Snel verzonden en prima product

Oortjes zijn mooi en prima in gebruik, ik kan geen minpunten ontdekken

Perfecte service

Snel en betaalbaar

Super snel

Goedkoopste en snel

snel en handig

snel gevonden wat ik zocht

schnell und gut

2 tage lieferzeit ist perfekt

Great Product, Quick delivery

I bought the Dyad Pro Roborock and I couldn’t be happier with how the order went it Techpunt

Snelle levering zoals op website staat

Er zijn meerdere websites die beweren voor xolast besteld volgende dag in huis. Techpunt houdt zich hier ook echt aan Verder zeer te vreden over de bestelde robot dweil/stofzuiger

Goed gedaan, Techpoint

In eerste instantie werd mijn order een pre-order. T zou drie weken duren voordat geleverd zou worden. Maar toch een week later had ik mijn dashcam in huis. Er werd ook snel gecommuniceerd. Ik behield daardoor ook mijn vertrouwen! Prima

Alles super! Danke!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Accuraat en zeer klantvriendelijk.

Ik werd heel vriendelijk in de mail tevoorschijn gestaan. Er werd goed geantwoord op mijn vragen. En wat een prettige snelheid. Vandaag voor 8 uur besteld, volgende dag in huis! Mbt het terugstorten van het geld bij retourneren heb ik nog geen ervaring. Even afwachten.

Super snel, dik oke!

Ik heb een gsm besteld bij techpunt want waarom via bol.com als techpunt rechtstreeks bij bol levert. De gsm was goedkoper dan bij bol.com en heel snel geleverd! Top!

Excellent service

Everything good. The products were shipped fast and arrived as promised.

• N/A

Tevreden

Mooi produkt, prijs en snel geleverd

• Levertijd

Op zondag besteld en dinsdag morgen geleverd.

Werd niet alleen snel geleverd, maar toen ik via mail een Nederlandse handleiding vroeg kreeg ik de volgende dag reeds een mail met de gevraagde bijlage.

Excellente.

Je mets rarement des avis, mais comme j'ai hésité lors de l'achat (j'ai vérifié si le site était un hoax...), je dis : excellent ! Commandé un filtre neuf pour un purificateur d'air le dimanche soir, arrivé le mercredi, bien emballé, tout conforme. Parfait, donc. Je recommande. Rapide, efficace.

Gut

Sehr gut

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles bestens

Schnelle Lieferung

Uitstekende service

Heb gelijk kunnen vinden wat ik zocht voor een zacht prijs en het is snel binnen gekomen

Geen Nederlandstalige handleiding

Ondanks het vermelden dat het een Europese versie is geen Nederlandstalige handleiding wat in principe wel een verplichting is in ons land. Ik deed hem cadeau aan jong iemand, dus dat is wel jammer.

• Levertijd

Pre order gedaan en na enkele dagen werd het pakket reeds geleverd. Dure aankoop gedaan en gelukkig is alles goed verlopen.

• Levertijd

Schnelle Lieferung, exakt wie bestellt.

Online-Shop übersichtlich aufgebaut. Benötigte Artikel wurden schnell gefunden.

Delivery was 2 days

Belofte nagekomen

Prima contact, snelle antwoorden en gecommuniceerde timings wat betreft levertijd werden gerespecteerd

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld