Laden reviews...
46 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste beoordelingen prijzen snelle levering, degelijke kwaliteit en scherpe prijzen. Klanten noemen ook een duidelijke site en betrouwbare verzending. Een paar ervaringen gaan over retourzendingen of terugbetalingen die wat langer duurden. Over het geheel genomen is de winkel positief gewaardeerd en wordt deze aanbevolen voor scooteronderdelen.
Goed advies Verstand van zaken
1 July 2026
Cock
MAASSLUIS
Super tevreden! Groot assortiment, duidelijke website en snelle levering. De onderdelen passen perfect. Zeker een aanrader!
29 June 2026
Edwin
Schiedam
Waardeloos. Bestelling niet geleverd Wordt niet gereageerd op mail en telefonisch niet te bereiken.
29 June 2026
K.
Groningen
Vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is aangekomen.
Inmiddels loopt er een onderzoek bij PostNL om te achterhalen waar het pakket zich bevindt. Om verdere vertraging te voorkomen, hebben wij uw bestelling vandaag alvast opnieuw klaargemaakt voor verzending.
Zodra het vervangende pakket is verzonden, ontvangt u hiervan automatisch een track & trace.
Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld.
Besteld in de avond voor vrijdag 6/19/2926, volgende dag mailtje dat vezonden was en zelfde dag nog in huis. Super snel!
22 June 2026
Yuri
KERKRADE
Snelle levering, top top
9 June 2026
Miguel Ángel
Hilversum
Perfect ! Precies zoals ik het zou doen.
5 June 2026
Chris
Zevenbergschen Hoek
Meest slechtse service die je kunt wensen. Track and trace die je moet gebruiken om een retourlabel aan te vragen werkt niet. Klantenservice snapt niet wat ik schrijf en schuift de schuld naar een externe server. Kortom nu moet ik kosten gaan maken, terwijl het gewoon gratis retour kunt sturen.
2 June 2026
Bonnie
Nvt
Bedankt voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat uw ervaring met onze service niet naar uw wens is verlopen.
De klantenservice begrijpt wat u bedoelt, maar bij ons zijn retouren niet gratis en dit staat ook niet als ‘gratis retourneren’ vermeld op onze website.
De kosten voor het terugsturen van een bestelling zijn voor rekening van de klant en dit wordt vooraf aangegeven in ons retourbeleid, conform de geldende regels voor online aankopen.
Lang moeten wachten dat ik het binnen had terwijl ik geen vervoer had omdat mijn scooter kapot was.
1 June 2026
RIA
Heerlen
Wij hebben uw bestelling tijdig bij DHL aangeboden en conform onze gebruikelijke werkwijze verzonden. Helaas is DHL er in dit geval niet in geslaagd het pakket binnen de verwachte termijn bij u te bezorgen.
Wij vinden het zeer betreurenswaardig dat u hierdoor langer zonder vervoer heeft gezeten en begrijpen dat dit voor u een zeer vervelende situatie is geweest.
Jammer genoeg wordt onze dienstverlening in deze review beoordeeld op een vertraging die is ontstaan bij de bezorgdienst DHL, terwijl wij het pakket op tijd hebben overgedragen voor verzending en dit buiten onze macht ligt.
Prachtige mat zwart rek voor op de scooter gekocht. Deze is van zeer degelijke kwaliteit en mooi afgewerkt. Bestelling zo geplaatst en zeer snel geleverd en keurig bezorgd. Aanbevelen deze winkel...zeker!
25 May 2026
Ed
Zaandijk
Ik belde eerst voor informatie maar de persoon had daar geen tijd voor. Dan maar hopen dat het het juiste artikel is want retour blijkt gewoon heel moeilijk te zijn. Aanbevelen? Maak zelf een keuze of je hier blij van wordt.
25 May 2026
Antonio
Voorburg
netjes en snel geholpen
18 May 2026
ton
De Meern
Duidelijke site, bestelling gedaan van meerdere verschillende onderdelen, alles klopte, goede kwaliteit producten voor goede concurrerende prijzen, en snel geleverd. Voortaan mijn vaste plek om onderdelen te bestellen.
27 April 2026
Mikel
Zwijndrecht
M
23 April 2026
bert
Bergen op zoom
Makkelijk zoeken op de site maar je kunt ook originele onderdelen kopen. Maar de imitatie is zeker zo goed en goedkoop. Alles op tijd bezorgd
17 April 2026
Leo
Groesbeek
Ik wacht al geruime tijd op een terugbetaling na het retour sturen van 1 onderdeel Ik kreeg geen instructies van hun, om het onderdeel terug te sturen. En nu dus ook geen reactie op de status. Telefonisch ook niet bereikbaar…
27 March 2026
Ronny
Rotselaar
Vervelend om te horen dat er onduidelijkheid is ontstaan over je retour. Normaal gesproken worden retouren bij ons binnen enkele dagen na ontvangst verwerkt en terugbetaald.
In dit geval hebben wij echter nog geen retourzending van je ontvangen. Omdat het pakket niet bij ons is aangekomen, kunnen wij de terugbetaling helaas niet in gang zetten. Tevens hebben we ook geen track en trace om uw retourzending te volgen.
We adviseren je om met je verzendbewijs direct navraag te doen bij de verzendende partij. Zij dragen de zorg voor een correcte levering van je pakket en kunnen precies voor je uitzoeken waar de zending is gebleven.
good job
2 March 2026
Anton
Sofia
Goede service dankjewel
15 January 2026
Patrick
Hoogvliet Rotterdam
Goed geholpen aan de telefoon
6 January 2026
Ed
Schiedam
Post nl zegt afgeleverd, maar nog niets daadwerkelijk ontvangen. Zal niet de schuld van Retroscooteronderdelen zijn, maar kan dus nu niet objectief beoordelen.
5 January 2026
Frank
Heiloo
Super behulpzaam en oplossingsgericht.
2 January 2026
Jasper
Zuid-Beijerland
Geen update ontvangen binnen 3 dagen terwijl er werd gezegt dat het binne 3 dagen werd geleverd zo niet? Kanje bellen, als jk bel duurt het heel lang,.... nogsteeds pakketje niet ontvangen
27 December 2025
Yunaj
Belgie
Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Wij hebben het pakket binnen de beloofde termijn verzonden, maar helaas ervaren we op dit moment vertragingen bij DHL door de feestdagen waar wij helaas geen directe invloed op hebben.
We begrijpen dat dit erg vervelend is. Mocht het pakket inmiddels nog steeds niet zijn geleverd, dan kijken we graag met je mee om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Injector past perfect. Tijdig geleverd !
26 December 2025
Yves
Dendermonde
Goede prijzen snelle levering
15 December 2025
B
Zeist
Bestelde artikel snel en goed verpskt bezorgt!
13 December 2025
Kasper