Super om te horen Anita! Bedankt en graag tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Team Stuntpakker.nl
Dank je wel Theo, we zijn blij met de 10! Vriendelijke groet, Team Stuntpakker.nl
Dank je voor je review, wat fijn om te lezen. Heel graag tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Team Stuntpakker.nl
Bedankt Petra voor je review, we zijn er blij mee. Heel graag tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Team Stuntpakker.nl
Beste Cisca, Allereerst nog dank je wel voor je bestelling maar wat vervelend om te lezen dat je per ongeluk de verkeerde geur hebt ontvangen. Onze excuses hiervoor want dit is natuurlijk nooit de bedoeling geweest. We vinden het wel erg jammer dat je ons dit niet hebt laten weten toen je de bestelling ontving. We hadden het graag opgelost. Nogmaals excuses en nog een hele fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Team Stuntpakker.nl
Super Willem, heel erg bedankt voor je review! Vriendelijke groet, Team Stuntpakker.nl