Pluspunten

Duidelijke uitleg van het doel van het eerste contact. Geen drammerig gedoe van de zijde van de contactpersoon maar een nette neutrale vraag of ik van hun diensten gebruik wilde maken. Snelle correcte en eenvoudige afhandeling. Alles netje via duidelijk emailverkeer afgehandeld.

Pluspunten

Prima gegaan , netjes opgevolgd en auto voor de genoemde prijs verkocht.

Pluspunten

Het is heel simpel eigenlijk. Als je bereid bent om een eind te rijden om je auto weg te brengen kan je een prima prijs voor je auto krijgen. Ze veilen hem voor je en je krijgt het bod voorgelegd. Daarna gaan ze er tussen uit en regel je het verder met de koper. In ons geval is dat uitstekend verlopen. De comminicatie is helder en duidelijk. Top.

Pluspunten

Actieve houding en prettige contact.

Pluspunten

Vriendelijke en transparante benadering

Pluspunten

Goede en snelle service. Afspraken worden nagekomen

Geen!

Pluspunten

Echt super duidelijk communicatie en de auto binnen paar dagen verkocht, voor een super prijs.

Pluspunten

goed en duidelijk persoonlijk contact. zeer prettig .

nvt

Pluspunten

Snel een paar biedingen en correct afgehandeld.

Zou het zo niet weten.

Pluspunten

Vriendelijke en eerlijke communicatie

Pluspunten

Keurig netjes te woord gestaan. Zaken gedaan en afgewikkeld zoals afgesproken. Vertrouwen niet beschaamd. Makkelijk en snel onze auto voor een nette prijs verkocht. Aanrader!

Pluspunten

Goede en eerlijke communicatie.

Pluspunten

Snelle reactie. Afspraken worden nagekomen. Positieve afhandeling. Zeer goed.

Pluspunten

Snel resultaat, aktief overleg I. v. m. Hiermee, gemaakte deals schriftelijk bevestigen

Pluspunten

In mijn geval binnen een dag succes. Werd enigszins overdonderd door het aanbod. Ik had een "laat" prijs aan u doorgegeven en had niet bedacht dat ik wederom moest gaan handelen. Waarschijnlijk had ik dan nog even gewacht met gunnen. Ik ken nu het proces.

Pluspunten

Persoonlijk contact, erg prettig en vriendelijk. Dit in tegenstelling tot andere bedrijven, die alleen een mailtje sturen. Dit maakt verschil.

D.m.v. de link kon ik geen aanpassingen meer maken. Dit is telefonisch aangepast.

Pluspunten

Dit bedrijf heeft alleen maar positieve punten,ze behartigen de verkoop van de auto zorgelijk,bieden het produkt aan bij kleine en grote dealers en zorgen van A tot Z dat alles geregeld is.

Pluspunten

Hoi. Jullie hebben mijn auto onder de aandacht gebracht bij Auto Visser in huizen. Ik heb een leuke prijs gehad en zou een ieder aan bevelen na het zelf geprobeerd te hebben je auto aan te bieden aan AutodealsXL. Veel dank voor jullie bemiddeling en het kost niets!! Groet tevreden Jos

Pluspunten

`s ochtends werd ik gebeld door AutodealsXL, of zij mijn auto, een Skoda Roomster op hun site mochten zetten. Diezelfde middag verkocht voor een betere prijs dan de Dealer, de Vakgarage en de ANWB! Ook een bijzonder leuk telefonisch kontakt.

Pluspunten

Netje, ter zake kundig, helder en geen loze beloftes.

Pluspunten

Buitengewoon tevreden! Dat ze zo snel een dealer weten te vinden, die bereid is tot aankoop zelfs ver boven alles wat ook particulier is geboden is gewoon TOP!! En ook de wijze waarop alles uitgelegd wordt verdient een vette pluim. Bedankt!

Pluspunten

Kort, zakelijk en efficiënt

Neem iets meer tijd om de deal, het aanbod uit te leggen

Pluspunten

goed bereikbaar duidelijk groot netwerk zodat je je auto snel kwijt kan maar er wel een mooie prijs voor krijgt.

?

Rinia van Nautaweg 3 B