr schnell. Alles in allem sehr zu empfehlen.*****

Good

Everything is very good! The product came very fast!

Erg goede service

Ik had een mail gestuurd, kreeg snel antwoord!

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd

Scherpe prijs ivg met anderen. Snelle levering. Na service nog niet te beoordelen.

• Levertijd

Service impeccable, rien à redire

Dans les temps, aucun problème

Vlotte en snelle service

Aankoop via de website ging zeer vlot. Voldoende betaalmogelijkheden ook in België. Werd zonder enige vertraging door postnl thuis afgeleverd.

• Levertijd

Ich hatte noch keine Erfahrung.

Guten Tag, ich habe die Bestellung erhalten. Leider mußte ich feststellen das die Lieferung nicht vollständig ist. Laut Rechnung: FAC 365427 Bestnummer :316723 fehlt die Rückfahrkamera. Laut Rechnung wird die Xiaomi 70Mai Dashcam Pro Plus A500s GPS Exklusive Rückfahrkamera RC06 geliefert. Mit freundlichen Grüßen LadaGiesemann

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer snel antwoord op een vraag die ik stelde via mail. Prima service

• Levertijd

De levering kwam op de afgesproken dag. De prijs van het apparaat dat ik kocht lag 20 euro onder de prijs van bv Bol.

Redelijke prijs, mooi horloge

Great deal!!!

Good communication with the seller. Product as described. Fast delivery. I recommend 100%

Zeer snel bezorgd

Zeer snel bezorgd

Prima, op tijd geleverd.

Betrouwbaar , geen kritiek.

• Levertijd

Achat d’une télécommande Xiaomi qui ne marche pas

J’ai bien reçu ce qui ressemble à une télécommande Xiaomi, je dis « ressemble » car il n’y a pas de notice officielle ni boîte. Malgré le suivi des étapes de reconnection (pile + maintien des boutons) pour un Mi laser projector 150 rien ne se passe. Dommage.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Bestelde onderdeel functioneerde niet

Waardeloos

Commande simple, livraison rapide

C'était ma première commande chez Techpunt en cherchant un article sur Google. Commandé, pas besoin de créer un compte, paiement simple et livraison très rapide le lendemain. Qu'est-ce qu'on veut de plus?!? Top! Merci et certainement encore d'autres fois

Heel simpel

Was heel simpel en duidelijk

Enkel positieve ervaring

Ik kreeg monitor eerst niet goed aan de praat. Mail werd snel beantwoord. Uiteindelijk helemaal tevreden. Goed bezig!

• Levertijd

In een dag bezorgd tegen een aantrekkelijke prijs. Wij gaan hier zeker vaker kopen.

• Levertijd

Easy to make business with

I recently purchased some HEPA-filters for my Mi Air Purifier and everything went as promised. I got answers to my questions via email within a day and the delivery time was as promised. I couldn't find anywhere such cheap prices as on TechPunt.nl. I highly recommend this site!

Tevreden

Snel levering

Reageren snel

Bestelling is heel snel gegaan ook als je hun mailt krijg je meteen zelfde dag nog reactie en helpen je mee met denken naar een oplossing

Blij en niet blij

Goedenavond, Ik was blij met de aankoop en wist dat het langer zou duren eer de bestelling zou toekomen. Er moest een nieuwe lichting bij jullie besteld worden. Er was gezegd 3 weken en het was vroeger. DIt is het stukje zeer blij. Na de levering wou ik kijken voor eventueel al producten bij te kopen voor de robot, maar… nu stel ik vast dat jullie, die nieuwe batch waarschijnlijk, 100 EURO goedkoper aanbieden. Dit is het stuk niet blij. Zouden jullie misschien een commerciële geste kunnen doen bij een eventuele bestelling van producten voor de robot. Ik wil ook nog wel melden dat het stukje POSTNL niet echt super liep. 2x om een zwakke reden uitgesteld. Het afleverpunt dat ik had gekozen was 2x zeker bereikbaar. Mvg, Werner Van der Weijen [email protected]

• Levertijd

Prima spul voor een prima prijs

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld