Leveren snel en voor een goede prijs.

De motorlaarzen die ik zocht worden bij deze winkel veruit tegen de laagste prijs aangeboden. Snelle verzending en goede communicatie. Ik weet niet hoe ze met garantie omgaan. Maar tot nu toe geen slechte ervaring.

Uitstekende service, foute bestelling gedaan en perfect afgehandeld!

Goeie service

Ondanks de lockdown goeie telefonisch service sorry voor de wachtende klanten

zeer goede ervaring snel duidelijk goede service

zeer tevreden maat klopt ook dank je wel

Geweldig geregeld, top team!

Super geregeld en goed ontvangen. Veel kennis en passie voor het vak.

Bestelling snel binnen en het produkt past als gegoten!

Prima service, maar geen supersnelle levering

Prima product tegen de laagste prijs. Levering duurde langer dan de website aangaf, maar na een telefoontje was alles geregeld. De service bij het ruilen was ook goed.

Moeizaam retourneren

Ik ben verbaasd dat ik zelf de kosten voor het retourneren moet betalen. Dit gebeurt zelden meer. De procedure om te retourneren gaat niet snel: omslachtig.

Snelle en perfecte levering.

Perfecte prijs kwaliteit.

Contact prima verlopen

Na eerst n week in afwachting te hebben gezeten op bericht na zelf contact te hebben opgenomen prima geholpen. Met dank aan Sander.

zeer goed

beschrijving van de benodigde producten is duidelijk. Op mijn vraag om een factuur werd zeer snel en adequaat gereageerd!

Extra spullen

Bestelde handschoenen, kreeg er een mooi motor Tour magazine bij. Zeer mooi

Niets gekregen

Wij wachten nog steeds...

Snelle levering, goede kwaliteit

Bestelling arriveerde snel (Sommige snlle delenkwamen apart, was niet nodig geweest). Netjes verpakt, goed kwaliteit.

Goede prijs, snel verzonden & gecorrigeerd

Vanwege corona moest ik een helm zelf meten en bestellen (geen winkelbezoek). Ik twijfelde of de maat goed was, dus heb ik de helm even in de winkel in Breda kunnen retourneren, waar meteen even gecontroleerd werd welke maat ik dan moest hebben. Ik ben heel vriendelijk geholpen, en de volgende dag kreeg ik de andere maat thuisgestuurd. Helaas was er iets misgegaan in de verzending, waardoor de verkeerde kleur was opgestuurd. Ik moest dus even een keer extra naar Breda om de goede maat te bestellen, maar werd wel wederom vlot, vriendelijk en snel geholpen. Ik ben nog in afwachting van de nieuwe helm, maar dit gaat ongetwijfeld goed komen. Ik kom hier zeker terug om in de zomer wat spullen te halen!

Alles naar tevredenheid zowel artikel en de snelheid van bezorgen

Netjes afgehandeld

Alles perfect afgehandeld, en netjes op tijd !!

Zerr goede service , meteen een 2de bestelling geplaatst

Alles positief

Kosten retourzenden voor koper

Hoewel ik begrijp dat bij een outlet aanbieder de marges klein(er) zijn dan bij andere winkels, toch vind ik het niet gepast om de retourkosten (kon helaas niet ruilen voor andere maat, want deze had winkel niet beschikbaar), voor rekening van koper te laten komen. Voor de rest prima retourservice!

Ruim voor kerst besteld, verkeerd geadresseerd door motorkledingoutlet

Postnl punt adres was duidelijk op aangeduid en op bestelmail in België, pakket terechtgekomen in willekeurig postnl punt ergens in Nederland.

Gewoon een prima winkel !

Meerdere malen geweest en een enkele keer besteld. Tot zover vind ik het een van de betere motorwinkels

Prima Webshop!

Rev'it Scout H2O besteld, nergens meer op voorraad maar Motorkledingoutlet.nl had gelukkig nog een paar in mijn maat. Mijn order was binnen een dag verzonden, wel een week op moeten wachten maar dat lag aan de kerstdrukte bij de post en niet aan Motorkledingoutlet.nl. Kortom, prima webshop!

Het bestellen ging eenvoudig en de levering was snel en op de gemelde datum in het tijdslot dat was aangegeven.

Zeer vlot en correct

Vlotte service, eventjes moeten wachten op levering, maar dat lag aan PostNL. Goed verpakt, dankjewel voor het motorboekje! Zal zeker opnieuw bestellen !

Levering tikkie laat, maar uiteindelijk dik tevreden

Levering tikkie laat, maar uiteindelijk dik tevreden