Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Onze auto verkocht door AutoDealsXL Snel geregeld en nette werknemers. Eenvoudig en eerlijk verhaal
9 November 2021
M.
Sliedrecht
Snel en duidelijk.
5 November 2021
Enzio Schreuder
Eerbeek
Ik vind de werkwijze van jullie zeer aangenaam. De afwikkeling ging heel makkelijk en snel. Ik ben zeer tevreden. Heb een goede prijs gekregen. Autobedrijf blij ik zeer blij bij iedere verjaardag vertel ik het hoe makkelijk het ging. Heel erg bedankt. Super werkwijze
25 October 2021
Johan Smulders
Schijndel
Binnen 48 uur een goede deal kunnen afsluiten dankzij bemiddeling van Autodeals. Goede communicatie en daadwerkelijke actie waardoor er een koper is gevonden.
13 October 2021
Richard
Budel
Ik werd gebeld met het verhaal dat ze mij wilde helpen mijn auto te verkopen. Eerst was ik een beetje argwanend omdat ik niet gewend ben dat mensen mij belangeloos helpen. Maar na enige uitleg ben ik toch akkoord gegaan en met succes, de andere dag was de auto verkocht aan, wat later bleek, een keurig net autobedrijf in Otterlo. Echt geweldig ook hoe wij daar werden geholpen en zonder zeuren de afgesproken prijs kregen. Ik vind daarom de bemiddeling van autodeals XL geweldig.
7 October 2021
Edward
Nieuwerkerk a/d IJSSEL
Het was snel geregeld en kreeg een eerlijke prijs geboden. De kopende partij was erg professioneel en ik was onder de indruk van het gemak waarmee de verkoop afgerond werd. Bedankt!
Teun
Nistelrode
Om 10:00 uur aangemeld, om 15:00 uur verkocht. Fantastisch geregeld. Iedereen tevreden.
Leo
APELDOORN
Duidelijk reëel
Leon
Voerendal
ben zeer correct en met een duidelijk verhaal benadert. en ook daarop volgend zeer goed gecommuniceerd.
4 October 2021
Henry Kappert
NIEUWLEUSEN
Nadat wij de auto van onze overleden vader op marktplaats hadden gezet werd ik benaderd door AutodealsXL met de vraag of ze de auto ook op hun site mochten plaatsen. Het was gratis dus heb dat toegestaan. Binnen 24 uur had ik een heel net bod binnen waar wij mee konden leven. Net voordat we de deal rond wilden maken stond er echter iemand aan de deur die hetzelfde bedrag bood en de auto direct meenam. Als dit niet was gebeurd waren we in zee gegaan met AutodealsXL. Zeer correcte manier van handelen die 100% transparant is. Een aanrader!
1 October 2021
Simon
Urk
In het begin erg sceptisch achteraf totaal niet nodig geweest. Geen geleur en gezeur aan de deur en vanaf minuut 1 transparant en duidelijk
30 September 2021
Bert
Volkel
Erge professionele jonge mannen zijn daar werkzaam.
29 September 2021
Simone
Breda
Dank zij autodealsXL heb ik een zeer goede deal kunnen sluiten met de koper van mijn Volvo V60. Deze koper hield zich netjes aan de schriftelijke afspraak, opgesteld door autodealsXL. De gene die ik aan de telefoon had was zeer duidelijk en vriendelijk. Als ik een keer een auto ga verkopen, laat ik autodealsXL bemiddelen. Ger Koelman
27 September 2021
Ger
Boekel
ter plekke werd verteld dat de wagen toch een schade had waar de gehele achterbumper gespoten moest worden aangezien ze geen schades op de autos wilde bij verkoop, de schade was een hele kleine kras van 3 cm en de remmen waren minder als verwacht. kortom 500 euro van het bedrag af... de wagen is binnen 3 dagen verkocht dus niks gespoten gewoon zo in de verkoop en mij 500 euro mis laten lopen. auto dealers blijven auto dealers.. ten alle tijden uit op de beste deal voor zichzelf, wij hadden al de hele dag vrij genomen en bijna 300 km heen en terug gereden dus toch maar gedaan. de deal is rond en de prijs is vast werd er beloofd, toch niet zo vast dus. wel een beetje een tegenvaller, maar wel verkocht
23 September 2021
Tony
Eindhoven
Had nog nooit van autodeal xl gehoord. Maar ben er super tevreden over. Heb er een goede deal door afgesloten. Dus beslist een aanrader
22 September 2021
Bert
Hilversum
Netjes en correct met een voorstel gekomen voor mijn auto.
16 September 2021
Eric
Rhenen
Prima afhandeling
13 September 2021
Vincent
Leidschendam
Ben proactief gecontacteerd over de auto. Ze legde duidelijk uit hoe het werkte en waren erg transparant. Kreeg een goede mail en uiteindelijk snel geregeld. Al met al een goede service en vriendelijke mensen.
8 September 2021
Martin
Heiloo
Ff bellen, ff regelen, duidelijk contract, ff afleveren, boter bij de vis, en klaar
Jeroen
Oisterwijk
Na een aantal keer contact te hebben gehad, hebben we een mooie deal kunnen sluiten.
Ralph
Meerkerk
Alles liep gesmeerd en er was snel een match. Enige nadeel is dat je de auto zelf moet brengen en dan naar de andere kant van het land. Dat kost een dag.
Raoul
Susteren
Snel verkocht en op nette manier onderhandelt
Simon
Duiven
Is keurig gegaan. Alles ging vlot. Ik heb een goed gevoel eraan overgehouden. Vrijwaring en betaling ter plaatse. Erg fijn.
Benhelpt
Schoonhoven
Ik was in eerste instantie nogal sceptisch wegens eerdere slechte ervaringen met andere auto-verkoopsites. De mannen van AutodealsXL beloofden binnen 24 uur een faire prijs en ik was positief verrast! Uiteraard heb ik niet de hoofdprijs ontvangen, maar ja, de kopende garage moet ook nog wat geld verdienen. Dus al met al een mooie deal gesloten binnen 24 uur. Goed geholpen door zeer vriendelijke mensen zonder opdringerig te zijn. Ook bij de kopende garage geen discussies achteraf. Auto ingeleverd, administratie afgehandeld en meteen het geld op je rekening. Een aanrader!
Ruud
Hoogeveen
Via AUTODEALXL de auto naar tevredenheid verkocht.
Hans Hulsink
Tubbergen