Pluspunten
Zeer betrokken bedrijf met de hulpvragen die je als klant kan hebben, ook het snel en correct afhandelen van bestellingen
VerbeterpuntenMoeilijk te benoemen. ben zeer tevreden als je mee neem dat de leverancier die bij mij lever ook wel eens een foutje kan en mag maken. Nogmaals ook dit wordt kordaat opgelost.
Pluspunten
Denken heel goed met je mee en ook qua kwaliteit en prijsverhouding prima.
Pluspunten
Zeer goede en betrouwbare service. Oprecht klantvriendelijk.
Pluspunten
Snelle levering en/of reactie op vragen.
VerbeterpuntenAls prijs wijzigt bij klanten die prijsafspraak hebben (vaste klanten) dit mededelen en uitleggen waarom.
Pluspunten
snelle levering. Prettig telefonisch contact, vragen worden snel beantwoord en er wordt met je meegedacht.
Pluspunten
Mochten ze twijfelen aan een bestelling, dan nemen ze contact op. Zorgen voor een oplossing als een product niet snel te leveren is.
Pluspunten
Snelle levertijd, voorraad van de artikelen is goed.
Pluspunten
personeel is altijd vriendelijk en bereid om iets uit te zoeken indien nodig.
Pluspunten
snel goed duidelijk
Pluspunten
behulpzaam, reageren direct op een vraag
Verbeterpuntengeen, wordt altijd goed geholpen Jammer, dat er geen afhaalpunt meer is. Alhoewel als ik langs kom kan ik vaak het product ook meenemen.
Pluspunten
Ik wordt altijd heel vriendelijke en behulpzaam geholpen aan de telefoon als ik weer iets niet kan vinden.
VerbeterpuntenMisschien het zoeken van producten vergemakkelijken in de webshop?
Pluspunten
goede dienstverlening
Pluspunten
Goede communicatie Snelle reactie op vragen Buiten het groot assortiment ook nog ruimte voor speciale bestellingen Op maat gemaakte oplossingen
Verbeterpuntenklein puntje is dat de artikelnummers op de nieuwe website zijn verwijderd uit de winkelwagen zodat je bij het afrekenen niet nog een keer kunt controleren op artikelnummer.
Pluspunten
Hele prettige communicatie en duidelijk. Zijn niet moeilijk om iets uit te zoeken of de prijs te bekijken. Vriendelijk en positief personeel. Zou er zo ook willen werken.
VerbeterpuntenLevertijd soms afwijkend. Niet binnen 1 werkdag, maar dit kan komen door levertijd van hun leverancier.
Pluspunten
Je wordt netjes te woord gestaan. Altijd netjes terug gebeld als dit nodig is, denken altijd met je mee of zoeken met je mee. Niks mis mee.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Bereikbaar, snel, klantvriendelijk, meedenkend naar oplossingen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede klantenservice! Goed bereikbaar, helpen snel en denken mee. Deze persoonlijke service zorgt voor klantbehoud.
VerbeterpuntenIk vind de website (ondanks alle verbeterpogingen) nog steeds geen succes. Concurrenten hebben dit echt beter voor elkaar.
Pluspunten
Super goede service! Zijn altijd bereid om te helpen en zetten net dat stapje meer!
Rietveldenweg 68 B
5222AS 's-Hertogenbosch