Super tevreden !

Vlugge afhandeling en levering van mijn bestelling. Stuntpakker.nl is een echte aanrader !

Gemakkelijk besteld, snel geleverd

Het bestellen ging heel gemakkelijk en ik kreeg snel de bevestiging van levering, die ook op dat tijdstip geleverd werd. Tevens werd er ook de mogelijkheid geboden om het levertijdstip te wijzigen, zodat je er ook voor kan zorgen thuis te zijn voor bezorging.

Uitstekend na verkoop dienst

Op de 15 stukken besteld was 1 kapot omdat het slecht verpakt was, maar alles werd terugbetaald door Stuntpakker.nl. Een uitstekend na verkoop dienst

Goekope prijzen

Goedkope prijzen, snelle levering. Alles prima in orde

Bestelling heel snel en goed ingepakt ontvangen

super

Net voor de bestelsluitingstijd van 23.30 besteld en volgende dag gewoon ontvangen.Tel daarbij op de lage prijs en er is maar een reactie mogelijk.Helemaal super.

Snelle service!

Vindt de service goed, op voorraad en heel snel op afgesproken tijd geleverd. Heel fijn!

Een supersnelle levering, en goed verpakt.

Snelheid

Goede service, snel geleverd en diverse betaalmogelijkheden, TOP

Top en supersnel!!

Heerlijk goedkoop inkopen doen en ook nog eens snel in huis.

Prima spullen , lage prijs en snel ontvangen.

Ook bij tegenvallende aankoop prettig opgelost.

Snelle levering en goede service

Super afhandeling

Bestelling goed afgehandeld en snel geleverd

Uitmuntend

Goeie producten. Kwaliteit. Levering top.

Supersnel geleverd, makkelijk bestellen en zeer aantrekkelijke prijzen

Altijd snelle service

Prima prijs kwaliteit verhouding en snelle bezorging.

toppers

eerste keer besteld . goede producten en snelle levering was foute bestelling wat aan mij lag maar netjes mail wat ik dan zou willen en met advies. blije klant

snel besteld en snel in huis

Zeer snel en goed

Makkelijk besteld. Gunstige prijs en snelle levering

Prima site, snelle levering. Aanrader

Correct en product zoals omschreven en geleverd zoals vermeld

Het product is zoals het moet zijn. Heel goed verpakt tegen schade enzo en geleverd op tijd zoals aangegeven super ervaring ik bestel zeker nog opnieuw

Stuntpakker is perfect.

Ik ben erg blij dat ik mijn toiletartikelen (body lotion en douchegel) bij Stuntpakker heb besteld. Ze waren erg goed en goedkoop. Ik kreeg de spullen ook erg snel binnen. Daar ben ik erg blij mee. Ik heb niks te klagen.

Goedkoop en heel snel!

Volledig naar wens. Overzichtelijke website, scherp geprijsd en ontzettend snel geleverd!!

Super snelle levering. Leuke prijzen.

Supersnelle bezorging

De ene dag besteld, de andere dag in huis.

Bosmanskamp 79

4191 MT Geldermalsen