Schnelle Lieferung, exakt wie bestellt.

Online-Shop übersichtlich aufgebaut. Benötigte Artikel wurden schnell gefunden.

Ok

Delivery was 2 days

Belofte nagekomen

Prima contact, snelle antwoorden en gecommuniceerde timings wat betreft levertijd werden gerespecteerd

• Levertijd

Zeer goede service mbt aanpassen order

Ik had een bestelling geplaatst maar het bestelde product kon pas twee weken later geleverd worden (wist ik al toen ik het bestelde). ik kreeg een mail of ik tovh wilde wachten of dat ik voor een ander model van hetzelfde product wilde gaan. Dat gedaan en alles werd meteen supergoed geregeld. Nette, duidelijke communicatie via mail.

• Levertijd

Zeer slechte klantenservice en onbetrouwbaar bedrijf.

Op 21 september een tablet besteld en 22 september maak ik het pakket open en zit er een verkeerde tablet in. Meteen een email gestuurd dat het verkeerde product verzonden is en 25 september een bericht gehad dat ik het terug kan sturen en bij ontvangst ze het juiste product zullen sturen. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar, op 3 verschillende dagen totaal 7x onder hun werktijd gebeld en meer dan 45 minuten totaal in de wacht gestaan zonder dat ik een keer iemand heb kunnen spreken. Vervolgens vraag ik of ze niet alvast mijn product kunnen opsturen terwijl ik het verkeerde product terug stuur om zo niet nog langer te wachten, toen werd opeens aangegeven dat ze het product niet hadden en pas 29 september konden sturen want dan werd het verwacht. Aangegeven dat als ze het product niet 29 september kunnen opsturen dat ik het graag wil weten want dan wil ik de betaling teruggestort hebben. Hierop krijg ik als reactie, dat ze het zullen omruilen. Het product is dus niet 29 september verstuurd en ze geven aan dat ze het dinsdag 3 oktober zullen versturen omdat ze het dan binnen krijgen en of ik daar niet op wil wachten. Ik heb de bestelling geannuleerd, ik wacht bijna 2 weken op een product dat de dag na de bestelling al in huis moest zijn. Dit is de eerste keer dat ik wat besteld heb bij dit bedrijf. Ik ben niet iemand die snel negatieve reviews achterlaat maar ik heb dit ik niet eerder meegemaakt. Hoeveel er mis kan gaan in een simpele bestelling en dat er niet meegedacht wordt aan een oplossing of open en eerlijk gecommuniceerd word. Pakket terugsturen zijn er nog kosten bijgekomen, dit is verder ook niet vergoed. Ik zou dit bedrijf niemand aanbevelen na mijn ervaring met ze.

The order didn't arrive

My order didn't arrive and the communication with the support is not bringing results.

• Levertijd

Efficient process and quick delivery

Bought an appliance with delivery to Ireland. You obviously need to be aware of a different mains plugs but if that's something you are prepared to deal with then this online shop is an excellent source of otherwise hard-to-source (in Ireland at least) stuff.

• N/A

Toffe webwinkel.

Snel geleverd. Snelle respons bij een probleempje. Goede verhouding prijs/kwaliteit. Betrouwbare webwinkel. Een aanrader. Goede producten van Xiaomi.

Perfecte webwinkel

Overzichtelijke website met scherpste prijs. Snelle verwerking van de order terwijl deze in het weekend is gedaan. Netjes via Post.nl verzonden en binnen 1 dag in huis.

• Levertijd

Goede producten, snelle levering en fijn contact met de klantenservice.

Snelle levering!

Prima, fijne ervaring, goed product en snel geleverd.

serieux et rapidité

commanderez sans me pose de questions pour la prochaine fois

Goede en duidelijke communicatie met top service

Ik had een bestelling geplaatst van een Mi band 7. Deze was niet in voorraad. Hier werd duidelijk over gecommuniceerd ook als deze bij afgesproken datum er nog steeds niet was. Ik kreeg de keuze te wachten of een andere te bestellen. Ik heb uiteindelijk gewacht en de week daarop, zoals beloofd, kwam mijn Mi band 7 aan.

Beste prijs!

Kan niet meer zonder mijn Xiaomi mi band 7.

• Levertijd N.v.t.

Doen wat ze beloven

Uitstekend Alleen de gebruiksaanwijzing mag wel groter alleen te lezen met een Vergroot glas

Goede afwikkeling

• Levertijd

Had hier de Xiaomi Mi Band 7 gekocht in pre-order. Zou een weekje duren, maar kreeg na twee dagen al bericht dat ie verzonden was. Bestellen ging soepel en sneller geleverd dan verwacht!! Super!

• Levertijd

Transparante communicatie en snelle levering

Pre order geplaatst, netjes op de hoogte gehouden en uiteindelijk sneller geleverd dan verwacht.

• Levertijd

Besteld en Een paar dagen in huis

Alles keurig verpakt Nagelknipper prima duurdere zijn slechter

Service correct et rapide

Arrivée en bonnes conditions et rapidement

Very profesional and fast

You are very profesional

De leveringstijd was niet ok

Product in mei besteld en geleverd 29 september

• Prijs N.v.t.
  • Levertijd

Livraison très rapide, un service de qualité +++

J'ai commandé sur TechPunt un nouveau produit 70mai non disponible chez les autres vendeurs, produit reçu en 48 heures.

Alles bestens

Schnelle Lieferung, top Artikel.

Anthonie Fokkerstraat 59 C

3772 MP Barneveld