Laden reviews...
48 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste beoordelingen prijzen snelle levering, degelijke kwaliteit en scherpe prijzen. Klanten noemen ook een duidelijke site en betrouwbare verzending. Een paar ervaringen gaan over retourzendingen of terugbetalingen die wat langer duurden. Over het geheel genomen is de winkel positief gewaardeerd en wordt deze aanbevolen voor scooteronderdelen.
Ik wacht al geruime tijd op een terugbetaling na het retour sturen van 1 onderdeel Ik kreeg geen instructies van hun, om het onderdeel terug te sturen. En nu dus ook geen reactie op de status. Telefonisch ook niet bereikbaar…
27 March 2026
Ronny
Rotselaar
Vervelend om te horen dat er onduidelijkheid is ontstaan over je retour. Normaal gesproken worden retouren bij ons binnen enkele dagen na ontvangst verwerkt en terugbetaald.
In dit geval hebben wij echter nog geen retourzending van je ontvangen. Omdat het pakket niet bij ons is aangekomen, kunnen wij de terugbetaling helaas niet in gang zetten. Tevens hebben we ook geen track en trace om uw retourzending te volgen.
We adviseren je om met je verzendbewijs direct navraag te doen bij de verzendende partij. Zij dragen de zorg voor een correcte levering van je pakket en kunnen precies voor je uitzoeken waar de zending is gebleven.
good job
2 March 2026
Anton
Sofia
Goede service dankjewel
15 January 2026
Patrick
Hoogvliet Rotterdam
Goed geholpen aan de telefoon
6 January 2026
Ed
Schiedam
Post nl zegt afgeleverd, maar nog niets daadwerkelijk ontvangen. Zal niet de schuld van Retroscooteronderdelen zijn, maar kan dus nu niet objectief beoordelen.
5 January 2026
Frank
Heiloo
Super behulpzaam en oplossingsgericht.
2 January 2026
Jasper
Zuid-Beijerland
Geen update ontvangen binnen 3 dagen terwijl er werd gezegt dat het binne 3 dagen werd geleverd zo niet? Kanje bellen, als jk bel duurt het heel lang,.... nogsteeds pakketje niet ontvangen
27 December 2025
Yunaj
Belgie
Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Wij hebben het pakket binnen de beloofde termijn verzonden, maar helaas ervaren we op dit moment vertragingen bij DHL door de feestdagen waar wij helaas geen directe invloed op hebben.
We begrijpen dat dit erg vervelend is. Mocht het pakket inmiddels nog steeds niet zijn geleverd, dan kijken we graag met je mee om dit zo snel mogelijk op te lossen.
Injector past perfect. Tijdig geleverd !
26 December 2025
Yves
Dendermonde
Goede prijzen snelle levering
15 December 2025
B
Zeist
Bestelde artikel snel en goed verpskt bezorgt!
13 December 2025
Kasper
Hoogezand
7 December 2025
W.
Rotterdam
Nach dem ich die CDI bestellt habe,hat es nicht lange gedauert und die CDI ist nach ein paar Tagen angekommen.
28 November 2025
Ronald
Stolpe an der Peene
Bestelling is snel geleverd. Miste alleen iets maar dat was na een mailtje snel na geleverd. Zonder gezeur.
17 November 2025
Bian
Zwartewaal
Mijn eerste keer dat ik besteld heb zal zeker weer daar bestellen
14 November 2025
Cor
Maastricht
Op 1 dag was de lader geleverd wat fantastisch was zodat ik snel terug mijn batterij kon laden. Het enige minpuntje ik heb nog steeds geen factuur ontvangen.
2 November 2025
Dankjewel
2 October 2025
Joanna
Medemblik
Goede en snelle levering goede kwaliteit
28 September 2025
Mathieu
Barneveld
Mijn ervaring is goede prijs snel binnen gekregen
20 September 2025
Mustafa
Eindhoven
Zeer goede service en snelle levering
11 September 2025
Edwin
Hendrik-Ido-Ambacht
Ik haal hier al een tijd mijn scooteronderdelen en word altijd vriendelijk en professioneel geholpen. Raad het zeker aan!
9 September 2025
Emre
Ridderkerk
Zou de volgende dag bezorgd worden, maar nu een week later is het nog steeds niet bezorgd door PostNL. Stsp over naar een betrouwbare bezorgdienst a.u.b..
8 September 2025
Iwan
Steenwijk
Uw bestelling van 04-09 is op dezelfde dag aangeboden aan PostNL. Bij het afrekenen is gekozen voor een **brievenbuspakje**; deze verzendmethode kan soms wat langer onderweg zijn dan een regulier pakket. Dat de zending op 9-09 nog niet is bezorgd, is vervelend, maar de bezorging ligt bij PostNL.
We volgen de zending actief en hebben dit bij PostNL gesignaleerd om de bezorging te versnellen. Dank voor uw feedback; we blijven onze verzendpartners kritisch evalueren.
Snelle en kwalitatieve afhandeling.
4 September 2025
Nicolaas