Doen wat ze beloven

• Levertijd

En uitstekende ( accurate) communicatie. Leuke gadget trouwens en de bak zou misschien ietsjes groter kunnen zijn. Maar mega tevreden

• Levertijd

Perfecte service, snelle levering, geweldig product.

Shoppen zoals het hoort!

Zeer positief

Sehr guter Preis und schnelle Lieferung

Perfekter Ablauf

Zeer snelle en makkelijke bestelling/levering!

Heb al redelijk wat ervaring met Xiaomi tech. Een dit zijn zeer hoogwaardige artikelen voor een zachte prijs. Thumbs up!

• Levertijd

De bestelling werd heel snel en netjes afgeleverd. Helaas heb ik het apparaat niet zelf kunnen uitproberen, omdat het een cadeautje is. Maar heb alle vertrouwen. Er is geen contact met de klantenservice geweest.

Perfekter Bestell- und Liefermodus

Sehr einfache Bestellform, schnelle und pünktliche Lieferung.

snel en goed geleerd

goede prijs en makkelijk te vinden

• Levertijd

Zo hoort internet winkelen te gaan.

Snelle levering alles erop en er aan, alles tip-top.

Alles bestens

Bestellprozess, Versand und Ware - alles ok

A recommander !!!

Expédition et livraison rapides, matériel conforme: que du positif. Bravo et merci.

Produkt Precies zoals verwacht

…,……..

goede prijs kwaliteit

Prix compétitifs services efficaces

En disant des recherches pour une dashcam, j'ai trouvé ce site. Déjà un prix bas comparé à d'autres sites, après des recherches le site est bien noté. Le site est en français ce qui m'a bien aidé. Livraison rapide commandé le mercredi livré le lundi, emballage soigné et colis en bon état. Je ne regrette pas et je repasserai une commande sans aucune inquiétude.

snelle levering van 2x dashcam

Scherpe prijs en snel

• Levertijd

Prima service bij online aankoop

Eerste aanschaf online van keramische kachel bij Techpunt. Prima verlopen!

• Levertijd

Uitstekende communicatie en (after) sales!

Heldere webshop, zeer overzichtelijk met eerlijke (lage) prijzen. Uitstekende (beleefde) communicatie en after sales. Ik ben erg tevreden.

• Levertijd

Mooie produkten en niet te duur

Nice product

The product are good and better that i hope it

• N/A

Prima,product goed en op tijd ontvangen.

Zie boven.

• Levertijd

Super Ware. Bester Preis. Schnelle Lieferung. Minus Zahlung Paypal 9,10€ Gebühren erhoben.

Super Ware. Bester Preis. Schnelle Lieferung. Minuspunkte: Ihr habt im Bezahlvorgang mir 9,10 € für eine Sicheren Zahlungsmethode über Paypal 9,10€ Gebühren in Rechnung gestellt und abgezogen. Ich werde bei Euch dafür bestraft, wenn ich die sichere Zahlungsmethode Paypal bevorzuge. Das ist nicht in Ordnung!

Zoals verwacht

Snelle levering en producten zoals verwacht. Het is voor Sinterklaas, dus nog niet uitgeprobeerd.

Excellent

Good quick international delivery, good value for money, will definitely buy again.

Vlotte levering, wel oud model

Ik heb een Xiaomi Cube gekocht. Blijkt na aankoop het Oude model te zijn. Dat is dan wel weer jammer omdat het nieuwe model beweging beter registreert en gaan "spook" activiteiten vertoont wat het vorige model (wat nu geleverd is) wel doet. Ik heb er 2 besteld en stuur er 1 (de andere is gebruikt) retour. Levering was vlot (geen "next day" maar dat kwam mogelijk door bestellen op zondag)

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld