8

Zeer goed

Ik had nog nooit gehoord van deze website, Auto snel verkocht voor de door mij gerichte verkoopprijs..

 • Aanbevelen? Ja
9

Correct vriendelijk to the point en geen bull shitt

Als je weet hoe de handel in elkaar steekt en niet het onmogelijke wil, bemiddelen zij tussen jou en de handel. Eenmaal de deal gesloten is er geen bull shitt het gaat zoals afgesproken. Geen klachten alleen maar lof.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg blij met de hulp!

Mooi en betrouwbaar concept! M’n auto voor de gewenste prijs verkocht aan een vakgarage.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima en betrouwbaar bedrijf

Een verademing in vergelijking met opkopers als wijkopenauto’s en ikwilvanmijnauto af. Keurige en afgesproken prijs. Ze doen wat ze beloven.

 • Aanbevelen? Ja
2

Precies waar ik bang voor was

- Prijs overeen gekomen. (Onder mijn ondergrens) - Gevraagd dit is het geen geintjes als ik bij de garage kom? Antwoord NEE - Wij met 2 auto’s naar Lichtenvoorde ( 150km) - komen daar aan. Er mankeerde van alles aan mijn auto. - nu kreeg ik er €350 minder voor en dan was hij nog heel coulant. Ja ja - ik had er heel veel problemen mee. Als het dichterbij mijn woonplaats was dan was ik direct omgedraaid. Het gaat me nog niet eens om het geld maar om de afspraak. Nu blijkt dat mijn gevoel toch juist was. Zeer teleurstellend

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Wij hebben een reactie opgevraagd bij het autobedrijf omdat wij ook teleurgesteld zijn, zeker ook om reden dat meneer ons niet even heeft gebeld (tijdens of na de aflevering) om wellicht gezamenlijk tot een oplossing te komen; wij zijn nergens van op de hoogte gebracht. Hieronder de reactie van het betreffende autobedrijf. Beste Alex, Dat is heel vervelend maar absoluut niet terecht. De klant komt hier met de auto en de volgende niet opgegeven gebreken waren aan de auto: -2 gladde banden (terwijl ik de dag ervoor de klant aan de telefoon heb gehad i.v.m. een winterset die hij nog had en erbij wilde verkopen. Ik had daar geen interesse in en heb gevraagd hoe de staat van de huidige zomerbanden waren. Deze waren prima volgens de klant maar de achterbanden zijn gewoon glad.) -Barst in de voorruit -Barst in het tellerglas. -Kromme schijven. (ik heb een klein rondje met de auto gereden en tijdens het remmen trilde het stuur extreem. Ik heb de klant dit ook verteld en hij gaf dit ook toe) Ik heb hem ook gezegd dat de kosten een stuk hoger zijn maar heb er maar € 350,- afgetrokken. Met vriendelijke groet,

10

Super service en komen na wat ze zeggen

Een partij die moeite doet om partijen bij elkaar te brengen👍🏻 Deze groep mensen hebben een gemeenschappelijk belang namelijk alle partijen tevreden te stellen, en niet zoals andere autokopers alleen hun eigenzakken vullen consumenten vertrouwen in de maatschappij te laten verliezen🤬 Echt waar deze mensen doen wat ze zeggen en maken het waar 👍🏻

 • Aanbevelen? Ja
9

Gemakkelijke weg om via deze tussenpersoon een auto te verkopen

Via een reactie om een marktplaats advertentie benaderd door AutodealsXL. Eerst wat huiverig ivm mogelijk extra kosten of addertjes onder het gras. Echter hier was totaal geen sprake van. Positief dus met een realistische prijs voor de auto. Bij een akkoord tussen beide partijen stellen ze de verkoopovereenkomst op en het enige wat je hoeft te doen is de auto te brengen naar de koper.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Oprechte eerlijke ondernemers die luisteren naar de klant. Ze zijn vooral niet opdringerig en bij hun is nee ook een antwoord. Alla is precies zo gegaan zoals ze zeilden, en jij maar hoopt als klant. Echt een prima bedrijf om via hun je auto te verkopen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk personeel, maken waar wat ge zegen

De afspraken die gemaakt zijn met Alex waren helder en duidelijk. -Naar ons over de verkoop van de auto, bepalen van de prijs zonder dat de koper de auto daadwerkelijk gezien heeft en toch zekerheid geven door Alex over de afgesproken verkoopprijs. - Over de koper, autobedrijf HEVA, klopte helemaal met wat Alex ons vertelde. Vriendelijke eigenaar die ons geholpen heeft, stelde ons gerust over het de te betalen vraagprijs. Onze bank was wat langzamer met verwerken daarom duurde het wat langer. Toen we vertrokken hadden mijn vrouw en ik een goed gevoel over deze manier van verkopen. Wij tevreden met de prijs en HEVA kon zijn klant tevreden stellen met onze auto. Achteraf blij dat jullie ons benadert hadden. De website van jullie heb ik al doorgegeven aan onze schoonzoon en mijn werkgever, omdat ook zij bezig zijn met het verkopen van hun auto. Groetjes Bert theelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

binnen 2 uur verkocht

Pefect geregeld, heren complimenten

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede aanhoudend en vriendelijk contact, MET RESULTAAT !!!

Door het aanhoudend contact, toch nog verkocht voor mijn prijs. Had ik niet verwacht, maar door hun prestatie een transactie .... !!

 • Aanbevelen? Ja
9

Professionele aanvulling in deze branche

Prettige inhoudelijke gesprekken hebben geleid tot een tevreden verkoop van mijn auto.

 • Aanbevelen? Ja
10

Nette Betrouwbaar bedrijf wat eerlijke afspraken maakt

ik werd gebeld nadat ik mijn auto op marktplaats te koop gezet (woensdag). of ze m aan mochten bieden.2 uur later was de auto via hun verkocht.vervolgens vandaag(dinsdag) de auto weggebracht naar de koper en die heeft m beoordeeld met het compliment: nette auto en voordat ik thuis was , de bankbetaling bijgeschreven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Accuraat

Gewoon goed

 • Aanbevelen? Ja
7

verrassend positief was mijn eerste ervaring met AutodealsXL

Ik was verrast door het telefoontje van AutodealsXL over de verkoop van mijn auto. Nadat een koper was gevonden en deze toch te ver weg bleek is er gezocht naar een alternatief. Het was mijn eerste keer in ik vond het toch een beetje spannend gezien de verhalen dat de handelaren bij aflevering alsnog over de prijs zouden beginnen, want hier had ik geen trek in. Gelukkig bleek dat als jouw informatie goed en volledig is de afgesproken prijs netjes wordt betaald.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima verkoop

Prima verkoop

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Zeer goed. Niks om op aan te merken. Doen wat ze zeggen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Positief, duidelijk

Zeer positief, vriendelijk en alles is duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima geregeld

Ik ben zeer tevreden , snel verkocht tegen goede prijs !

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service, snel de auto kunnen verkopen

Ze hebben binnen 1 week een bedrijf gevonden dat interesse had in onze auto. Ze hebben een koopcontract gemaakt en daardoor hebben we onze auto snel kunnen verkopen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en goed geregeld

Ik ben heel netjes benaderd en heb goede informatie gehad over hoe het werkt. Ik heel snel en mooi bod gehad en binnen enkele dagen was alles rond. Ik heb meteen onze andere auto ook op deze wijze aangeboden. Ik hoop op hetzelfde effect. Bedankt voor de goede service.

 • Aanbevelen? Ja
8

correct en laagdrempelig

Dit bedrijf handelt snel en accuraat. Dit heb ik als prettig ervaren. Ook de follow-up na de levering. Ik den dat het een aanvulling is op de markt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen! Zeer snelle afhandeling!

Wij zijn zeer tevreden over het bedrijf AutodealsXL. Via dit bedrijf is onze Fiat Doblò zeer snel verkocht. We kregen als extra service een reiskosten vergoeding voor de terugtocht van Damwâld naar Arnhem. Hulde! Met vriendelijke groet Jouke Hoogland

 • Aanbevelen? Ja
10

Komen afspraken na, duidelijk , zeer vriendelijk!

Goede service Snel contact Duidelijkheid Auto is snel verkocht! Zeer vriendelijke en aardige jongens Snel mailverkeer Zeer zeker een aanrader En niet te vergeten deskundig

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel een bod en verkocht voor het afgesproken bedrag.

 • Aanbevelen? Ja

Over AutodealsXL

Filter op taal